Ryan Reynolds' Aviation Gin lanceert nieuwe flessen ontwerp

Aviation American Gin, mede opgericht door de bekende acteur Ryan Reynolds, heeft recent zijn flesontwerp vernieuwd en toont nu een meer gestroomlijnde vormgeving. De rebranding komt op een opmerkelijk moment, namelijk terwijl Ryan Reynolds werkt aan de vervolgfilm van zijn populaire superheldenfranchise, Deadpool.

De gin, die opvalt door zijn zachte en toegankelijke smaakprofiel, is gelanceerd in 2006 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een favoriet onder liefhebbers van gedistilleerde dranken. Het is vooral bekend om zijn unieke mix van botanische ingrediënten, waaronder lavendel, kardemom, en sarsaparilla, die samen resulteren in een minder jeneverbes-zware gin dan traditioneel Britse varianten.

Ryan Reynolds betrokkenheid bij Aviation Gin begon in februari 2018 toen hij een onbekend belang kocht in het bedrijf. Sindsdien heeft hij zich niet alleen ingezet als een investeerder, maar ook als het gezicht van het merk, door zijn humor en sterrenkracht te gebruiken om awareness te vergroten. Hij heeft de merkidentiteit van Aviation Gin versterkt met zijn typische charme en scherpzinnigheid, zoals ook te zien is in zijn andere ondernemingen en publieke optredens.

Een belangrijk onderdeel van de rebranding van de gin was de introductie van een nieuwe fles. Deze fles is slanker en heeft een meer verfijnde look gekregen, wat een sterk contrast vormt met de robuuste en industriële uitstraling van de oorspronkelijke fles. Het nieuwe ontwerp weerspiegelt de moderne en vooruitstrevende visie van het merk, terwijl het ook de ambachtelijke kwaliteit benadrukt waar Aviation Gin om bekend staat.

Naast de nieuwe esthetiek van de fles zijn er aanpassingen gedaan aan het label en de dop. Het label is nu versierd met een schets van de Mount Hood, een iconische berg in Oregon, waar de gin wordt geproduceerd. Dit detail benadrukt niet alleen de Amerikaanse roots van het merk, maar geeft ook een knipoog naar de locale ambacht en geschiedenis van de regio. Bovendien is de dop gemaakt van hout afkomstig van duurzaam beheerde bossen, wat het ecologische bewustzijn van het bedrijf laat zien.

De lancering van de nieuwe fles lijkt goed getimed met de productie van Deadpool 3, die naar verwachting veel publiciteit zal genereren voor Reynolds en zijn zakenbelangen, waaronder Aviation Gin. Hoewel hij bekend staat om zijn slimme marketingtechnieken, is het onduidelijk of de nieuwe fles direct verbonden zal zijn aan de promotie van de film.

Aviation American Gin heeft een rijke geschiedenis van innovatieve marketingcampagnes die soms de grenzen opzoeken van wat traditioneel wordt verwacht in de alcoholindustrie. Ryan Reynolds heeft hier een grote rol in gespeeld door zijn persoonlijke invloed en creativiteit. Een voorbeeld hiervan is de video 'An Email from Ryan Reynolds', waarin hij humoristisch de verkoop van het bedrijf aan Diageo beschrijft, een van 's werelds grootste producenten van alcoholische dranken.

Deze overname door Diageo, in augustus 2020, werd gewaardeerd op ongeveer $610 miljoen, afhankelijk van de prestaties van het merk Aviation Gin in de komende tien jaar. Reynolds behield een doorlopende associatie met het merk en bleef zich inzetten voor zijn groei.

Het is duidelijk dat de betrokkenheid van Ryan Reynolds bij Aviation Gin niet alleen een zakelijke zet is, maar ook een persoonlijke passie. Door zijn creativiteit en unieke benadering van marketing heeft hij geholpen het merk te positioneren als een toonaangevende speler in de competitieve ginmarkt.

De herlancering met de nieuwe flesontwerpen symboliseert een nieuw hoofdstuk voor Aviation Gin, waarbij ambacht, duurzaamheid en modern design een centrale rol spelen. Het is een strategische stap die ongetwijfeld zal bijdragen aan het verder versterken van hun marktpositie en het merk nog aantrekkelijker zal maken voor consumenten die op zoek zijn naar premium gedistilleerde dranken met een authentiek verhaal.

Terwijl Aviation Gin het nieuwe flesontwerp introduceert en uitkijkt naar de gerelateerde zichtbaarheid die de release van Deadpool 3 zal brengen, is het interessant om dieper in te gaan op de aspecten die dit merk zo uniek maken.

Het Proces achter Aviation Gin

De productie van Aviation Gin is een proces dat zorgvuldigheid en precisie vereist. Het begint met de keuze van de botanische ingrediënten, die zorgvuldig worden geselecteerd om een ​​evenwichtige en onderscheidende smaak te creëren. De gebruikte botanische producten worden gedestilleerd in kleine batches met behulp van een traditionele koperen pot still. Deze manier van distilleren staat bekend om zijn vermogen om de delicate aroma's en smaken van de botanicals vast te leggen, wat resulteert in een zachte en gelaagde gin.

De Filosofie van het Merk

Aviation Gin prijst zichzelf voor het zijn van een Amerikaanse gin die zich onderscheidt van zijn Britse tegenhangers. Het biedt een minder overheersende smaak van jeneverbes en legt meer de nadruk op een harmonieuze blend van botanische ingrediënten. Deze aanpak heeft ertoe bijgedragen dat Aviation Gin een aparte plaats inneemt in de markt en in de glazen van consumenten die op zoek zijn naar een subtiele, maar complexe gin.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Liber Pater - de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...