Collectie La Palina Goldie Laguito nr. 2. Sigaren

Collectie La Palina Goldie Laguito nr. 2. Sigaren

La Palina, opgericht in 1896 door Samuel Paley, is een bekend merk in de wereld van tabaksproducten. Na jaren van afwezigheid is het merk in 2010 teruggekeerd onder leiding van Bill Paley. Het merk is nu verheugd om liefhebbers te verrassen met twee productielijnen en een nieuwe sigarencollectie in beperkte oplage - de La Palina Collection Goldie Laguito No. 2. Deze bijzondere collectie is uitgebracht als eerbetoon aan de grootmoeder van Bill Paley, de vrouw van Sam Paley. Haar afbeelding prijkt op de verpakking en de sigarenbanden.

De Goldie Laguito No. 2 collectie heeft ook als doel om hulde te brengen aan de prestaties en bijdragen van vrouwen aan de geschiedenis van sigarenproductie. De naam Laguito verwijst naar de sigarenfabriek El Laguito in Havana, Cuba, waar Maria Sierra, de sigarenroller van La Palina Goldie haar carrière begon. Ze was een van de eerste vrouwen die ooit werd opgeleid om sigaren te rollen in Cuba en haar lange, indrukwekkende carrière bij Villa El Laguito strekt zich uit over 32 jaar. Maria Sierra is beoordeeld als een roller van categorie 9 en is nu 95 jaar oud. Hoewel ze nu werkt in de legendarische El Titan de Bronze-fabriek in Miami, Florida, heeft ze een belangrijke bijdrage geleverd aan de geschiedenis van sigarenproductie.

De La Palina Collection Goldie Laguito No. 2 is gerold in de El Titan De Bronze-fabriek in Miami, door de legendarische Maria Sierra, in de traditionele Laguito nr. 2 Vitola (6 'x 38) met ventilatordop, traditioneel voor Villa El Laguito. De sigaren zijn gemaakt van Goldie Medio Tiempo-bladeren, die de bovenste bladeren van de tabaksplant vertegenwoordigen. De respectieve soort is te vinden op ongeveer 10% van alle tabaksplanten en dit is wat het voortreffelijk maakt. Er zijn slechts 1000 dozen beschikbaar van deze prachtige, limited edition collectie. Elke sigaar kost €15 en elke doos kost €150. De dozen zijn ook genummerd, volgens het limited edition-principe. La Palina Collection Goldie Laguito No. 2 is een eerbetoon aan de geschiedenis van sigarenproductie en een perfecte keuze voor sigarenliefhebbers die houden van luxe en kwaliteit.

La Palina heeft ook andere producten in hun assortiment, waaronder de Classic en Black Label series. De Classic serie heeft een medium body en is verkrijgbaar in verschillende formaten, terwijl de Black Label serie een full-bodied sigaar is met een robuuste smaak. Beide series hebben een uitstekende reputatie en worden beschouwd als enkele van de beste sigaren ter wereld.

La Palina blijft een belangrijke speler in de wereld van tabaksproducten en blijft zich richten op het leveren van hoogwaardige producten aan sigarenliefhebbers over de hele wereld. Naast hun sigaren, biedt La Palina ook andere accessoires aan, zoals aanstekers, asbakken en snijders.

Het merk is ook actief betrokken bij filantropische inspanningen en werkt samen met verschillende liefdadigheidsinstellingen om bij te dragen aan verschillende goede doelen. La Palina zet zich in voor het ondersteunen van de gemeenschappen waarin zij actief zijn en blijft zich inzetten voor duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid.

Met meer dan 125 jaar ervaring in de tabaksindustrie, heeft La Palina een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd voor het produceren van enkele van de beste sigaren ter wereld. Het merk blijft zich richten op het leveren van hoogwaardige producten en blijft een belangrijke speler in de wereld van sigarenproductie.

  • La Palina biedt verschillende productlijnen aan, waaronder de Classic, Black Label en La Palina Collection Goldie Laguito No. 2.
  • De Classic serie heeft een medium body en is verkrijgbaar in verschillende formaten. De sigaren worden geproduceerd in de Dominicaanse Republiek en Nicaragua en hebben een complexe smaak met hints van noten, leer en kruiden.
  • De Black Label serie is een full-bodied sigaar met een robuuste smaak. De sigaren zijn gemaakt van tabak uit Nicaragua en Honduras en hebben een complexe smaak met tonen van cacao, koffie en kruiden.
  • La Palina Collection Goldie Laguito No. 2 is een recent uitgebrachte limited edition collectie die is gerold door Maria Sierra, een legendarische sigarenroller. Deze collectie is uitgebracht als eerbetoon aan de grootmoeder van Bill Paley en is gemaakt van Goldie Medio Tiempo-bladeren, die de bovenste bladeren van de tabaksplant vertegenwoordigen.


Meer over het bedrijf La Palina

La Palina is opgericht in 1896 door Samuel Paley, een immigrant uit Oekraïne die zich vestigde in de Verenigde Staten. Hij opende een sigarenwinkel in Chicago en noemde het bedrijf naar zijn vrouw, Goldie Drell Paley. Het bedrijf groeide snel en in de jaren 1920 was La Palina een van de best verkochte sigarenmerken in de Verenigde Staten en produceerde enkele van de beste sigaren ter wereld. Het bedrijf was ook populair onder beroemdheden en politieke leiders.

In 2010 werd La Palina opnieuw gelanceerd onder leiding van Bill Paley, de kleinzoon van Samuel Paley. Het bedrijf is sindsdien gegroeid en heeft een toegewijde aanhang van sigarenliefhebbers over de hele wereld opgebouwd.

La Palina heeft een sterke reputatie opgebouwd voor het produceren van hoogwaardige sigaren die worden geproduceerd met zorgvuldig geselecteerde tabakken en volgens traditionele methoden. Het bedrijf maakt gebruik van tabak uit verschillende landen, waaronder de Dominicaanse Republiek, Nicaragua en Honduras.

Naast hun toewijding aan het produceren van hoogwaardige sigaren, is La Palina ook actief betrokken bij filantropische inspanningen en werkt samen met verschillende liefdadigheidsinstellingen om bij te dragen aan verschillende goede doelen. Het bedrijf zet zich in voor het ondersteunen van de gemeenschappen waarin zij actief zijn en blijft zich inzetten voor duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid.

La Palina heeft ook een sterke online aanwezigheid en biedt een breed scala aan informatie en middelen voor sigarenliefhebbers, inclusief het delen van kennis en ervaringen. Het bedrijf is toegewijd aan het behouden van de tradities van sigarenproductie en het delen van hun passie voor de sigarenindustrie met anderen.

De contactgegevens van La Palina zijn als volgt: Adres: La Palina Cigars 7300 N. Monticello Ave. Skokie, IL 60076 Verenigde Staten - Telefoonnummer: +1 847-779-1929 - E-mail: info@lapalinacigars.com

Bezoek Website