Louis Vuitton opent chique restaurant en café in nieuwe vlaggenschipboetiek in Osaka

Louis Vuitton zet zijn eerste stappen in de horecasector en opent binnenkort een chique restaurant en café in zijn nieuwe flagship store in Osaka, Japan. Het restaurant, genaamd "Le Café V", bevindt zich op de bovenste verdieping van het vier verdiepingen tellende gebouw en heeft een speciaal menu van de gevierde Japanse chef-kok Yosuke Suga. Het restaurant serveert ook een exclusief diner voor enkele geselecteerde gasten via een open keuken bij Sugalabo V, een weerspiegeling van de vestiging van Sugalabo in Tokio. Het chique eetcafé zal ook een bar en een royaal terras hebben waar klanten kunnen ontspannen na een dagje winkelen. De nieuwe boetiek van Louis Vuitton opent op 1 februari 2021, terwijl het café en het restaurant klaar zijn om op 15 februari te serveren.

Louis Vuitton is niet de eerste luxe modehuizen die zijn merk uitbreidt met een eigen restaurant of café. Merken zoals Prada, Gucci en Ralph Lauren hebben al restaurants geopend om hun klanten een totaalervaring te bieden. Louis Vuitton lijkt deze trend te volgen en de CEO van het bedrijf, Michael Burke, heeft al aangegeven dat verschillende eetgelegenheden en zelfs hotels een toekomstig uitbreidingspad kunnen zijn voor LVMH.

Hoewel eten en drinken een belangrijke inkomstenbron zijn geworden voor winkelcentra en warenhuizen over de hele wereld, is het nog steeds een relatief onbenut gebied voor high-end merken. Louis Vuitton lijkt echter te zien dat de combinatie van mode en lekker eten een winnende combinatie is. Naast het restaurant en café biedt de nieuwe flagship store van Louis Vuitton in Osaka een breed scala aan producten, waaronder handtassen, accessoires en kleding.

Het Le Café V-restaurant van Louis Vuitton zal een uitgebreide selectie van culinaire lekkernijen aanbieden die zijn samengesteld door chef-kok Yosuke Suga, die bekend staat om zijn Franse keuken met Japanse invloeden. Het menu zal onder meer seizoensgebonden gerechten en gebakjes omvatten, evenals een speciaal dessert dat is geïnspireerd op de iconische LV-handtassen van het merk.

Daarnaast is er ook het exclusieve Sugalabo V-diner, dat beschikbaar zal zijn voor slechts acht gasten per nacht. Dit diner zal worden geserveerd in een aparte eetruimte die is verbonden met het Le Café V-restaurant en zal worden bereid door chef-kok Yosuke Suga zelf.

Het Le Café V-restaurant zal zich bevinden op de bovenste verdieping van de vier verdiepingen tellende Louis Vuitton boetiek in Osaka, Japan. Het chique café en restaurant zullen worden omgeven door een royaal terras en een prachtig uitzicht op de stad. Het interieur van het restaurant zal een eigentijdse en luxueuze uitstraling hebben, die kenmerkend is voor het merk Louis Vuitton.

De lancering van het restaurant en café in Osaka is een belangrijke mijlpaal voor Louis Vuitton, aangezien het merk de afgelopen jaren steeds meer heeft geëxperimenteerd met het uitbreiden van zijn merk in de horeca. Het Franse modehuis heeft ook Le Café Louis Vuitton in Tokio, dat in 2018 werd geopend en een prachtig uitzicht biedt op de skyline van de stad.

Met zijn nieuwe café en restaurant in Osaka zet Louis Vuitton een trend voort onder luxe modehuizen die hun merken uitbreiden met hoogwaardige eetgelegenheden en hotels. Dit biedt niet alleen een nieuwe inkomstenstroom voor het merk, maar versterkt ook de merkbeleving en biedt klanten een nieuwe manier om zich onder te dompelen in de wereld van Louis Vuitton.

  • Le Café V - Dit chique eetcafé is gelegen op de bovenste verdieping van de nieuwe Louis Vuitton boetiek in Osaka, Japan. Het heeft een speciaal menu van de gevierde Japanse chef-kok Yosuke Suga en het serveert ook een diner aan een paar geselecteerde gasten via een open keuken bij Sugalabo V, een weerspiegeling van de vestiging van Sugalabo in Tokio. De grote ruimte zal ook een mooie bar en een royaal terras huisvesten waar u kunt ontspannen na een goede winkelvakantie.

  • Sugalabo V - Dit is een exclusief restaurant binnen het Le Café V. De gasten kunnen via een open keuken een diner krijgen dat wordt bereid door de gevierde Japanse chef-kok Yosuke Suga.

  • Op dezelfde bovenste verdieping als het restaurant, is er ook een bar genaamd "Sugalabo V Bar" waar gasten kunnen genieten van heerlijke cocktails en een prachtig uitzicht over Osaka. Naast de bar is er ook een ruim terras waar gasten kunnen ontspannen en genieten van hun drankjes.

    Het Louis Vuitton Maison Osaka Midosuji heeft ook een "Book & Café" -ruimte op de begane grond, waar gasten kunnen ontspannen en bladeren door een selectie van boeken over kunst, mode, reizen en design terwijl ze genieten van een kopje koffie of thee. Er is ook een "Art & Travel" -ruimte waar gasten een aantal van de meest iconische reisartikelen van Louis Vuitton kunnen ontdekken.

    De boetiek biedt ook persoonlijke winkelervaringen en speciale diensten, waaronder een aangepaste monogram-service en een "Now Yours Pop-Up" waar klanten hun eigen unieke tassen kunnen creëren met verschillende materialen, kleuren en ontwerpen.

    De prijzen voor de gerechten in het restaurant variëren van ongeveer 1.500 yen (€11,50) tot 40.000 yen (€307) voor een volledig menu. De prijzen voor drankjes in de bar variëren van ongeveer 1.500 yen (€11,50) tot 2.500 yen (€19,20).

Het adres van Le Café V in Osaka is: 4-1-10 Minamisenba, Chuo-ku, Osaka 542-0081, Japan. Het telefoonnummer van Le Café V in Osaka is +81 6-6110-6363.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Liber Pater: de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...