Moët & Chandon lanceert nieuwe permanente champagnebar in Harrods

Harrods, het wereldberoemde luxe warenhuis in het hart van Londen, is de ultieme bestemming geworden voor de lancering van een nieuwe, permanente champagnebar door het prestigieuze Franse champagnehuis Moët & Chandon. Deze elegantie en finesse uitstralende bar belooft een exclusieve ervaring voor de liefhebbers van verfijnde bubbels.

De Unieke Samenwerking Tussen Moët & Chandon en Harrods:

De samenwerking tussen Moët & Chandon en Harrods is te beschouwen als een samensmelting van twee iconen die luxe en kwaliteit hoog in het vaandel dragen. Het wereldbekende Moët & Chandon, dat zijn oorsprong vindt in 1743, staat al decennia lang bekend om haar uitmuntende champagnes die op de meest prestigieuze events ter wereld worden geschonken. Harrods daarentegen, geopend in 1849, is synoniem aan luxe shoppen en biedt aan haar internationale cliënteel een warenhuiservaring die zijn weerga niet kent.

Moët & Chandon Champagnebar: Een Oase van Luxe:

Bij binnenkomst in de nieuwe champagnebar word je direct meegenomen in de wereld van Moët & Chandon. De ruimte is zorgvuldig ontworpen om een sfeer van exclusiviteit en comfort te bieden. Klanten kunnen zich ontspannen in een omgeving die de geschiedenis en traditie van het champagnehuis weerspiegelt, terwijl ze genieten van een glas van hun favoriete Moët & Chandon-champagne.

De Bar's Diverse Champagne Selectie:

Moët & Chandon's nieuwe permanente bar in Harrods biedt een breed scala van hun assortiment, inclusief klassiekers zoals de Moët Impérial, Rosé Impérial en de Grand Vintage collectie. Bezoekers kunnen ook genieten van exclusievere champagnes, zoals de prestigieuze Moët & Chandon Grand Vintage Collection, speciaal vrijgegeven door het huis voor deze unieke locatie.

Gastronomische Belevenissen:

Bij een luxueuze champagnebeleving horen ook culinaire hoogstandjes. De bar serveert daarom een selectie van verfijnde hapjes en delicatessen die perfect samengaan met de champagnes die worden aangeboden. Van fijn versneden Iberico ham tot delicaat bereide oesters en kaasplankjes, er is voor elke smaak wat wils.

Een Interactieve Ervaring:

De bar is niet alleen bedoeld om te genieten van een glas champagne op een rustig moment. Moët & Chandon heeft gezorgd voor een interactieve ervaring waar gasten meer kunnen leren over de rijke geschiedenis van het champagnehuis, de complexe productieprocessen en de vele nuances die hun champagnes kenmerken.

Exclusive Evenementen en Lanceringen:

De nieuwe bar zal ook dienen als podium voor exclusieve evenementen, productlanceringen en privéproeverijen georganiseerd door Moët & Chandon. Deze momenten zullen klanten de kans bieden om als eerste de nieuwste innovaties en creaties van het champagnehuis te ervaren.

De Impact op Toerisme en Lokale Economie:

De opening van de Moët & Chandon champagnebar in Harrods is niet alleen goed nieuws voor champagne aficionado’s maar heeft ook een positieve impact op het lokale toerisme en de economie. Luxe ervaringsgericht winkelen trekt immers bezoekers van over de hele wereld aan, en deze nieuwe attractie zal ongetwijfeld bijdragen aan een toename in het aantal bezoekers die de magie van Harrods willen ervaren.

Conclusie:

De permanente champagnebar van Moët & Chandon in Harrods is meer dan alleen een plek waar je kunt genieten van de beste champagnes. Het is een bestemming waar traditie, luxe en genot samenkomen, een plek waar elke bezoeker zich speciaal voelt. Met een onberispelijke service, een rijke selectie aan champagnes en gastronomische parels, biedt Moët & Chandon's nieuwste aanwinst in Harrods een onvergetelijke ervaring voor iedereen die de kunst van het leven – ofwel 'l'art de vivre' – waardeert.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Liber Pater: de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...