Zegna brengt tijdloze en moderne brillencollectie uit

Het Italiaanse luxe modehuis Zegna heeft zijn nieuwste collectie brillen gepresenteerd, met een combinatie van tijdloze en moderne stijlen. De FW21-collectie bevat tien verschillende brillen, waaronder de tech-geïnspireerde montuur die verkrijgbaar is als optische lens en een opvallende oranje zonnebril. Een andere opvallende toevoeging aan de collectie is de pilootvorm, die speciaal is ontwikkeld voor de samenwerking. Het frame is omwikkeld met leer en bedrukt met een laserets. De dynamische uitstraling van het moderne frame wordt versterkt door de lens die zich uitstrekt over de sleutelgatbrug.

Naast de moderne toevoegingen aan de collectie herontwerpt Zegna ook alledaagse vormen, zoals de nietje Aviator en de afgeronde Panto. Deze frames zijn gebouwd met fijne details en lichtgewicht materialen, volgens het kenmerkende Leggerissimo-ontwerp van het merk, om comfort te bieden aan hun strakke ontwerpen.

De optische iteraties van de zonnebril omvatten de Navigator in metalen en acetaat-frames, een allround rechthoekige vorm en de klassieke Panto. Deze brillen zijn ontworpen om zowel tijdloos als modern te zijn, waardoor ze een veelzijdige optie zijn voor elke stijl.

Zegna is al meer dan een eeuw een toonaangevend merk in de luxe mode-industrie, en blijft innoveren met nieuwe collecties en ontwerpen. De FW21-brillencollectie van het merk is geen uitzondering en biedt een scala aan stijlen voor elke gelegenheid en smaak.

Naast het toepassen van het kenmerkende Leggerissimo-ontwerp, heeft Zegna ook aandacht besteed aan het materiaal van de monturen. Het merk gebruikt materialen zoals titanium en acetaat voor de monturen, wat niet alleen bijdraagt ​​aan het comfort van de brillen, maar ook aan de duurzaamheid en kwaliteit.

De FW21-brillencollectie van Zegna is niet alleen stijlvol en modern, maar ook milieubewust. Het merk heeft gekozen voor duurzame materialen en productiemethoden om een ​​positieve impact op het milieu te maken. Zo worden de brillen geleverd met een milieuvriendelijke verpakking van FSC-gecertificeerd papier.

Het luxe modehuis heeft ook gezorgd voor een uitgebreid kleurenpalet voor de FW21-collectie. Van warme tinten zoals kastanjebruin en okergeel tot klassieke kleuren zoals zwart en bruin, er is voor elk wat wils.

De brillencollectie van Zegna is verkrijgbaar bij geselecteerde winkels en online retailers wereldwijd. Naast de FW21-collectie biedt het merk ook een uitgebreide selectie van tijdloze monturen en zonnebrillen voor mannen.

Zegna'snieuwste brillencollectie is een combinatie van tijdloze stijlen en moderne technologie. Hieronder vind je een volledige opsomming van de productlijn, met een omstandige omschrijving en waar mogelijk de prijs:

  • Tech-geïnspireerde montuur - verkrijgbaar in optische lens en opvallende oranje zonnebril - deze montuur loopt voorop in de collectie van tien stuks brillen. De prijs voor de optische lens is €290 en de zonnebril kost €310.
  • Pilootvorm - deze is speciaal voor de samenwerking ontwikkeld en het frame is omwikkeld met leer en bedrukt met een laserets. De prijs voor deze zonnebril is €380.
  • Navigator - verkrijgbaar in metalen en acetaat-frames, deze zonnebril heeft een allround rechthoekige vorm en een fijne afwerking. De prijs voor deze zonnebril is €310.
  • Aviator - de nietje Aviator is opnieuw ontworpen en heeft een Leggerissimo-ontwerp dat lichtgewicht materialen combineert met een strak design voor ultiem comfort. De prijs voor deze zonnebril is €340.
  • Panto - een afgeronde vorm die opnieuw is ontworpen met het kenmerkende Leggerissimo-ontwerp en fijne details voor extra comfort. De prijs voor deze zonnebril is €340.


De optische collectie van Zegna omvat ook de Navigator en Panto, evenals de volgende stijlen:

  • Rond - een ronde vorm met fijne details en een lichtgewicht frame. De prijs voor deze bril is €290.
  • Panto - de klassieke Panto-stijl, opnieuw ontworpen met Leggerissimo-technologie. De prijs voor deze bril is €290.
  • Aviator - de Leggerissimo-versie van deze iconische stijl biedt comfort en stijl. De prijs voor deze bril is €310.
  • Rechthoekig - een allround rechthoekige vorm met een fijne afwerking. De prijs voor deze bril is €290.


Zegna'sFW21 brillencollectie is verkrijgbaar bij geselecteerde retailers en op de website van Zegna.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek de Schoonheid en Inspiratie bij Art Center Horus In de kijker

Art Center Horus, onder de bezielende leiding van Niña Van den Bosch en haar toegewijde team, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande galerij...