Kross Studio indrukwekkende beperkte oplage Batmobile tafelklok

Kross Studio, opgericht door veteranen uit de horloge-industrie, heeft de iconische Batmobile uit de Batman-film uit 1989 omgetoverd tot een prachtige tafelklok. De Batmobile Desk Clock is gebouwd in aluminium, bedekt met een krasbestendige zwarte coating en heeft een strakke Art Deco-buitenkant, met rondingen op de juiste plaatsen.

Het KS10'000 uurwerk van de klok is intern ontworpen en heeft een gangreserve van 30 dagen. De tijd wordt aangegeven op twee grote cilinders, zichtbaar door een raam op de motorkap. Het raam op de neus stelt de kijker in staat om een glimp op te vangen van het balanswiel. Er worden slechts 100 stuks van deze opvallende tafelklok geproduceerd en de prijs is €29.900.

Hoewel de prijs behoorlijk hoog is, is de Batmobile Desk Clock van Kross Studio een waar kunstwerk voor Batman-fans en liefhebbers van hoogwaardige klokken. Met een gelimiteerde oplage van slechts 100 stuks is het een zeer exclusief en gewild verzamelobject.

Ten slotte is de Batmobile klok uitgerust met een ongelooflijk gangreserve van 30 dagen, wat betekent dat de klok gedurende een hele maand kan blijven werken zonder dat er opwinden nodig is. Dit wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van een speciaal uurwerk met een groot vat dat voldoende ruimte biedt voor het opslaan van energie.

  • Beperkte oplage van 100 stuks
  • Gewicht van ongeveer 2 kg
  • Zwart gecoate aluminium constructie
  • KS10'000 uurwerk
  • Gangreserve van 30 dagen
  • Tijd wordt aangegeven op twee grote cilinders
  • Balanswiel zichtbaar door een raam op de neus
  • Afmetingen: 22 x 10,5 x 7,5 cm (lengte x hoogte x breedte)
  • Prijs: US€29.900


Over Kross Studio

Kross Studio werd in 2019 opgericht door een team van ervaren horlogeprofessionals en heeft sindsdien indruk gemaakt met hun innovatieve en unieke ontwerpen. Het bedrijf is gevestigd in Zwitserland en heeft een reputatie opgebouwd als pionier op het gebied van haute horlogerie. Het merk richt zich op het creëren van unieke en opvallende horloges en klokken met behulp van hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën.

Kross Studio staat bekend om hun samenwerkingen met grote filmstudio's en het creëren van horloges en klokken die zijn geïnspireerd op populaire films en franchises. Naast de Batmobile Desk Clock hebben ze ook een ultieme Star Wars Collector Set geproduceerd, evenals horloges en klokken geïnspireerd op films als Back to the Future en Space Jam.

Het merk heeft een sterke focus op vakmanschap en innovatie en heeft de lat hoog gelegd in termen van technische prestaties. Hun uurwerken worden gemaakt met behulp van hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën om nauwkeurigheid en betrouwbaarheid te garanderen. Kross Studio heeft een eigen intern uurwerk ontwikkeld dat in veel van hun horloges en klokken wordt gebruikt, waardoor ze onderscheidende en unieke uurwerken kunnen creëren.

Met hun innovatieve ontwerpen en technische bekwaamheid heeft Kross Studio al snel een naam voor zichzelf gemaakt in de haute horlogerie-industrie en blijft het merk zowel horloge- als filmliefhebbers over de hele wereld boeien.

Bezoek Website
Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in Sint-Martens-Latem In de kijker

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in het pittoreske dorpje van Sint-Martens-Latem met een focus op moderne schilderijen, ...