Milam & Greene Unabridged Vol. 2 Bourbon Blend

Een fles van de Milam & Greene Unabridged Vol. 2 Bourbon Blend is het perfecte drankje om te proeven wanneer je iets speciaals zoekt. Deze bourbon blend biedt een krachtig, geparfumeerd en zoet aroma dat perfect past bij gelegenheden of speciale momenten. Gebotteld door de J. Nichols Spirits distilleerderij, de Milam & Greene Unabridged Vol. 2 Bourbon Blend in Euro is beschikbaar vanaf €84,90.

De J. Nichols Spirits distilleerderij is een groot familiebedrijf uit Texas dat de staat al vele jaren van traditionele bourbons uit hun distilleerderij voorziet. Ze oogsten erkenning vanwege hun kwaliteit en zijn toegewijd aan het bieden van hun Amerikaanse gedistilleerde producten aan verschillende markten. Met hun jarenlange kennis creëren ze unieke blends en toveren echt smaakvolle whisky's.

De Milam & Greene Unabridged Vol. 2 Bourbon Blend is een vermenging van twee gedistilleerde whisky's met een jonge Baseline bourbon van 6-7 jaar en een rijkere, ervaren whiskey van 12 jaar. De basisstroom is gemaakt van gerst, geroosterd mais en rogge, en de whiskey is gezoet met honing en vers fruit, waaronder pruimen, appels en citrusvruchten. Het resultaat is een licht zoete, kruidige bourbon die de smaakpapillen prikkelt.

De Milam & Greene Unabridged Vol. 2 Bourbon Blend is een intieme whiskybelevenis die elke keer weer verrast. Zodra je de fles opent, ruik je direct de zoete fruitige aroma'sdie samenvloeien. De smaak is rijk, vol en erg zacht, met een zoete smaak die gepaard gaat met verfijnde kruiden. Je drinkervaring wordt afgesloten met een comfortabele afdronk.

Willekeurige tasters zullen versteld staan van de krachtige smaken die de Milam & Greene Unabridged Vol. 2 Bourbon Blend biedt. Weinig alcoholische dranken kunnen deze whisky evenaren qua smaak en aroma. Wanneer je dit drankje proeft, zal je verwend worden met een intense smaakervaring die je niet snel zult vergeten.

De Milam & Greene Unabridged Vol. 2 Bourbon Blend is verkrijgbaar bij J. Nichols Spirits. Als je op zoek bent naar iets unieks en smaakvols, dan is dit de perfecte whisky voor jou. Proef de smaken die traditioneel whisky kenmerken, maar combineer ze met frisse, fruitige aroma s. Krijg nu een fles bij J. Nichols Spirits voor €84,90 en verwen jezelf met deze krachtige bourbon blend.

Meer over Milam & Greene

Milam & Greene is het resultaat van een prachtige samenwerking tussen oprichtster Marsha Milam, whiskey-expert en Master Blender Heather Greene, en de ervaren Master Distiller uit Kentucky, Marlene Holmes. Onze charmante distilleerderij is genesteld in het weelderige Texas Hill Country. Hier zorgen de hete zomers, zachte winters en de wisselende temperaturen ervoor dat onze drank een sprankelende persoonlijkheid krijgt. Voor topkwaliteit halen we granen, gist, vaten en ervaring uit heel Amerika om zo onze prijswinnende whiskey'ste maken. We hebben niet alleen talloze gouden, dubbel gouden en platina awards gewonnen bij gerenommeerde drankcompetities en hoge cijfers van Wine Enthusiast, maar in 2021 won Milam & Greene ook de 'People’s Choice Award' op het Texas Whiskey Festival en 'Best in Show' van 550 deelnemers bij The American Craft Spirits Association.

De passie voor whiskey zit diep bij Milam & Greene, en door een mix van traditionele en innovatieve productiemethoden te combineren hebben we de branche echt opgeschud. We zijn het enige onafhankelijke bedrijf in Amerika dat zo veelzijdig is in haar aanpak. Ons whiskey-team heeft samen meer dan 60 jaar ervaring, wat uniek is in de ambachtelijke whiskeywereld. De basis van een goede whiskey zijn de beste ingrediënten, en wij combineren granen uit Texas, Oregon, Wyoming en Washington voor een krachtig aroma en smaak. Ons eigen gistrecept zorgt voor heerlijke geuren. We stoken zowel in Texas Hill Country met een koperen pot van 300 gallon als op traditionele kolomstills in Bardstown, Kentucky. Beide methoden geven verschillende smaaktonen. Door vintage whiskey'suit verschillende staten te mixen met onze eigen distillaten, creëren we unieke en prachtige smaken. We hebben ook speciale bourbon vaten voor onze gelimiteerde 'Single Barrel'-reeks. Onze vaten rijpen en krijgen een afwerking in Blanco, waar de unieke Texaanse grond ons laat experimenteren met timing en smaken. We brengen geliefde 'grain to glass' whiskey uit in kleine batches en hebben jaarlijkse gelimiteerde edities. En elk van onze whiskey'swordt met uiterste zorg en liefde blind geproefd, met de hand gebotteld en gelabeld.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Liber Pater - de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...