Tiffany & Co opent nieuwe winkel in Barcelona Spanje

Tiffany&Co heeft onlangs een nieuwe winkel geopend aan de prestigieuze Paseo de Gracia in Barcelona. Het is gevestigd in een iconisch gebouw met 85 jaar geschiedenis, waarvan de nieuwe ruimte groter is en het meest recente retailontwerpconcept van het merk weerspiegelt. Het is een bijzondere locatie, omdat het interieur elementen bevat die zijn ondertekend door de beroemde architect Antonio Gaudí en geïnspireerd door de kunstenaar Jean Schlumberger.

De nieuwe winkel heeft een meer vrouwelijke uitstraling, met warmere metalen accenten en juweeltinten in plaats van het vorige donkere hout en gepolijst zilverchroom. De Tiffany Blue-kleur wordt spaarzaam gebruikt en de winkel heeft zes kleurrijke etalages, waarvan twee met digitale animatie. De gevel nodigt voorbijgangers uit om te dromen in het universum van de meest gedroomde sieraden. Tiffany heeft in deze winkel zijn sterling zilveren sieraden ingeruild voor high-end gouden sieraden en de winkel heeft een bijzondere charme en aantrekkingskracht door zijn locatie en design.

De nieuwe Tiffany & Co. winkel in Barcelona, gevestigd op nummer 61 van de prestigieuze Passeo de Gracia, is ontworpen om een unieke winkelervaring te bieden aan klanten die op zoek zijn naar luxe sieraden en accessoires. Het interieur van de winkel is ingericht met warmere metalen accenten en juweeltinten, in tegenstelling tot het voornamelijk zilveren palet van de vorige winkel. Dit is een reflectie van de nadruk van het merk op high-end gouden sieraden en een 'meer vrouwelijke benadering' van de winkelervaring.

Het nieuwe winkelontwerp bevat ook spaarzaam gebruik van de iconische Tiffany Blue-kleur, met zes kleurrijke en statige etalages, waarvan twee met digitale animatie, die de aandacht trekken van voorbijgangers en hen uitnodigen om de wereld van luxe sieraden binnen te stappen.

De winkelruimte is gevestigd in een iconisch gebouw met 85 jaar geschiedenis en heeft elementen die zijn ontworpen door de beroemde architect Antonio Gaudí en geïnspireerd door de kunstenaar Jean Schlumberger, waardoor de ruimte een unieke charme en aantrekkingskracht heeft.

De nieuwe winkel is groter dan de vorige en weerspiegelt het meest recente retailontwerpconcept van Tiffany & Co. Het biedt klanten een unieke en luxueuze winkelervaring, en de locatie op de Passeo de Gracia in Barcelona voegt extra prestige toe aan het merk.

Naast de iconische sieraden die Tiffany & Co. beroemd hebben gemaakt, biedt de nieuwe winkel ook exclusieve accessoires en luxe huishoudelijke artikelen, waaronder kristalglaswerk, servies en zilverwerk.

In de nieuwe Tiffany & Co-winkel in Barcelona wordt een breed scala aan sieraden en accessoires aangeboden, waaronder trouw- en verlovingsringen, horloges, armbanden, kettingen, oorbellen en zonnebrillen. Het assortiment omvat enkele van Tiffany'smeest iconische collecties, zoals de Tiffany T, Tiffany HardWear, Tiffany Paper Flowers en de Tiffany Soleste. Daarnaast biedt de winkel ook exclusieve, op maat gemaakte stukken die alleen in de winkel verkrijgbaar zijn.

Het interieur van de winkel is ontworpen om een luxe en verfijnde sfeer te creëren. De winkelruimte is verdeeld over drie verdiepingen en beschikt over op maat gemaakte meubels en verlichting, aangevuld met kunstwerken en decoratieve elementen die de geschiedenis van Barcelona en de rijke culturele erfenis van Tiffany & Co weerspiegelen.

Om de winkelervaring nog verder te verbeteren, biedt Tiffany & Co ook verschillende services aan, zoals personalisatie, reparatie en onderhoud van sieraden, evenals een gepersonaliseerde verlovingsring service. Bovendien biedt de winkel ook een breed scala aan verpakkings- en geschenkopties om de klanten te helpen bij het vinden van het perfecte cadeau voor elke gelegenheid.

Klanten die de winkel bezoeken, kunnen ook profiteren van de deskundige begeleiding van de verkoopmedewerkers van Tiffany & Co, die bekend staan om hun uitgebreide kennis van sieraden en hun toewijding aan uitstekende klantenservice.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek de Schoonheid en Inspiratie bij Art Center Horus In de kijker

Art Center Horus, onder de bezielende leiding van Niña Van den Bosch en haar toegewijde team, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande galerij...