Ervaar het echte buitenleven met exclusief tuinmeubilair en design met Rechts van de Kerk

Rechts van de Kerk, gevestigd in het schilderachtige Meigem bij Deinze, staat al 17 jaar synoniem voor exclusief, stijlvol tuinmeubilair ontworpen door vooraanstaande hedendaagse designers. Andy Baudewyn, de eigenaar, heeft deze creatieve en stijlvolle oase "Hofmakerij" gedoopt en biedt een uitgebreide collectie buitenmeubelen en accessoires om elke buitenruimte om te toveren tot een comfortabele leefomgeving.
 
 In lijn met de groeiende trend om meer tijd buiten door te brengen, ongeacht of men een ruime tuin, een terras, patio of balkon heeft, speelt Rechts van de Kerk in op de wens om in de buitenlucht te genieten van groen en rust. Hun meubilair en accessoires stralen karakter en persoonlijkheid uit, waardoor elke buitenruimte een harmonieuze verlenging van de woning wordt.
 
 Het assortiment van Rechts van de Kerk omvat gerenommeerde merken zoals Dedon, Tribù, Gloster, Extremis, Bas Talpe, Piet Boon, Fast en Fermob. Daarnaast bieden ze exclusieve potten van Atelier Vierkant en Domani, evenals parasols, zonneschermen, beelden, decoratie, barbecues, tuinverlichting, buitentapijten en nog veel meer.
 
 De producten worden gepresenteerd op een indrukwekkend domein van 4000 m², gelegen in de tuinen van de oude pastorij van Meigem, met terrassen en bijgebouwen. Elk project, of het nu klein of groot is, binnen- of buitenland betreft, wordt bij Rechts van de Kerk persoonlijk behandeld, zodat klanten kunnen genieten van de nieuwste trends op het gebied van buitenleven.
 
 Bij Rechts van de Kerk draait alles om het buitenleven, en daarom leggen ze de nadruk op kwaliteit, duurzaamheid en design. Hun unieke collectie meubels en accessoires past bij elke stijl en smaak, of u nu op zoek bent naar een nieuwe loungeset, een comfortabele eethoek, of stijlvolle accessoires zoals verlichting en decoratie.
 
Rechts van de Kerk zet zich in om de ultieme buitenervaring te bieden door het combineren van stijl, comfort en functionaliteit. Ze begrijpen dat elke buitenruimte uniek is en bieden daarom een breed scala aan opties om aan de individuele wensen en behoeften van hun klanten te voldoen. Van het vinden van het perfecte meubilair tot het creëren van een sfeervolle ambiance met de juiste accessoires, Rechts van de Kerk zorgt ervoor dat uw buitenruimte een plek wordt waar u graag tijd doorbrengt.
 
 Bij Rechts van de Kerk vindt u ook een reeks milieuvriendelijke en onderhoudsvriendelijke producten, ontworpen om bestand te zijn tegen de uitdagingen van het buitenleven. De materialen die worden gebruikt, zoals aluminium, roestvrij staal, hout, keramiek en kunststofvezels, zijn geselecteerd vanwege hun duurzaamheid, weerbestendigheid en onderhoudsgemak. Dit zorgt ervoor dat uw buitenmeubilair vele jaren meegaat en er prachtig blijft uitzien.
 
 In aanvulling op hun prachtige collectie tuinmeubilair en accessoires, biedt Rechts van de Kerk ook professionele ontwerpdiensten aan. Hun ervaren ontwerpteam kan u helpen bij het creëren van een buitenruimte die perfect past bij uw stijl, budget en beschikbare ruimte. Of u nu een volledige tuinrenovatie onderneemt of slechts een paar nieuwe accenten wilt toevoegen, Rechts van de Kerk kan u helpen bij het realiseren van uw droomtuin.
 
 Rechts van de Kerk is meer dan alleen een winkel; het is een plek waar passie voor design en liefde voor het buitenleven samenkomen. Bezoek hun indrukwekkende showroom en laat u inspireren door de nieuwste trends en innovaties op het gebied van buitenmeubilair en accessoires.
 
 Het deskundige team van Rechts van de Kerk staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het maken van de juiste keuze, afgestemd op uw wensen en behoeften. Bezoek Rechts van de Kerk tijdens de openingsuren of maak een afspraak voor een persoonlijke kennismaking met hun exclusieve aanbod en professioneel advies, en laat u inspireren door de wereld van het exclusieve buitenleven.
 
 Bij Rechts van de Kerk kunt u rekenen op een uitzonderlijke klantenservice, met persoonlijke aandacht en deskundig advies. Aarzel niet om contact op te nemen met hun team voor meer informatie over hun producten en diensten, of om een afspraak te maken voor een bezoek aan hun unieke locatie. Laat Rechts van de Kerk u begeleiden in uw zoektocht naar het perfecte buitenleven en geniet van de luxe en het comfort dat hun exclusieve tuinmeubilair en accessoires te bieden hebben.
 
