Silent Pool Gin onthult s werelds grootste en duurste gin-fles ter waarde van €7.000

Silent Pool Distillers uit het VK heeft de grootste en duurste gin-fles ter wereld geproduceerd, met een prijskaartje van €7.000. De fles bevat 9 liter gin en is handgeschilderd en gesigneerd door kunstenaar Laura Barrett. De fles bevat plantaardige ingrediënten zoals Bosnische jeneverbes, Bulgaarse engelwortel, honing en paradijsgraan die geïnspireerd zijn door de gin-ingrediënten, de regio waarin het is geproduceerd en de lokale mythologie.

Op 10 maart kan iedereen deze fles bewonderen in de showroom van Hedonism Wines in Mayfair, Londen. Het ontwerp van de Silent Pool Gin-fles is een kunstwerk op zich en heeft al veel belangstelling gekregen, waaronder op een evenement in de showroom van McLaren.

De Silent Pool Distillers is opgericht in 2014 en is gevestigd in het hart van Surrey Hills in het VK. De distilleerderij maakt gebruik van traditionele distillatietechnieken om hun gin te produceren, waaronder het gebruik van koperen ketels en stoom om de aroma'svan de plantaardige ingrediënten te behouden.

Naast de 'swerelds grootste gin-fles biedt Silent Pool Distillers ook een scala aan andere gin-varianten aan, waaronder de originele Silent Pool Gin, de Navy Strength, de Damson Gin, de Elderflower Gin en de Orange Blossom Gin. Hun gin-varianten hebben diverse prijzen gewonnen, waaronder gouden medailles bij de International Wine and Spirit Competition en de San Francisco World Spirits Competition.

Silent Pool Distillers gebruikt alleen de beste ingrediënten en zorgt voor een duurzame productie. Ze zijn toegewijd aan het beschermen van het milieu en het behoud van de lokale gemeenschap en natuurlijke hulpbronnen. Hun gin-flessen zijn ook uniek en aantrekkelijk, met gedetailleerde ontwerpen die geïnspireerd zijn door de natuur en de mythologie.

Silent Pool Gin is een product van Silent Pool Distillers uit het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf wilde indruk maken op verzamelaars en gin-liefhebbers van over de hele wereld met de grootste en duurste fles gin ter wereld, die een prijskaartje heeft van maar liefst €7.000.

De fles is negen liter groot en is handgeschilderd en gesigneerd door kunstenaar Laura Barrett, waardoor het meer een kunstwerk dan een fles drank is. Het ontwerp van de fles is geïnspireerd door de ingrediënten van de gin, de omgeving waarin het is gemaakt en lokale mythologie. Zo bevat het onder andere Bosnische jeneverbes, Bulgaarse engelwortel, honing en paradijsgraan.

Op 10 maart werd de fles voor het eerst tentoongesteld bij Hedonism Wines in Mayfair, Londen. De fles heeft ook al op andere evenementen indruk gemaakt, waaronder in de showroom van McLaren.

Hoewel James Bond waarschijnlijk zijn eigen voorraad gin heeft en dit geen nieuws voor hem is, is het voor de rest van de wereld zeker een opmerkelijke prestatie. De Silent Pool Gin-fles is een van de meest exclusieve en luxueuze dranken ter wereld en zal zeker de aandacht trekken van verzamelaars en kenners over de hele wereld.

Silent Pool Gin

Silent Pool Gin is een handgemaakte gin van Silent Pool Distillers, gevestigd in Surrey, Engeland. Het merk is opgericht in 2014 en is vernoemd naar de gelijknamige stille vijver in de buurt van hun distilleerderij. De gin is gemaakt van 24 plantaardige ingrediënten, waaronder jeneverbes, korianderzaad, orriswortel, citroenschil, kardemom en bergamot, die zorgvuldig zijn geselecteerd voor hun kwaliteit en smaak.

Silent Pool Gin is gebaseerd op een traditioneel London Dry Gin-recept, maar heeft een moderne twist. Het heeft een verfrissende en heldere smaak met tonen van citroen en jeneverbes, gevolgd door kruidige en bloemige noten. De gin heeft een alcoholpercentage van 43% en wordt gepresenteerd in een elegante fles met een kenmerkend ontwerp, geïnspireerd op de lokale mythologie en de Silent Pool zelf.

Naast de standaard Silent Pool Gin zijn er verschillende variaties beschikbaar, waaronder de Silent Pool Navy Strength Gin, met een hoger alcoholpercentage van 57%, en de Silent Pool Damson Gin, gemaakt van de beste damsons uit Engeland en Wales. Het merk heeft ook een reeks cocktails ontwikkeld om te genieten van de gin, waaronder de Silent Pool Gin & Tonic, de Silent Pool Bramble en de Silent Pool Negroni.

