Versace viert feestdagen met sierlijke schaatscampagne en luxe cadeaugids

Het gerenommeerde Italiaanse modehuis Versace verwelkomt haar publiek in de feestelijke stemming en seizoensluxe met een nieuwe filmpromotie en cadeaugids. Dit jaar begint het kerstinkopenseizoen wat eerder, waardoor merken de feestelijke periode inluiden met creatieve, thematische boodschappen. De 'Versace on Ice' campagne volgt een kunstschaatsster die een routine voorbereidt en uitvoert, gekleed in items uit Versace'svakantiecollectie.

De feestelijke campagne van Versace straalt gratie uit en viert dans, muziek, schaatsen, sport, vakantiekleuren, de buitenlucht en amusement. 'Het voelt warm, vrolijk en uitnodigend, alsof het publiek persoonlijk is uitgenodigd om deel te nemen aan de voorstelling,' zegt Rebecca Miller, oprichter en CEO van ARTful Communication in New York. Het verhaal is hoopvol zonder opdringerig te zijn en roept op om te genieten van de wensen en prachtige producten van Versace - de kleuren en het assortiment op onverwachte plaatsen.

Het filmpje begint met archiefbeelden van modellen die zich opmaken en kledingstukken die worden voorbereid, allemaal elementen uit de coulissen van een modeshow. Terwijl ze haar make-up aanbrengt, kijkt een model naar een Versace sneeuwbol terwijl de herkenbare melodie van Tsjaikovski's'Zwanenmeer' begint te spelen. Het model onthult haar schaatsoutfit achter een hoog, donker gordijn en betreedt het ijs om een energieke routine uit te voeren op een elektronisch muziekstuk.

In het seizoen van luxe beginnen verschillende sectoren met het uitrollen van campagnes met vakantiethema'sen nieuwe feestelijke aanbiedingen om consumenten in de seizoensstemming te brengen. Het Italiaanse modehuis Salvatore Ferragamo keek al vooruit naar de winterse feestdagen en vierde de warmte van vriendschap en de vreugde van samenzijn.

Over modehuis Versace

Versace is een Italiaans modehuis dat in 1978 werd opgericht door de ontwerper Gianni Versace. Het bedrijf staat bekend om zijn opvallende en glamoureuze ontwerpen, met gebruik van opvallende prints, felle kleuren en luxe materialen.

Na de moord op Gianni Versace in 1997 werd het bedrijf overgenomen door zijn zus Donatella Versace, die de creatieve leiding overnam en het bedrijf naar nieuwe hoogten bracht. Sindsdien heeft Versace zich uitgebreid naar verschillende productlijnen, waaronder kleding, accessoires, parfums en huisdecoratie.

Het bedrijf heeft samengewerkt met verschillende beroemdheden en heeft zijn stempel gedrukt op de modewereld met spraakmakende shows en collecties. Versace staat bekend om zijn iconische ontwerpen, zoals de Medusa-kop, het Griekse sleutelpatroon en de barokke prints.

Versace heeft winkels over de hele wereld en is een van de meest herkenbare en gewilde merken in de modewereld. Het bedrijf is nog steeds eigendom van de familie Versace en blijft een belangrijke speler in de mode-industrie.

Versace heeft een rijke geschiedenis en heeft in de loop der jaren samengewerkt met verschillende beroemdheden en iconen uit de modewereld. Zo was Gianni Versace goed bevriend met supermodel Naomi Campbell en ontwierp hij veel van haar beroemde outfits. Ook werkte het bedrijf samen met popsterren als Lady Gaga en Beyoncé, die beiden in Versace-kleding optraden tijdens hun concerten.

Versace heeft ook zijn stempel gedrukt op de populaire cultuur, met name in de jaren '90, toen de merkkleding en accessoires van het bedrijf werden gedragen door beroemdheden en muzikanten. Het bedrijf is een belangrijk onderdeel geweest van de opkomst van de 'high-end streetwear'-trend in de modewereld.

Het bedrijf is ook bekend om zijn liefdadigheidswerk en steunt verschillende goede doelen en organisaties, waaronder amfAR, The Foundation for AIDS Research, en de Elton John AIDS Foundation.

In recente jaren heeft Versace zijn focus verlegd naar duurzaamheid en milieuvriendelijkheid in de mode-industrie. Het bedrijf heeft zich gecommitteerd aan het verminderen van zijn impact op het milieu door het gebruik van duurzame materialen en productiemethoden.

Al met al heeft Versace een rijke geschiedenis en blijft het een belangrijke speler in de modewereld, met een voortdurende nadruk op innovatie, luxe en duurzaamheid.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek de Schoonheid en Inspiratie bij Art Center Horus In de kijker

Art Center Horus, onder de bezielende leiding van Niña Van den Bosch en haar toegewijde team, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande galerij...