Mandarin Oriental in Parijs viert seizoen met lekkernijen rond geheime binnentuin

Mandarin Oriental in Parijs staat bekend als een bastion van luxe en verfijning, waar de tumultueuze energie van de stad plaatsmaakt voor een serene rust die slechts weinig plekken kunnen bieden. Deze zomer wordt de ervaring nog magischer met een reeks culinaire hoogstandjes die plaatsvinden rondom een betoverende geheime binnentuin, verborgen voor de alledaagse drukte.

De tuin van het Mandarin Oriental is een groene oase die je verwelkomt met de rustgevende geluiden van stromend water en het gefluister van bladeren. Deze zomer transformeert de tuin in een paradijs voor fijnproevers, te beginnen met een prachtig tijdelijk terras dat in kleurrijke bloemenpracht baadt dankzij Hendrick'sgin. Dit terras, dat versierd is met planten en bloemen, nodigt gasten uit om te ontspannen in een wonderlijke sfeer en te genieten van innovatieve cocktails. Deze unieke creaties, samengesteld door het getalenteerde mixologieteam van Bar 8, laten bezoekers kennis maken met verschillende smaken gin van Hendrick s, elk met een eigen verhaal.

Stel je voor dat je nippen van een Lost in Paradise cocktail, een eerbetoon aan de Orbium Gin, terwijl je luistert naar het rustige kabbelende water. Andere cocktails, zoals The Eight Heritage en Good Morning, laten de Neptunia Gin schitteren met zijn bijzondere smaken, terwijl de Bubble Kiss, gemaakt met Hendrick'sOriginal Gin, een klassieke touch geeft aan je zomerse dag. Deze speciale selectie van cocktails is beschikbaar van juni tot oktober en vormt de perfecte verfrissing voor die warme zomeravonden, met de tuin als idyllische achtergrond.

Maar er is meer dan alleen drankjes. De zoete verleiding komt in de vorm van huisgemaakte ijscreaties door de gerenommeerde banketbakker Adrien Bozzolo. Deze ijsjes zijn geen gewone lekkernijen; ze zijn een kunstwerk op zich, met smaken die variëren van klassiek tot avontuurlijk. Gasten kunnen tijdens de middaguren van dit verkoelende genot genieten, omringd door de natuurlijke schoonheid van de geheime tuin.

Een nieuwe toevoeging aan het gastronomische repertoire van het Mandarin Oriental deze zomer is de brunch op zondag, meesterlijk samengesteld door sterrenchef Thierry Marx. In restaurant Camélia wacht een culinaire ervaring die de zintuigen zal prikkelen, met gerechten geserveerd direct aan tafel. De brunch belichaamt een weelde aan smaken en texturen, van de fijne pâté en croute van Maison Vérot tot aan de voortreffelijke kaas van Rodolphe le Meunier. Gerookte vis van uitzonderlijke kwaliteit en ambachtelijk brood en gebak uit Chef Thierry’s Bakery vervolmaken deze luxueuze zondagmiddag.

Kiezen tussen twee verfijnde gerechten van chef-kok Marx wordt een ware uitdaging, aangezien ze variëren van innovatieve creaties zoals de gezouten Croffle tot tijdloze klassiekers zoals avocadotoast en karamelbananenpannenkoeken. En omdat geen brunch compleet is zonder een zoete noot, tovert banketbakker Adrien Bozzolo de meest verfijnde patisseriecreaties tevoorschijn, stuk voor stuk een impressie van de zomer.

Mandarin Oriental in Parijs creëert een escape uit de snelle stad, waar men kan bijkomen in de schaduw van groen en kan genieten van bijzondere lekkernijen die met passie en vakmanschap bereid zijn. Het is een uitnodiging om luxe en ontspanning te combineren, waarbij culinaire kunst en de charme van de natuur samensmelten tot een onvergetelijke ervaring die alle zintuigen beroert. Deze zomer belooft het Mandarin Oriental een bestemming te zijn die gastronomische dromen doet uitkomen in het hart van Parijs.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Liber Pater - de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...