De duurste gin ter wereld — speciale editie van Nolets' Reserve

Afkomstig uit het hart van Nederland, van de ervaren handen van de familie Nolet, is dit de duurste gin ter wereld - limited edition Nolets' Reserve. Geprijsd op €700 per fles, is het niet wat ik door iedereen goedkoop of betaalbaar zou noemen, maar laten we het gewoon proberen. De serie is gestart in 2010 en wordt elk jaar gevierd op 15 mei rond de verjaardag van Carolus.
Dit jaar heeft de limited edition Nolets' Reserve ons volledig verbijsterd. Tot op heden zijn er meer dan 1.500 flessen verkocht, elk van de kavels is individueel ondertekend en genummerd door de voorzitter zelf. Nou, deze specifieke drank viert de drie jaar sinds Carolus begon met het verzinnen van de kostbare drank, van de beste smaken en planten. Gemaakt van de gebruikelijke Nolets' Reserve-ingrediënten, kunnen tonen van rode bessen, appels en rozenblaadjes ook worden gevoeld terwijl je van het drankje nipt.
De eenmalige distillatieprocedures verhogen ook de exquisiteniteitsfactor van de gin. Let wel, de distillatietechnieken van de Nolets bestaan al 322 jaar, maar deze opvolger van de 10e generatie leidt het merk dienovereenkomstig. Carolus H. J. Nolet, de huidige voorzitter van Nolets' Spirits Worldwide, krijgt hulp van zijn twee zonen - Bob en Carl Jr. De Ketel One-wodka, geprijsd op €25 per fles, wordt ook door hen gedistilleerd.