Ferrari voegt een vleugje luxe toe aan schaken met een exclusief handgemaakt schaakbord

Ferrari, de legendarische Italiaanse sportwagenfabrikant, heeft zich gewaagd aan een ander luxeproduct dat perfect past bij de elegantie en verfijning die het merk vertegenwoordigt. In plaats van zich te beperken tot traditionele accessoires zoals horloges of bagage, heeft Ferrari een prachtig schaakbord uitgebracht voor degenen die de kunst van het schaken waarderen.

De Ferrari schaakset is een meesterwerk van Italiaans vakmanschap, volledig met de hand gemaakt in Italië. Het bord is gemaakt van koolstofvezel en bedekt met hout, waardoor het een unieke en luxe uitstraling krijgt. De stukken zijn vervaardigd van zwart en rood gelakt hout en tonen vakmanschap tot in het kleinste detail. Bij het ontwerpen van de Ridders hebben de ambachtslieden zich laten inspireren door het iconische steigerende paard, een kenmerkend symbool van het Ferrari-merk.

Deze exclusieve schaakset wordt geleverd met 32 stukken, waarvan 16 zwart en 16 rood. Naast schaken, biedt het bord ook de mogelijkheid om dammen te spelen, wat een leuke en veelvoorkomende functie is bij dergelijke schaaksets.

Het Ferrari schaakbord van koolstofvezel is een ware blikvanger en een pronkstuk voor elke schaakliefhebber. Met een prijs van iets meer dan €1.525 is het een investering in vakmanschap en exclusiviteit. Het is niet alleen een schaakbord, maar ook een kunstwerk dat de schoonheid van schaken combineert met de luxe uitstraling van Ferrari.

Met de lancering van dit unieke schaakbord laat Ferrari zien dat ze zich niet alleen richten op het creëren van uitmuntende sportwagens, maar ook op het verrassen van hun veeleisende klantenkring met exclusieve en onverwachte producten. Dit schaakbord is een eerbetoon aan de passie voor perfectie en de toewijding aan uitmuntendheid die het merk al tientallen jaren kenmerkt.

Ferrari heeft ervoor gezorgd dat het schaakbord niet alleen visueel verbluffend is, maar ook functioneel en duurzaam. Het gebruik van koolstofvezel zorgt voor een lichtgewicht constructie en biedt tegelijkertijd een uitstekende sterkte en duurzaamheid, waardoor het schaakbord lang meegaat en bestand is tegen intensief gebruik.

Het schaakbord wordt geleverd met een elegante opberghoes die speciaal is ontworpen om het bord en de schaakstukken veilig te bewaren en te beschermen. Dit maakt het gemakkelijk om het schaakspel overal mee naartoe te nemen en te genieten van een potje schaken in stijl, of het nu thuis is, op reis of op een bijzondere locatie.

Het Ferrari schaakbord is niet alleen bedoeld voor de fervente schakers, maar ook voor verzamelaars en liefhebbers van luxe en design. Het is een waardevol stuk dat de passie voor schaken combineert met de esthetiek en het erfgoed van het Ferrari-merk.

Het schaakbord is verkrijgbaar bij geselecteerde Ferrari-winkels en geautoriseerde dealers. Het is belangrijk op te merken dat de prijs van iets meer dan €1.525 kan variëren afhankelijk van de locatie en eventuele belastingen of invoerrechten die van toepassing zijn.

Met het Ferrari schaakbord heeft het merk een unieke en exclusieve toevoeging gemaakt aan de wereld van schaken. Het belichaamt de elegantie, de precisie en het streven naar perfectie die zowel het schaken als het Ferrari-merk definiëren. Dit prachtige schaakbord biedt schaakliefhebbers de mogelijkheid om te genieten van het spel op een geheel nieuwe, luxe manier.

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in Sint-Martens-Latem In de kijker

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in het pittoreske dorpje van Sint-Martens-Latem met een focus op moderne schilderijen, ...