Breitling opent grootste winkel en het allereerste restaurant in Seoul

Breitling opent grootste winkel en het allereerste restaurant in Seoul
Het nieuwste vlaggenschip van Breitling ligt in de trendy wijk Hannam in Seoul, Zuid-Korea, en beschikt over een Breitling Café op straatniveau en het allereerste restaurant Breitling Kitchen.

Breitling heeft officieel zijn nieuwste - en grootste - vlaggenschip geopend, het Breitling Townhouse Hannam van 750 vierkante meter (8.000 vierkante meter). Twee verdiepingen combineren de detailhandel met een Breitling Café, terras en het allereerste restaurant Breitling Kitchen.

Deze opening zet de toon voor de overstap van Breitling naar nieuwe aanbiedingen die verder gaan dan zijn kernhorlogebedrijf. De wereldwijde verkooppunten van Breitling hebben de vorm van chique industriële lofts die vintage decor combineren met een gestroomlijnd eigentijds ontwerp voor een modern-retro-gevoel. Een tweede terugkerend motief is "lucht, zee en land" - de drie universums waarvoor de Breitling horlogefamilies zijn ontwikkeld.

In het Breitling Townhouse Hannam spelen deze gratis ontwerpthema's zich op hun grootste schaal tot nu toe. Hoogtepunten zijn onder meer; Het Breitling Townhouse bevindt zich in een prominente hoek in de trendy wijk Hannam. De wijk, bekend om zijn internationale ambassades en luxe modevlaggenschepen, bevindt zich in groeimodus, met de aanstaande opening van een luxe appartementencomplex en de herontwikkeling van het naburige Yongsan Park.

De combinatie van retail met eten en drinken van het Breitling Townhouse maakt het zeker een topbestemming in dit levendige gebied. In het grotere geheel geeft deze opening een hint naar wat te verwachten van Breitling als leider in de neo-luxe ruimte. Nu gastvrijheid een steeds belangrijker onderdeel wordt van de merkvoetafdruk, blijf op de hoogte van toekomstige ontwikkelingen.