Diamantbedrijf de Beers kondigt nieuwe wereldwijde campagne aan

De Beers kondigt een nieuwe wereldwijde campagne aan die gericht is op toewijding aan onszelf, elkaar en de rest van de wereld. Het markeert een frisse, doelgerichte merkstrategie en een nieuw hoofdstuk in de 133-jarige geschiedenis van het bedrijf. De uitspraak 'ik doe.' is een van de meest significante en aloude uitingen van intentie. Diep emotioneel en onmiddellijk levensveranderend, het is een eeuwige belofte tussen twee individuen voor een gedeelde toekomst.

De nieuwe campagne van De Beers benadrukt het belang van deze krachtige verbintenissen en neemt deze twee iconische woorden naar nieuw terrein, waardoor hun betekenis wordt uitgebreid tot persoonlijke beloften van alle soorten: liefde, vriendschap, familie, samenleving, natuur en meer. Bruce Cleaver, CEO De Beers Group, zegt: “Al meer dan een eeuw speelt De Beers een centrale rol in het helpen van mensen om hun blijvende toewijding aan hun partner te uiten. Vandaag zien we een nieuwe generatie consumenten die een breder engagement willen uitdragen: een engagement voor hun eigen persoonlijke ontwikkeling, voor hun vriendschappen, voor hun families, voor de samenleving en voor de natuurlijke wereld. De betekenis van 'ik doe.' is uitgebreid en relevanter dan ooit - en diamanten hebben een breder spectrum van betekenis dan ooit tevoren.

Met onze nieuwe 'one De Beers'-visie, die de essentie van het doel van ons merk omvat en consumenten in staat stelt er op nieuwe manieren mee om te gaan, zien we een geweldige kans om de toekomst van diamanten vorm te geven. Met al onze marketinginvesteringen geconsolideerd achter onze iconische merknaam, zullen we de emotionele betekenis versterken die diamanten van De Beers voor consumenten hebben, en de positieve impact die ze hebben in de wereld en de uitzonderlijke schoonheid van degenen die voor onze Jewellery Houses zijn geselecteerd, benadrukken.' De campagne omvat een breed scala aan diamanten juwelen uit de twee huizen, De Beers Jewelers en De Beers Forevermark, als symbolen van deze beloften - vooral zinvol vanwege de eigen toewijding van het bedrijf aan duurzaamheid en verantwoorde praktijken. In een tijdperk waarin de ethiek en waarden van zowel consumenten als merken voorop staan, betekent ‘I do.’ ook actie en doel.

Door De Beers-diamanten te dragen, kunnen klanten ze gebruiken als talismannen: voor individuele en collectieve intenties, op weg naar een betere, mooiere toekomst. Celine Assimon, CEO van De Beers Jewelers en De Beers Forevermark, zegt: “De lancering van de campagne markeert een keerpunt voor De Beers en maakt de weg vrij voor onze voortdurende toewijding om een ​​doelgericht bedrijf te zijn. Onze twee sieradenhuizen zijn afkomstig van één krachtig merk dat met trots staat voor verbintenissen van mensen over de hele wereld, voor wat het meest voor hen betekent. We geven het goede voorbeeld en zetten ons in voor het creëren van een positieve impact op de plaatsen waar onze diamanten worden gevonden en voor de mensen die tijdens hun reis contact met hen hebben.'

De poëtische en ontroerende meerkanaalscampagne wordt voornamelijk buiten opgenomen, in bossen, in open velden en aan zee. Het omarmt diversiteit in zijn casting, zowel via koppels als individuen, en in de verplichtingen die het vertegenwoordigt in verschillende vignetten. Messaging is gecentreerd rond onderwerpen zoals trouw blijven aan jezelf, geen compromissen sluiten, vechten voor iemands overtuigingen en het vieren van de natuur. De campagne sluit ook aan bij principes die centraal staan ​​bij De Beers en zijn bredere wereldwijde gemeenschap: innovatie ten goede, inclusiviteit en bescherming van het milieu en zijn mensen. Jonas Lindstroem, campagnefotograaf en regisseur, zei: 'Wat ik het leukste vond aan het concept, is de eenvoudige, maar steeds modernere benadering van wat het betekent om je ergens in de wereld van vandaag voor te engageren.

De geschiedenis van het merk gebruiken om een ​​nieuw licht te werpen op het idee om ja te zeggen - tegen iemand, voor iets, tegen jezelf. Breken met traditionele gedachten. Presentatie van diversiteit en nieuwe idealen. Liefde omarmen als iets dat prachtig veelvoudig en vrij van betekenis is, zolang het maar iets voor je betekent. Het was een genot om dat te vertalen in momenten dat we ons echt, levend, tastbaar en echt wilden voelen. Scènes gevuld met echte personages, emoties, gevoel. Hoofdpersonen die een verhaal vertellen -- echte momenten vastgelegd op film en fotografie.' De campagne weerspiegelt de vernieuwde visie van De Beers op ‘One Brand, Two Houses’.

De Beers Jewelers en De Beers Forevermark bestaan ​​nu naast elkaar onder één paraplu, wat de verschuiving markeert naar een verenigd, consumentgericht en doelgericht merk. Hoewel consumenten via de twee huizen toegang hebben tot verschillende productassortimenten, zullen ze zich laten leiden door de algehele reputatie van De Beers als een merk dat staat voor zinvolle verbintenissen en iconische en tijdloze sieraden verkoopt met de beste diamanten van 'swerelds toonaangevende diamantbedrijf.

De Beers zet zich in voor 'Building Forever' - ervoor zorgen dat hun diamanten een positieve impact hebben op mens en planeet. Building Forever is de blauwdruk van het bedrijf voor een betere toekomst, een toekomst die eerlijker, veiliger, schoner en gezonder is, waar gemeenschappen gedijen en het milieu wordt beschermd. Het valt uiteen in vier belangrijke pijlers: het leiden van ethische praktijken, samenwerken voor bloeiende gemeenschappen, het versnellen van gelijke kansen en het beschermen van de natuurlijke wereld.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek de Schoonheid en Inspiratie bij Art Center Horus In de kijker

Art Center Horus, onder de bezielende leiding van Niña Van den Bosch en haar toegewijde team, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande galerij...