Maandag - 30 Jan 2023

Aanmelden

Neem een kijkje in het allereerste restaurant van Louis Vuitton

Neem een kijkje in het allereerste restaurant van Louis Vuitton

Louis Vuitton duikt steeds dieper in de horeca en is klaar om zich aan te sluiten bij de gelederen van luxe modehuizen die hun merken hebben uitgebreid met chique eetgelegenheden.

Van het kietelen van ons gevoel voor stijl tot het plagen van onze smaakpapillen, het Franse modehuis opent zowel een café als een chique restaurant in zijn nieuwe vlaggenschipboetiek in Osaka, Japan.

Louis Vuitton's eerste restaurant, gelegen op de bovenste verdieping van het nieuwe Osaka-herenhuis met vier verdiepingen van het merk, heet "Le Café V" en opent zijn deuren op 15 februari 2021.

Het chique eetcafé heeft een speciaal menu van de gevierde Japanse chef-kok Yosuke Suga en het serveert ook een diner aan een paar geselecteerde gasten via een open keuken bij Sugalabo V, een weerspiegeling van de vestiging van Sugalabo in Tokio. De grote ruimte zal ook een mooie bar en een royaal terras huisvesten waar u kunt ontspannen na een goede winkelvakantie. De nieuwste boetiek van Louis Vuitton gaat op 1 februari open, terwijl het café en het restaurant klaar zijn om op 15 februari te serveren.

De grootse opening van het restaurant werd bevestigd door de voorzitter en CEO van de Parijse partytent, Michael Burke, die liet doorschemeren dat verschillende eetgelegenheden en zelfs hotels een toekomstig uitbreidingspad voor LVMH zouden kunnen zijn.

Hoewel eten en drinken een belangrijke verkeersmotor en inkomstenstroom is geworden voor winkelcentra en warenhuizen over de hele wereld, is het nog steeds een relatief onbenut gebied voor high-end merken. Maar in de nabije toekomst gaan er dingen veranderen. Als verlangen naar de nieuwste Louis Vuitton-tassen lang niet genoeg was, heb je nu de kans om te genieten van heerlijke LV-lekkernijen.


Neem een kijkje in het allereerste restaurant van Louis Vuitton