Wat dacht je van deze exclusieve Johnnie Walker Blue Label Whisky en NFT?

De nieuwste samenwerking van Johnnie Walker met Blockbar.com en Vayner3 is eindelijk een feit. DIAGEO, het bedrijf achter de beroemde scotch whisky, heeft de nieuwe NFT-editie aangekondigd voor de uitstekende Johnnie Walker Blue Label Ghost and Rare-serie.

Officieel zijn de Johnnie Walker Blue Label Ghost en Rare Port Dundas, de NFT's exclusief verkrijgbaar op Blockbar.com, de NFT-marktplaats voor wijn en sterke drank vanaf 9 september, voor €775 (ongeveer 0,49 ETH). Er zijn 75 limited edition Ghost en Rare Port Dundas Master Sets. Deze mastersets hebben een uitstekende bruikbaarheid, zoals een fysieke fles, ongelooflijke kunst en nog veel meer. Dit is het vijfde deel in de Johnnie Walker Blue Label Ghost and Rare-serie en de tweede NFT-release.

De nieuwe collectie toont het karakter van de uitstekende en zeldzame whisky's in een van's werelds beroemdste graandistilleerderijen, de Glasgow „ghost” distilleerderij van Port Dundas. De historische distilleerderij, gelegen aan de oevers van het Forth en Clyde Canal, werd gebouwd in 1811. Het was het kloppend hart van het merk Johnnie Walker.

Ze verscheepten het beroemde drankje van hier, over de hele wereld, bijna 200 jaar voordat het in 2010 werd gesloten. De 75 Johnnie Walker master set NFT's zijn een uitstekende gelegenheid voor whiskyliefhebbers over de hele wereld om een individuele, heerlijk smakende limited edition fles te bemachtigen.

De flessen gebruiken onschatbare „ghost” whisky's van lang gesloten distilleerderijen. Deze en andere zeldzame uitingen uit de uitstekende reserves die in de beroemde Johnnie Walker Blue Label-geest terechtkomen, vormen het hart van de nieuwe blend. Een ander ding dat de nieuwe Johnnie Walker whisky NFT's zo opmerkelijk maakt, is het team erachter.

De nieuwe Whiskey is de eerste release van de beroemde Johnnie Walker Master Blender Emma Walker. „Sophie Kelly, Senior Vice President Whiskies, DIAGEO Noord-Amerika, zei: „Als leider in whiskyinnovatie en voorvechter van collectieve vooruitgang zal Johnnie Walker zinvolle relaties met consumenten blijven onderhouden door de makers en gemeenschapsleiders in Web3 te verdedigen. Blijf ons volgen voor nog meer spannende samenwerkingen aan de horizon. ” De mastersets worden geleverd met een digitale NFT van de bekroonde generatieve AI-kunstenaar en fotograaf Ivona Tau.

Ze gebruikt inspiratie uit de bron van het leven en de kracht van de natuur, water. Elke NFT is totaal anders en net zo kostbaar als de Whisky zelf. Ivona Tau zegt: „Het is ongelooflijk om te zien dat wereldwijde merken zoals Johnnie Walker investeren in digitale makers om ons werk zichtbaar te maken. Ik ben er trots op dat ik de kans heb gehad om samen te werken met Johnnie Walker en mijn artistieke visie op deze limited edition whiskyrelease te delen met communities in Web3. ” De Ghost en Rare Port Dundas Master Sets bevatten een inwisselbare fysieke fles van 1 liter ondertekend door Emma Walker en een bijbehorende NFT-fles.

Er is ook een digitaal NFT digitaal kunstwerk van Ivona Tau. Bovendien krijgen houders toegang tot de volgende DIAGEO-release op Blockbar.com. Bovendien krijgen Johnnie Walker NFT-houders toegang tot exclusieve virtuele verhalenervaringen met Emma Walker en Ivona Tau. Hier delen ze de inspiratie voor de keuzes voor dit geweldige project. Vrouwen vormen de kern van de nieuwe Johnnie Walker NFT's. Johnnie Walker wil wereldwijd meer kansen creëren voor vrouwen om de prestaties van Emma Walker en Ivona Tau te eren.

Om dit te realiseren, werken ze samen met een langdurige partner, iFundWomenM, om bedrijfssubsidies toe te kennen aan vrouwen. „We zijn verheugd dat Johnnie Walker ervoor heeft gekozen om opnieuw samen te werken met BlockBar om zijn Johnnie Walker Blue Label Ghost en Rare Port Dundas te lanceren. We democratiseren de toegang tot's werelds meest iconische whiskymerk zodat iedereen, waar ook ter wereld, kan deelnemen”, zegt Dov Falic, mede-oprichter en CEO van BlockBar.

„Een van onze missies bij BlockBar is het ondersteunen van vrouwen in wijn, sterke drank en web3, dus we zijn verheugd om iFundWomen te ondersteunen via deze samenwerking. „Vergeet ten slotte niet dat de 75 Johnnie Walker NFT's met bijbehorende fysieke flessen op 9 september in de verkoop gaan. Voor €775 (ongeveer 0,49 ETH) kun je een uitzonderlijke fles whisky bezitten. Bewaar het voor een speciale gelegenheid, of deel het met je vrienden.

Hoe dan ook, u zult genieten van de heerlijke smaak van deze zeldzame en onderscheidende drank. Alle investeringen/financiële meningen van NFTEvening.com zijn geen aanbevelingen.

Bezoek Website
Liber Pater: de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...