Krispy Kreme onthult s werelds duurste donut voor het goede doel

Krispy Kreme, bekend om zijn heerlijke donuts, heeft opnieuw de aandacht getrokken met een buitengewoon en kostbaar gebakje. Deze keer heeft het merk 'swerelds duurste donut gecreëerd, een ware traktatie voor fijnproevers. Het bijzondere aan deze donut is de gebruikte ingrediënten en het nobele doel waarvoor hij is gemaakt.

Deze exclusieve donut is met veel zorg en vakmanschap samengesteld. Het heeft drie dagen geduurd om alle ingrediënten te assembleren en de perfecte smaakcombinaties te creëren. Wat deze donut zo bijzonder maakt, zijn de zeer exclusieve ingrediënten die erin verwerkt zijn. Zo bevat hij champagnegelei gemaakt van de prestigieuze Dom Pérignon vintage 2002 en is hij versierd met goud bestrooide Belgische chocoladebloem en eetbare diamanten.

Maar het gaat niet alleen om de smaak. Deze donut is ook een statement van luxe en exclusiviteit. Hij is verfraaid met eetbaar 24-karaats bladgoud en rust op een extravagante Krispy Kreme-cocktail. Deze cocktail is gemaakt van frambozen- en passievruchtsiroop, 500 jaar oude Courvoisier de L'Esprit Cognac en is gegarneerd met Dom Pérignon-champagne uit 2002. Het geheel straalt elegantie en verfijning uit.

Deze unieke lekkernij, ter waarde van maar liefst £1.000, werd onthuld in het exclusieve warenhuis Selfridges in Londen. Maar wat deze donut nog zoeter maakt, is het feit dat hij gemaakt is voor het goede doel. De opbrengst van deze bijzondere creatie gaat naar de UK Children'sTrust, een liefdadigheidsinstelling die zich inzet voor kinderen met hersenletsel. Door te genieten van deze heerlijke donut draag je bij aan een nobele zaak.

Krispy Kreme blijft zich inzetten om mensen te verrassen met zijn creatieve en smaakvolle donuts. Van klassieke smaken tot unieke en exclusieve creaties, het merk weet altijd te imponeren. Hoewel deze luxe donut niet te koop is, kun je nog steeds genieten van de heerlijke smaken van Krispy Kreme door hun reguliere donuts te proeven. Trakteer jezelf op een moment van zoete verwennerij en proef de passie en vakmanschap die in elke hap te vinden is.

Over Krispy Kreme

Krispy Kreme is een wereldberoemd merk dat bekend staat om zijn heerlijke donuts. Het werd opgericht in 1937 in de Verenigde Staten en heeft sindsdien een cultstatus verworven bij donutliefhebbers over de hele wereld.

Het geheim achter de heerlijke smaak van Krispy Kreme-donuts ligt in het unieke bereidingsproces. Elke donut wordt met de hand gemaakt en vers gebakken, waardoor ze zacht, luchtig en vol van smaak zijn. Het recept is door de jaren heen onveranderd gebleven, wat zorgt voor een consistente kwaliteit en smaakervaring.

Wat Krispy Kreme echt onderscheidt, is de iconische Original Glazed donut. Deze klassieke donut met zijn glanzende glazuurlaag is geliefd bij donutliefhebbers van alle leeftijden. Naast de Original Glazed biedt Krispy Kreme ook een breed scala aan smaken en variëteiten, zoals chocolade, aardbei, karamel en nog veel meer. Er is voor elk wat wils.

Naast de heerlijke donuts heeft Krispy Kreme ook een assortiment koffie en andere dranken om de perfecte combinatie te bieden voor een zoete traktatie. De combinatie van een vers gebakken donut en een warme kop koffie is een ware traktatie voor de smaakpapillen.

Krispy Kreme heeft wereldwijd vele fans verzameld en heeft vestigingen in verschillende landen over de hele wereld. Het merk staat bekend om zijn warme en gastvrije sfeer in de winkels, waar klanten kunnen genieten van verse donuts rechtstreeks uit de oven.

Of het nu gaat om een traktatie voor jezelf, een cadeau voor iemand anders of gewoon een zoete lekkernij om van te genieten, Krispy Kreme weet hoe je donuts van hoge kwaliteit kunt leveren die een glimlach op ieders gezicht toveren. Proef de magie van Krispy Kreme en laat je verleiden door de heerlijke smaken en aroma s.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Liber Pater - de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...