Ontdek Louis Vuitton Sneeuw 2024 - verfijnde skikleding en accessoires

Louis Vuitton Sneeuw 2024 - De skikleding belichaamt een unieke cultuur en ambachtelijkheid, met dit seizoen een uitgebreid assortiment dat aan alle verlangens en omgevingen kan voldoen. In dit derde hoofdstuk zet Louis Vuitton Sneeuw de tijdloze principes van het combineren van prestaties en technische aspecten van winterse sportmaterialen in de schijnwerpers. De Mannencollectie 2024, bestaande uit zowel stijlvolle als functionele stukken, biedt een frisse interpretatie van de klassieke bergkleding, gezien door de lens van de Louis Vuitton heren ready-to-wear studio. Deze stukken zijn speciaal ontworpen om zowel op de skipiste als in de stad te schitteren - eerder dan vice versa - en zijn gerealiseerd in samenwerking met specialistische fabrikanten. Elk stuk bevat daarom de essentiële kenmerken van skikleding: waterdichte sluitingen, gelaste naden en een voering die specifiek is ontworpen voor het alpine klimaat. Deze collectie is een uniek voorstel dat is gemaakt voorafgaand aan de allereerste modeshow van Pharrell Williams, de Creatief Directeur voor Heren, die plaatsvond in juni 2023.

De garderobe onderscheidt zich door het combineren van functionaliteit en aanpassingsvermogen, kenmerkend door de laag-op-laag creaties die erg geliefd zijn bij bergenthousiasten. Jassen worden de hoofdact, met onder andere een skijas met zwarte stiksels en bijpassende broek. Met dezelfde creatieve visie verandert een indrukwekkende omkeerbare zwarte parka in een nylon jas met de 'fragmenten' print, een handtekening van de collectie. Geïnspireerd door de etherische grafische vormen van gletsjers en met sneeuw bedekte landschappen, wordt dit patroon ook weergegeven op een wit en zwart gewatteerd skioverall en een sweatshirt van fleece en nylon. Lichtgewicht, mouwloze of nauwsluitende jassen zijn versierd met gestileerde skiroutes, terwijl een alpine mohair cardigan versierd met Fair Isle jacquard een echo is van de lucht en bergen. Voor de gebreide kledingstukken zijn de polaire geometrische lijnen de trend van deze winter.

De collectie biedt ook een reeks tassen die de sfeer van skioorden oproepen. Op een schoudertas contrasteren zwarte banden en waterdichte ritsen met het waterdichte, optisch witte Monogram-canvas. Een Skipall interpreteert opnieuw de iconische Keepall van het modehuis in extra grote afmetingen, terwijl een rugzak, een schoudertas en een platte heuptas met een LV-gesp voldoen aan de vereisten van de alpine vrijetijdsbesteding. Wat betreft de laarzen, krijgt de LV Snow, gemaakt van gewatteerd nylon, een heruitvinding in een nieuwe zwarte of witte versie, uitgerust met een zijvak en een snowboardschoenzool. De LV Snowboard wordt daarentegen gepresenteerd in nieuwe kleurvarianten. Voor de après-ski dragen de schoenen een relaxtere look. De LV Easy slipper is verkrijgbaar in twee kleurvarianten: lichtblauw Monogram op reliëf suède met een bontvoering of paars en fluorescerend groen Monogram met nepzwart bont.

Een uitgebreid assortiment van onmisbare accessoires maakt de winterlooks af. Een technische gebreide hoofdband is versierd met reflecterende logo s, een omkeerbare zwarte gebreide muts met 'fragmenten' patroon verandert in een volledig witte versie en een chapka is bekleed met suède en schapenvacht. Skihandschoenen van waterdicht technisch materiaal worden verfraaid met het Monogram, terwijl een wollen sjaal is versierd met het Louis Vuitton-logo en wollen sokken met gedraaid stiksel tonen een kenmerkende sportieve band. De collectie wordt verder uitgebreid met dekens en een set kussens rond het thema 'fragmenten'. Een skimasker helpt bij het trotseren van negatieve temperaturen en de LV Speed zonnebril heeft verwisselbare glazen en een modern Monogram-patroon.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek de Schoonheid en Inspiratie bij Art Center Horus In de kijker

Art Center Horus, onder de bezielende leiding van Niña Van den Bosch en haar toegewijde team, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande galerij...