Silent Pool Distillers heeft verschillende prijzen gewonnen voor hun gin, waaronder de Gold Medal op de San Francisco World Spirits Competition en de Gold Medal op de International Wine & Spirit Competition. Hun gin wordt geëxporteerd naar verschillende landen over de hele wereld en wordt vaak geprezen om zijn kwaliteit en smaak.

Silent Pool Distillers is een Brits distilleerderijbedrijf dat gevestigd is in het dorp Albury in Surrey, Engeland. Het bedrijf is opgericht in 2014 en is gespecialiseerd in het produceren van ambachtelijke gin en wodka. Het bedrijf dankt zijn naam aan een nabijgelegen vijver genaamd Silent Pool, die bekend staat om zijn kristalheldere water en lokale legendes.

Het bedrijf gebruikt alleen de beste en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, zoals jeneverbes, koriander, engelwortel, cassiaschors, kardemom, korianderzaad, citrusvruchten en bloemen, om hun gin en wodka te maken. Deze ingrediënten worden in kleine batches gedistilleerd in een koperen pot-still, waardoor de smaken en aroma'szich perfect kunnen mengen en de beste kwaliteit gin en wodka ontstaat.

Naast de originele Silent Pool Gin produceert het bedrijf ook verschillende andere smaken, waaronder de bijzondere Navy Strength Gin, die een hoger alcoholpercentage heeft dan de standaard gin, en de prachtige Rose Expression Gin, die is gemaakt met verse rozenblaadjes uit de tuin van de distilleerderij. Het bedrijf produceert ook wodka, waarvan de Wheat Vodka wordt geprezen om zijn zachtheid en smaak.

Silent Pool Distillers is niet alleen bekend om zijn heerlijke drankjes, maar ook om zijn prachtige flessen. De flessen zijn handgemaakt en geïnspireerd op het kristalheldere water van de Silent Pool-vijver, en ze zijn versierd met een uniek en artistiek ontwerp dat past bij het karakter van elk product. De flessen van Silent Pool Gin zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van kleine flessen van 20cl tot de indrukwekkende flessen van 70cl en 1 liter.

Hedonism Wines in Mayfair

Hedonism Wines is een luxe wijn- en gedistilleerde drankenwinkel gelegen in Mayfair, een exclusieve wijk in Londen. Deze winkel staat bekend om zijn uitgebreide collectie van zeldzame en exclusieve wijnen en sterke dranken van over de hele wereld. Het biedt een unieke winkelervaring in een stijlvolle en elegante omgeving, met deskundig personeel om u te helpen bij het kiezen van de perfecte fles voor elke gelegenheid. Hedonism Wines is een must voor wijnliefhebbers en fijnproevers die op zoek zijn naar zeldzame en hoogwaardige dranken.

Naast het brede assortiment wijnen en gedistilleerde dranken, organiseert Hedonism Wines ook regelmatig proeverijen en evenementen, waar bezoekers kunnen deelnemen aan educatieve en verrijkende ervaringen met betrekking tot de wijn- en gedistilleerde drankenwereld. Zo kunt u nieuwe smaken ontdekken en uw kennis over de fijne nuances van verschillende wijnen en sterke dranken uitbreiden.

Hedonism Wines streeft ernaar om een uitzonderlijke klantenservice te bieden, met persoonlijke aanbevelingen op basis van uw smaak en voorkeuren. Of u nu op zoek bent naar een speciale fles voor een jubileum, een zeldzaam verzamelobject of gewoon een nieuwe favoriet voor uw wijnkelder, Hedonism Wines kan u helpen bij het vinden van de perfecte keuze.

De winkel heeft een indrukwekkend interieur, met een moderne en toch gezellige sfeer, die uitnodigt tot het verkennen van de vele schatten die op de planken staan. Bij Hedonism Wines kunt u ook een aantal luxe accessoires en cadeauartikelen vinden, zoals exclusieve glaswerk en kurkentrekkers, waardoor het een one-stop-shop is voor al uw wijn- en gedistilleerde drankenbehoeften.

Hedonism Wines is een unieke bestemming voor wijnliefhebbers en fijnproevers in het hart van Mayfair, Londen. Het biedt een onvergetelijke winkelervaring en een uitgebreide selectie van wijnen en sterke dranken die zelfs de meest veeleisende kenners zullen bekoren. Hedonism Wines in Mayfair: Davies St. Mayfair, London - www.hedonism.co.uk - tel.: +44 (0) 20 729 078 70


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Liber Pater - de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...