LeBron James unieke Lobos 1707 Tequila - een beperkte editie Anejo voor kenners

De basketballer LeBron James heeft niet alleen successen op het veld, maar maakt nu ook indruk in de drankenindustrie met zijn nieuwste onderneming, Lobos 1707 tequila. Het bedrijf heeft onlangs een beperkte editie Anejo uitgebracht die fijnproevers zeker zal aanspreken.

Lobos 1707 strekt haar wortels uit tot de 18de eeuw, toen Juan Domingo Beckmann, afstammeling van de oprichter van Jose Cuervo, en zijn mentor Don Celso, een recept van 1707 ontdekten. Het merk dankt zijn naam aan dit historische recept en de rol van de 'wolf' (lobos in het Spaans) in de huidige familie-ambitie en erfgoed.

James, samen met een lenig team van investeerders, wijdt zich volledig aan de promotie van Lobos 1707 als een premiummerk van wereldklasse. Het merk onderscheidt zich door zijn unieke productieproces, dat begint in de tequilavelden van Jalisco, Mexico. Daar worden de agaveplanten met de hand geoogst. Vervolgens ondergaan ze een dubbele distillatie om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Uniek aan de Lobos 1707 tequila is ook de veroudering van de drank. De Anejo en Extra Anejo varianten rijpen in Pedro Ximenez wijnvaten uit de Spaanse regio Andalusië. Dit zorgt voor een unieke smaak, die rijk is aan karakter en historische wortels.

De beperkte oplage Anejo is volgens het merk 'geboren uit vuur'. Het wordt gekenmerkt door een robuuste smaak met hints van chocolade, karamel, amandel en kers. Deze drank wordt gebotteld in verpakkingen die de aandacht trekken door hun gelijkenis met vuur en vlammen.

Volgens James zelf richt Lobos 1707 zich op het creëren van een gemeenschap die stijl, cultuur en goede smaken waardeert. Ze willen een brug bouwen tussen eeuwenoude tradities en moderne tijden en hebben de ambitie om een groots, blijvend merk te worden.

Er staat veel te wachten voor Lobos 1707. Ondanks dat het merk relatief nieuw is, heeft het al flink wat aandacht getrokken in de drankenindustrie. Met James als sterke ambassadeur, beide in zijn persoonlijke leven en op professioneel vlak, is de toekomst beloftevol.

Lobos 1707 heeft grote ambities om meer dan alleen een premium liquor merk te zijn. Ze streven ernaar om een beweging te creëren waarmee mensen zich verbonden kunnen voelen. Het merk wil een platform bieden waarop individuen hun eigen successen kunnen vieren, net zoals James doet op het basketbalveld.

Daarnaast wil Lobos 1707 zich ook inzetten voor de gemeenschap door programma'ste ondersteunen die educatie en ondernemerschap bevorderen. Zo willen ze niet alleen een merk zijn dat mensen waarderen om zijn smaak, maar ook voor zijn waarden en toewijding aan sociale impact.

 

- Waar komt de naam Lobos 1707 vandaan? De naam komt van een historisch recept uit 1707 en de 'wolf' (lobos in het Spaans), die symbool staat voor de familie-ambitie en erfgoed.

- Wat maakt de productieproces van Lobos 1707 tequila uniek? Naast de handgeoogste agaveplanten en dubbele distillatie, rijpt de drank in Pedro Ximenez wijnvaten uit Andalusië, wat zorgt voor een unieke smaak.

- Wat is de ambitie van LeBron James met Lobos 1707? Hij wil een hoogwaardig wereldmerk creëren dat een brug vormt tussen tradities en moderne tijden en dat ook een sociale impact maakt.

- Wat zijn de kenmerken van de beperkte oplage Anejo? Het heeft een robuuste smaak met hints van chocolade, karamel, amandel en kers en wordt gepresenteerd in verpakkingen die lijken op vuur en vlammen.

- Wat zijn de toekomstplannen van Lobos 1707? Naast het uitbreiden als premiummerk, wil Lobos 1707 een platform bieden waarop mensen hun eigen successen kunnen vieren en de gemeenschap ondersteunen door initiatieven te bevorderen die educatie en ondernemerschap stimuleren.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Liber Pater - de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...