Rechts van de Kerk
 
 Rechts van de Kerk biedt een indrukwekkende en diverse productlijn aan, samengesteld uit hoogwaardige merken en ontwerpers. Hieronder vindt u een volledige opsomming van de merken en een omstandige omschrijving van hun producten en stijlen: 

     Dedon: Dedon staat bekend om hun luxueuze handgeweven tuinmeubilair, gemaakt van een unieke, weerbestendige vezel. Ze combineren traditioneel vakmanschap met innovatief design om een breed scala aan zitmeubelen, ligbedden, tafels en accessoires te creëren.     

     Tribù: Tribù is een Belgisch merk dat zich richt op verfijnd en tijdloos design. Ze bieden een breed scala aan buitenmeubelen, waaronder eetsets, loungemeubelen, ligbedden en bijzettafels, gemaakt van duurzame en weersbestendige materialen zoals teakhout, aluminium en roestvrij staal.     

     Gloster: Gloster is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardig teakhouten meubilair. Hun collectie omvat eetsets, loungemeubelen, ligbedden, parasols en accessoires, allemaal gekenmerkt door een elegant en modern design.     

     Extremis: Extremis staat bekend om zijn innovatieve en multifunctionele buitenmeubilair. Van modulaire zitmeubelen tot originele tafels en parasols, hun ontwerpen combineren functionaliteit met esthetiek, gericht op het creëren van gezellige en inspirerende buitenruimtes.     

     Bas Talpe: Bas Talpe is een Belgische ontwerper die exclusieve en op maat gemaakte tuinmeubelen creëert. Zijn ontwerpen zijn minimalistisch en modern, met een focus op duurzaamheid en vakmanschap.     

     Piet Boon: Piet Boon is een Nederlandse ontwerper die bekend staat om zijn stijlvolle en tijdloze meubilair. Zijn collectie omvat buitenmeubelen zoals banken, fauteuils, eettafels en ligbedden, gekenmerkt door strakke lijnen en subtiele details.     

     Fast: Fast is een Italiaans merk dat gespecialiseerd is in aluminium tuinmeubilair. Hun collectie bestaat uit stoelen, tafels, ligbedden en accessoires, ontworpen met een modern en strak design en gemaakt van duurzaam, lichtgewicht en onderhoudsvriendelijk aluminium.     

     Fermob: Fermob is een Frans merk dat bekend staat om zijn kleurrijke en speelse tuinmeubilair. Ze bieden een breed scala aan producten, waaronder stoelen, tafels, banken en accessoires, gemaakt van hoogwaardige materialen en verkrijgbaar in een breed scala aan levendige kleuren.     

     Atelier Vierkant: Atelier Vierkant is gespecialiseerd in handgemaakte keramische potten en plantenbakken. Hun producten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren, en zijn ontworpen om zowel een functioneel als esthetisch element toe te voegen aan uw buitenruimte.     

     Domani: Domani is een Belgisch merk dat gespecialiseerd is in exclusieve en innovatieve potten en plantenbakken. Ze combineren traditioneel vakmanschap met moderne materialen en technieken om unieke en duurzame ontwerpen te creëren, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.     

     Parasols en zonneschermen: Rechts van de Kerk biedt een breed scala aan parasols en zonneschermen om uw buitenruimte te beschermen tegen de zon en het weer. Ze hebben verschillende stijlen en formaten, variërend van vrijstaande parasols tot wandgemonteerde zonneschermen, om aan uw specifieke behoeften te voldoen.     

     Beelden en decoratie: Om uw buitenruimte verder te personaliseren, biedt Rechts van de Kerk een verscheidenheid aan beelden en decoratieve objecten. Van abstracte kunstwerken tot realistische dierenfiguren, deze beelden en decoraties zijn perfect om sfeer en persoonlijkheid toe te voegen aan uw tuin, terras of balkon.     

     Barbecues: Als u graag buiten kookt en eet, biedt Rechts van de Kerk een selectie van hoogwaardige barbecues en buitenkeukens. Met een assortiment van gas-, houtskool- en elektrische barbecues, kunt u de perfecte grill kiezen die bij uw kookstijl en buitenruimte past.     

     Tuinverlichting: Om de sfeer in uw buitenruimte te verbeteren, biedt Rechts van de Kerk een uitgebreide selectie van tuinverlichting. Van sfeervolle lantaarns tot moderne LED-verlichting, u kunt kiezen uit verschillende stijlen en functies om uw tuin, terras of balkon zowel 's nachts als overdag te laten schitteren.     

     Buitentapijten: Om comfort en stijl toe te voegen aan uw buitenruimte, biedt Rechts van de Kerk een assortiment van buitentapijten in diverse kleuren, patronen en materialen. Deze tapijten zijn speciaal ontworpen om weerbestendig en onderhoudsvriendelijk te zijn, en vormen een perfecte aanvulling op uw tuinmeubilair.     

 Rechts van de Kerk biedt dan ook een uitgebreide en gevarieerde productlijn om uw buitenruimte om te toveren tot een prachtige en functionele leefruimte. Of u nu op zoek bent naar meubilair, accessoires of verlichting, u kunt er zeker van zijn dat u bij Rechts van de Kerk kwaliteit, stijl en deskundig advies vindt om uw droomtuin te realiseren.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek de Schoonheid en Inspiratie bij Art Center Horus In de kijker

Art Center Horus, onder de bezielende leiding van Niña Van den Bosch en haar toegewijde team, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande galerij...