Dom Perignon Kyoto champagnekoeler van Marc Newson

De Kyoto champagnekoeler is een ontwerp van de Australische ontwerper Marc Newson, in samenwerking met Seikado, een Japans merk met een geschiedenis die teruggaat tot 1838. Het ontwerp is geïnspireerd op traditionele Japanse jagers, de Samurais, en maakt gebruik van de traditionele metaalbewerkingstechnieken van Seikado uit de 19e eeuw.

De koeler is voorzien van tinnen stukken aan beide zijden, die dienen als houders voor de fles. Het ontwerp doet denken aan de stijl van Dom Perignon, gebaseerd op klassieke eenvoud en elegantie. De Kyoto champagnekoeler is een prachtige manier om champagne te bewaren en te presenteren.

De Kyoto champagnekoeler is niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. Het tinnen materiaal is namelijk een uitstekende warmtegeleider, waardoor de fles champagne perfect op temperatuur blijft. Daarnaast heeft de koeler een handige handgreep, waardoor je hem makkelijk kunt verplaatsen.

De koeler is niet goedkoop, maar het is dan ook een waar kunstwerk. Voor degenen die bereid zijn te investeren in een stukje luxe, is de Kyoto champagnekoeler een uitstekende keuze. Hij zal zeker de aandacht trekken van gasten tijdens feestjes en speciale gelegenheden.

Het ontwerp is beschikbaar in verschillende kleuren, waaronder zilver, zwart en goud. Het is dus mogelijk om de koeler aan te passen aan jouw persoonlijke stijl en interieur.

De Kyoto champagnekoeler is een prachtig ontworpen en functioneel stuk dat perfect is voor iedereen die op zoek is naar een echte eyecatcher voor hun feestjes en evenementen.

Over Marc Newson

Marc Newson is een gerenommeerde Australische ontwerper, geboren in Sydney in 1963. Hij staat bekend om zijn werk op verschillende gebieden, waaronder meubelontwerp, industrieel ontwerp, productontwerp, sieraden, horloges en zelfs auto-ontwerp.

Newson heeft in zijn carrière samengewerkt met verschillende beroemde merken, zoals Louis Vuitton, Apple, Nike en Rolls Royce, om er maar een paar te noemen. Hij heeft talrijke onderscheidingen ontvangen voor zijn werk, waaronder het Commander of the Order of the British Empire (CBE) in 2012 en de hoogste designprijs van Australië, de Design Medal in 2014. Newson staat bekend om zijn unieke en innovatieve ontwerpen, waarbij hij vaak materialen en technieken gebruikt die nog niet eerder zijn gebruikt.

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in Sint-Martens-Latem In de kijker

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in het pittoreske dorpje van Sint-Martens-Latem met een focus op moderne schilderijen, ...