Eto is de innovatieve wijnkaraf die de smaak behoudt

Industrieel ontwerper Tom Cotton heeft de Eto wijnkaraf ontworpen, een elegante karaf die is ontworpen om de unieke wijnsmaak op te slaan en te behouden. De lange trechter binnenin voorziet de wijn zachtjes van zuurstof terwijl de scherpe lip van de karaf druppelvrij gieten mogelijk maakt.

De Eto karaf heeft ook een geavanceerd en innovatief conserveringssysteem waarmee de overgebleven wijn minstens 12 dagen vers blijft. Dit is bewezen na onafhankelijke laboratoriumtests en blinde smaaktests waaruit blijkt dat de speciale luchtdichte afdichting het oxidatieproces stopt.

De koperen look van de Eto karaf voegt ook toe aan de charme van deze unieke karaf. Het is ontworpen om in een koelkastdeur te passen en heeft een afneembare dop waarmee je gemakkelijk het volgende glas wijn kunt gieten.

Puristen en echte wijnliefhebbers zouden kunnen beweren dat een moderne uitvinding zoals de Eto de smaak van een dure fles wijn zou kunnen bederven. Maar met de Eto karaf is dit niet het geval. Het behoudt juist de smaak van de wijn op de meest optimale manier.

De karaf, genaamd Eto, is ontworpen door de industriële ontwerper Tom Cotton en is bedoeld om de unieke smaak van wijn te behouden. Het innovatieve ontwerp zorgt ervoor dat de wijn zachtjes van zuurstof wordt voorzien en druppelvrij kan worden gegoten. De koperen look van de karaf draagt ​​ook bij aan de charme van het ontwerp.

De karaf is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook zeer functioneel. Na onafhankelijke laboratoriumtests en blinde smaaktests is bewezen dat de luchtdichte afdichting het oxidatieproces stopt en de wijn vers houdt - minstens 12 dagen. Hierdoor kun je langer genieten van je favoriete wijn zonder dat de smaak verloren gaat.

Een ander voordeel van Eto is dat het ontworpen is om in een koelkastdeur te passen. Bovendien heeft het een afneembare dop waarmee je gemakkelijk het volgende glas wijn kunt schenken. Puristen en wijnliefhebbers zouden kunnen betwijfelen of zo'n modern ontwerp de smaakervaring van een dure fles wijn kan bederven, maar de ontwerper is ervan overtuigd dat deze karaf bewijst dat ze ongelijk hebben.

De Eto wijnkaraf is dus een innovatief en stijlvol ontwerp dat de smaak en het plezier van het drinken van wijn op een nieuwe manier verbetert.

  • Materialen: De Eto karaf is gemaakt van hoogwaardig glas en heeft een koperen afwerking, waardoor het niet alleen functioneel is, maar ook een stijlvolle toevoeging is aan uw keuken of eetkamer.
  • Constructie: De karaf heeft een speciale trechter binnenin die de wijn zachtjes van zuurstof voorziet, terwijl de scherpe lip van de karaf druppelvrij gieten mogelijk maakt. De karaf is ontworpen om gemakkelijk in een koelkastdeur te passen en heeft een afneembare dop waarmee u gemakkelijk het volgende glas wijn kunt schenken.
  • Conserveringssysteem: Het geavanceerde conserveringssysteem van de Eto karaf zorgt ervoor dat de wijn vers blijft, zelfs na opening van de fles. Na onafhankelijke laboratoriumtests en blinde smaaktests is bewezen dat de speciale luchtdichte afdichting het oxidatieproces stopt en de wijn minstens 12 dagen vers houdt.


De Eto karaf is een innovatieve en functionele toevoeging aan elke keuken of eetkamer, en is ontworpen om de unieke smaak van uw favoriete wijn te behouden en te verbeteren. De karaf is verkrijgbaar voor een prijs van ongeveer € 80 tot € 100.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Liber Pater - de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...