Breitling opent grootste winkel en het allereerste restaurant in Seoul

Breitling heeft zijn nieuwste en grootste vlaggenschip geopend, het Breitling Townhouse Hannam, in de trendy wijk Hannam in Seoul, Zuid-Korea. Het vlaggenschip beslaat 750 vierkante meter en heeft twee verdiepingen met detailhandel, een Breitling Café op straatniveau, een terras en het allereerste restaurant Breitling Kitchen. Het Breitling Townhouse Hannam is ontworpen met chique industriële lofts die vintage decor combineren met een gestroomlijnd eigentijds ontwerp voor een modern-retro-gevoel. De drie universums van Breitling horlogefamilies - lucht, zee en land - zijn geïntegreerd in het ontwerp van het Breitling Townhouse Hannam.

Het vlaggenschip bevindt zich in een prominente hoek van de trendy wijk Hannam, bekend om zijn internationale ambassades en luxe modevlaggenschepen. Het is een topbestemming in dit levendige gebied en biedt een hint van wat te verwachten van Breitling als leider in de neo-luxe ruimte, aangezien gastvrijheid een steeds belangrijker onderdeel wordt van de merkvoetafdruk.

De opening van dit vlaggenschip een belangrijke stap is voor Breitling, dat zich steeds meer richt op het uitbreiden van zijn aanbod buiten zijn kernhorlogebedrijf. Het toevoegen van een restaurant Breitling Kitchen aan het vlaggenschip is een gewaagde stap, maar het kan helpen om het merk verder te integreren in de luxe lifestyle-markt. Bovendien kan dit vlaggenschip dienen als een model voor toekomstige Breitling-locaties over de hele wereld, waarbij hospitality en detailhandel worden gecombineerd om een unieke klantervaring te bieden. Het is zeker de moeite waard om de toekomstige ontwikkelingen van Breitling in de gaten te houden, aangezien het merk zich blijft uitbreiden en zich steeds meer richt op de neo-luxe ruimte.

Het Breitling Townhouse Hannam bevindt zich op het volgende adres: Breitling Townhouse Hannam 86 Hannam-daero 27-gil, Hannam-dong, Yongsan-gu Seoul, Zuid-Korea. Het gebouw bevindt zich in de wijk Hannam in het centrum van Seoul en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Meer over Breitling Café

Het Breitling Café in Hannam is een populaire ontmoetingsplaats voor zowel horlogeliefhebbers als reizigers die op zoek zijn naar een ontspannen sfeer en lekker eten en drinken. Het café bevindt zich op de begane grond van het Breitling Townhouse Hannam en biedt gasten de mogelijkheid om de nieuwste horloges van het merk te bekijken en te kopen terwijl ze genieten van koffie, thee, gebak en andere snacks.

Het café heeft een moderne uitstraling met strakke lijnen en eigentijdse decoratie, waaronder enkele van de nieuwste horloges van Breitling. Gasten kunnen genieten van een breed scala aan warme en koude dranken, waaronder espresso, latte, cappuccino en frisdranken. Het café serveert ook enkele van de populaire Breitling-thema-items, zoals de Breitling-horlogekoekjes.

Het Breitling Café Hannam is een geweldige plek voor horlogeliefhebbers om te ontspannen en te genieten van de sfeer terwijl ze een van 's werelds meest bekende horlogemerken ontdekken en ervaren.

Meer over restaurant Breitling Kitchen

Breitling Kitchen is het eerste restaurant van het luxe horlogemerk Breitling en bevindt zich op de tweede verdieping van het Breitling Townhouse Hannam in Seoul, Zuid-Korea. Het restaurant is een eerbetoon aan de passie van Breitling voor avontuur en zijn banden met de luchtvaartindustrie en biedt gasten een ervaring van wereldklasse met moderne Europese gerechten en een stijlvolle ambiance.

Het menu van Breitling Kitchen is geïnspireerd op de nieuwste culinaire trends en biedt gasten een selectie van internationale gerechten die zijn bereid met verse, hoogwaardige ingrediënten. De chef-kok van het restaurant heeft samengewerkt met topkoks uit de hele wereld om een unieke culinaire ervaring te creëren die past bij de hoge standaard van het merk.

Het interieur van Breitling Kitchen is net zo indrukwekkend als het eten, met een moderne en stijlvolle inrichting, een open keuken en een elegante bar. Het restaurant biedt ook een exclusieve privé-eetkamer voor gasten die op zoek zijn naar meer privacy en intimiteit.

Breitling Kitchen is een van de belangrijkste restaurants in de wijk Hannam en biedt gasten een unieke ervaring die verder gaat dan de traditionele horlogewinkel. Het restaurant is een perfecte aanvulling op de nieuwe strategie van Breitling om zich te concentreren op luxe lifestyleproducten en ervaringen.

Breitling

Breitling heeft de afgelopen jaren een aantal belangrijke stappen gezet om zijn merk te versterken en uit te breiden. Het bedrijf heeft zich gericht op het moderniseren van zijn merkimago, het uitbreiden van zijn aanbod en het vergroten van zijn aanwezigheid in de wereld van sport en entertainment.

Een van de belangrijkste veranderingen die Breitling heeft doorgevoerd, is het herontwerpen van zijn logo en merkidentiteit. Het nieuwe logo is moderner en gestroomlijnder dan het oude logo en is bedoeld om het merk aantrekkelijker te maken voor jongere consumenten. Breitling heeft ook samengewerkt met beroemdheden en sportteams, zoals het Red Bull Air Race-team, om zijn merk te promoten en zijn aanwezigheid in de wereld van sport en entertainment te vergroten.

Breitling heeft ook zijn aanbod uitgebreid met nieuwe horlogemodellen en accessoires, zoals leren riemen, gereedschap voor horlogemakers en luxe reiskoffers. Het bedrijf heeft zich ook gericht op het verbeteren van zijn online aanwezigheid, met een vernieuwde website en actieve aanwezigheid op sociale media.

In termen van expansie heeft Breitling nieuwe winkels geopend in belangrijke steden over de hele wereld, zoals Shanghai, Londen, Parijs en Tokio. Het bedrijf is ook begonnen met het uitrollen van zijn neo-luxe concept, dat zich richt op het combineren van horloges met lifestyle-ervaringen, zoals de opening van het Breitling Townhouse Hannam in Seoul, Zuid-Korea.

Al deze veranderingen laten zien dat Breitling zich blijft ontwikkelen en uitbreiden als een merk dat zich richt op de moderne en luxueuze levensstijl van de hedendaagse consument. Het is zeker de moeite waard om te kijken naar wat Breitling in de toekomst zal brengen en hoe het merk zich verder zal ontwikkelen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Liber Pater: de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...