Valedictorian is de ultieme prestatie en luxe putter

Ontworpen en samengesteld door liefhebbers en liefhebbers van golf, is de Valedictorian de ultieme in het veld. Deze ultramoderne putter is gemaakt en gemaakt vanuit de verbeelding van drie getalenteerde en complementaire oprichters - twee van hen zijn ervaren horlogeontwerpers, terwijl de derde een horlogemaker is.
Samen delen ze meer dan drie decennia ervaring in de Zwitserse horloge-industrie. Hun laatste prestatie is deze ongelooflijke putter, het ultieme speelgoed voor golfliefhebbers en dergelijke. De putter kan worden gepersonaliseerd en aangepast aan de individuele smaak, wat resulteert in een van de meest exquise putters ooit geproduceerd door Valedictorian. De putter, een limited edition stuk, is gemaakt van roestvrij staal en pronkt met meer dan 100 robijnen op de pin die de hamerkop met de nek verbindt.
Volgens Valedictorian zullen er slechts 9 putters worden vervaardigd. Ze zijn voorzien van echt cabretta-leer met rode stitchback-grepen met zwarte krokodillenkop. Bovendien werkt Valedictorian niet alleen in beperkte oplagen, maar ook op kleine reeksen unieke knallers. Het merk is naar verluidt in staat om diamantinstellingen en -gravures aan te passen aan zelfs de wildste dromen en keuzes. Zelfs de putter die je thuis hebt, kan worden aangekleed en aangepast met Steel 304L; Gold3N; Gold 4N; Gold 5n - robijnen of diamanten.

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in Sint-Martens-Latem In de kijker

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in het pittoreske dorpje van Sint-Martens-Latem met een focus op moderne schilderijen, ...