Ralph Lauren's Bond 5-in-1 speldoos is geniaal

Ralph Lauren brengt het 007-gevoel in het hart van elk kind... we hebben het over het kind in elke persoon die graag een middag met zijn vrienden doorbrengt met het spelen van geweldige bord- of kaartspellen. We weten allemaal dat het behoorlijk vervelend is om alle spellen één voor één aan tafel te brengen - het kost tijd en veel ruimte. Nou, de jongens van Ralph Lauren dachten aan hetzelfde en kwamen met een interessant idee, de Bond 5-in-1 Game Box. De Box bevat 5 spellen met slim ontworpen speelstukken en opbergruimte: schaken, dammen, tic tac toe, backgammon en poker. Het afneembare deksel keert terug naar backgammonbord, terwijl de gemagnetiseerde schuifdeksels worden gecombineerd om een schaak- en dambord te creëren. De prachtige afneembare tic tac teenset met kristallen en zilveren bladstukken.
Binnenin is er een opbergplaats voor 2 decks Carbon Fiber RL Poker Cards, de vernikkelde en gepoedercoate backgammonstukken en damstukken, twee dobbelstenen bekers van koolstofvezel leer en 5 dobbelstenen en twee opberglades aan de zijkanten voor schaakstukken. Ralph Lauren's Bond 5-in-1 Game Box is gemaakt van zwart leer, walnoot, koolstofvezelleer.

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in Sint-Martens-Latem In de kijker

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in het pittoreske dorpje van Sint-Martens-Latem met een focus op moderne schilderijen, ...