Della Vite Paloma Bellini viert vrouwen dit weekend

Della Vite, een premium proseccomerk dat mede is opgericht door de beroemdheden Chloe, Poppy en Cara Delevingne, brengt hulde aan alle vrouwen ter gelegenheid van Internationale Vrouwendag. Het merk heeft de 'Paloma Bellini' gecreëerd, een cocktail die speciaal ontworpen is om de vrouwen te vieren die continu inspireren en leiden in verschillende facetten van het leven.

Het proseccomerk staat bekend om zijn kwaliteitswijnen, die geproduceerd worden in Valdobbiadene, een stad in het hart van de prosecco-regio in Italië. Della Vite werd in 2020 gelanceerd en wordt gekenmerkt door een sterke toewijding aan duurzaamheid, een waarde die ze hoog in het vaandel dragen. Dit weerspiegelt zich in hun productieproces, waarbij ze gebruikmaken van milieuvriendelijke technieken zoals zonnepanelen en biodiversiteit in hun wijngaarden.

De Paloma Bellini is een variatie op de traditionele Bellini, maar met een vrouwelijke twist. Het bevat Della Vite Prosecco Superiore DOCG, vermengd met verse roze grapefruitsap en een scheutje Italiaanse aperitivo. Deze ingrediënten worden samen geserveerd in een elegante champagneflute, afgewerkt met een zachte roze tint die de schoonheid en veerkracht van vrouwen symboliseert. Het idee achter de cocktail gaat verder dan alleen het vieren van Internationale Vrouwendag; het is bedoeld als een erkenning voor de dagelijkse inspanningen en prestaties van vrouwen wereldwijd.

In het weekend van Internationale Vrouwendag zullen verschillende evenementen plaatsvinden, waaronder exclusieve cocktailparty's en samenwerkingen met bekende bars en restaurants. Deze locaties zullen de Paloma Bellini serveren om hun steun aan vrouwen te tonen. Eveneens wordt er een percentage van de verkoop gedoneerd aan organisaties die zich inzetten voor gendergelijkheid en de empowerment van vrouwen.

De boodschap die Della Vite wil uitdragen met deze acties is duidelijk: het is van belang om bij te dragen aan een meer gelijkwaardige en inclusieve samenleving waar vrouwen de erkenning krijgen die ze verdienen. Door de Paloma Bellini in de schijnwerpers te plaatsen en evenementen te steunen die vrouwen centraal stellen, viert Della Vite de essentiële rol die vrouwen spelen in elk aspect van het leven.

Buiten de festiviteiten rond Internationale Vrouwendag draagt Della Vite ook bij aan de gemeenschap door middel van verschillende initiatieven. Het merk benadrukt het belang van gelijkheid op de werkvloer en streeft ernaar om niet alleen binnen hun eigen onderneming maar ook in de bredere wijnindustrie een verschil te maken. Ze erkennen dat de wijnwereld traditioneel door mannen gedomineerd wordt en werken daarom actief aan het creëren van meer kansen voor vrouwen.

De oprichting van Della Vite zelf is het resultaat van de visie van drie sterke vrouwen die de status quo willen doorbreken. Chloe, Poppy en Cara Delevingne hebben elk hun eigen unieke ervaringen en expertise ingebracht om een merk te bouwen dat zowel luxe als toegankelijkheid uitstraalt. Hun passie voor innovatie en de wens om positieve verandering te stimuleren, resoneert in elk glas prosecco dat ze produceren.

De keuze van de Delevingne-zussen om zich te vestigen in Valdobbiadene, een gebied dat bekend staat om zijn eeuwenoude tradities en ambachtelijke benadering van wijnproductie, onderstreept hun toewijding aan kwaliteit. De Conegliano Valdobbiadene-regio was een logische keuze voor de onderneming, gegeven de reputatie van het gebied als een van de beste producenten van prosecco ter wereld. Het prachtige landschap, met zorgvuldig onderhouden wijngaarden en historische landgoederen, biedt de perfecte achtergrond voor hun productieproces.

Della Vite onderscheidt zich verder door hun gebruik van natuurlijke gisting, wat resulteert in een fijnere bubbel en een rijkere smaakbeleving. Dit proces, samen met hun streven naar duurzaamheid, zorgt ervoor dat ze niet alleen een voortreffelijke drank produceren, maar ook een positieve impact hebben op het milieu.

Terwijl de focus tijdens het weekend van Internationale Vrouwendag ligt op de viering van vrouwen, blijft Della Vite zich inzetten voor hun missie het hele jaar door. Of het nu gaat om ondersteuning van non-profitorganisaties of het bevorderen van gendergelijkheid binnen de wijnsector, het doel is om een inclusievere wereld te creëren waarin iedereen kan gedijen.

De Paloma Bellini is slechts één voorbeeld van hoe Della Vite creativiteit gebruikt om aandacht te vragen voor belangrijke sociale kwesties. Het is een herinnering aan de kracht van gezamenlijke actie en de invloed van een gemeenschappelijke stem. Door de betrokkenheid bij vrouweninitiatieven te vergroten en door te bouwen aan een merk dat staat voor meer dan alleen luxe, toont Della Vite aan dat ondernemen en maatschappelijke verantwoordelijkheid hand in hand kunnen gaan.

Op deze manier nodigt Della Vite iedereen uit om deel te nemen aan hun vieringen, om samen te proosten op de ongelofelijke bijdragen van vrouwen overal ter wereld. Met de Paloma Bellini in de hand, wil Della Vite een moment van reflectie bieden over hoe ver we zijn gekomen op het gebied van vrouwenrechten en wat er nog moet gebeuren om echte gelijkheid te bereiken.

De positieve ontvangst van de Paloma Bellini en de aandacht voor de evenementen laten zien dat het publiek klaarstaat om mee te gaan in deze boodschap van empowerment en viering. Terwijl mensen genieten van de heerlijke smaken van deze unieke cocktail, wordt er ook een bewust moment gecreëerd om stil te staan bij de strijd voor vrouwenrechten en de toekomst.

Door sprankelend en vol smaak, viert Della Vite met de Paloma Bellini niet alleen een feestelijke gelegenheid, maar zet het ook een stap richting een gelijkwaardige samenleving waar elke vrouw gevierd wordt.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Liber Pater - de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...