Restaurant Bonami opent in Sint-Martens-Latem in combinatie met kunst

Restaurant Bonami in Sint-Martens-Latem is meer dan zomaar een restaurant. Het is een plek waar gastronomie en kunst samenkomen in een sfeervol kader dat geïnspireerd is door Niña Van den Bosch van Art Center Horus. Bij Bonami staat vriendschap en welzijn centraal, want volgens Niña zijn dit de belangrijkste pijlers van onze maatschappij.

Het restaurant is gelegen in het hartje van Sint-Martens-Latem, en biedt een scala aan gerechten gemaakt met verse, seizoensgebonden ingrediënten. De Frans-Belgische keuken is de specialiteit van Bonami en je kan er genieten van populaire gerechten zoals steak tartare, sole meunière en beef fillet.

Bij Bonami kan je niet alleen genieten van heerlijk eten, maar ook van een inspirerende omgeving. Het restaurant heeft een gezellig en elegant interieur met een warme en uitnodigende sfeer. Op een zonnige dag of een warme zomeravond kan je plaatsnemen op het prachtige buitenterras met uitzicht op een schilderachtige tuin.

Verder biedt het restaurant een scala aan setmenu's voor zowel lunch als diner, wat een geweldige manier kan zijn om enkele van hun beste gerechten te proeven tegen een meer betaalbare prijs. Het vriendelijke en attente personeel van Bonami staat bekend om hun uitstekende service en helpt je graag bij het maken van keuzes om zo jouw eetervaring onvergetelijk te maken.

Kortom, Bonami is de perfecte plek om te genieten van gastronomie en kunst in een warme en gezellige sfeer, en is zeker de moeite waard om te overwegen als je op zoek bent naar een geweldige eetervaring in Sint-Martens-Latem. Reserveringen worden aanbevolen, vooral voor het diner.

Niña Van den Bosch van Art Center Horus

Niña Van den Bosch is de oprichter van Art Center Horus, een kunstgalerie gevestigd in Sint-Martens-Latem. Niña heeft een passie voor kunst en is ervan overtuigd dat het een krachtig middel kan zijn om mensen bij elkaar te brengen en een gevoel van verbondenheid te creëren. Haar visie van kunst als een middel om vriendschap en welzijn te bevorderen, wordt weerspiegeld in het concept van Bonami, waar gastronomie en kunst samenkomen. Niña's invloed is zichtbaar in het interieur van het restaurant, dat een warme en uitnodigende sfeer heeft en vol met kunstwerken hangt. Het is haar missie om kunst toegankelijker te maken voor een breder publiek en om mensen te inspireren en te verbinden door middel van kunst.

Kunstgalerij Art Center Horus is gespecialiseerd in hedendaagse kunst van opkomende en gevestigde kunstenaars. Het centrum heeft als missie om kunst toegankelijker te maken voor een breder publiek en om mensen te inspireren en te verbinden door middel van kunst. Art Center Horus organiseert regelmatig tentoonstellingen en evenementen waar kunstenaars en kunstliefhebbers elkaar kunnen ontmoeten en waar ze een gemeenschappelijke interesse in kunst kunnen delen. Het centrum heeft een gevarieerde collectie van kunstwerken, waaronder schilderijen, beeldhouwwerken, fotografie en installaties. De kunstwerken worden zorgvuldig geselecteerd en zijn vaak afkomstig van opkomende kunstenaars die nog niet zo bekend zijn bij het grote publiek. Art Center Horus is een geweldige plek om te bezoeken als je geïnteresseerd bent in hedendaagse kunst en op zoek bent naar nieuwe en opkomende talenten. Het centrum organiseert regelmatig tentoonstellingen en evenementen, dus het is de moeite waard om de agenda in de gaten te houden en een bezoek te plannen.

Bezoek Website
Liber Pater: de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...