Kylian Mbappé benoemd tot wereldwijde ambassadeur van Dior

Dior heeft aangekondigd dat de Franse profvoetballer Kylian Mbappé hun nieuwe wereldwijde ambassadeur zal worden, waarbij hij de herenmode en de iconische geur Sauvage zal vertegenwoordigen. Mbappé is geen onbekende in de modewereld en is in het verleden gespot in Dior-kledingstukken en gaf de voorkeur aan Dior-smokings voor zijn optredens tijdens de jaarlijkse Ballon d'Or-prijsuitreiking. Dit nieuws komt nadat Dior een samenwerking voor twee seizoenen begon met de club Paris Saint-Germain, waar Mbappé de sterspeler is, en waar creatief directeur Kim Jones de officiële garderobe van het team ontwierp.

Mbappé is een van de beste voetballers ter wereld en heeft talrijke onderscheidingen ontvangen voor zijn vaardigheden, waaronder FIFA's "Best Young Player", de Golden Boy-prijs en de Kopa-trofee.

Buiten het veld is Mbappé betrokken bij verschillende liefdadigheidsinitiatieven, waaronder de sponsoring van de vereniging "Premiers de Cordée", die sportinitiatieven biedt voor gehospitaliseerde kinderen, en heeft hij "Inspired by KM" opgericht, een vereniging die kinderen wil inspireren om hun doelen te bereiken. De vereniging ondersteunt momenteel 98 kinderen van alle sociale achtergronden tot ze de arbeidsmarkt betreden.

Mbappé heeft ook verschillende mode- en schoenenmerken vertegenwoordigd, waaronder Nike, Hublot en de Franse brillenfabrikant L'Amy. Het is duidelijk dat zijn populariteit en invloed op en naast het veld hem een ​​aantrekkelijke keuze maakten voor Dior, dat zich steeds meer richt op het bereiken van een jonger en divers publiek. De aankondiging van Mbappé's benoeming tot ambassadeur werd met veel enthousiasme ontvangen op sociale media, waar fans en volgers hun steun voor de samenwerking uitspraken en foto's van Mbappé in Dior-outfits deelden. De samenwerking tussen Dior en Mbappé zal naar verwachting de komende maanden en jaren resulteren in nieuwe campagnes, evenementen en projecten die de relatie tussen mode en sport versterken.

Het is nog niet bekend welke collectie of samenwerking Mbappé specifiek zal vertegenwoordigen, maar het is wel duidelijk dat zijn rol als wereldwijde ambassadeur de bekendheid van het merk zal vergroten en het merkimago van Dior zal versterken. Mbappé voegt zich bij andere beroemdheden die wereldwijde ambassadeurs zijn voor Dior, waaronder Natalie Portman, Charlize Theron, Jennifer Lawrence en Robert Pattinson.

De keuze voor Mbappé past ook in de trend van modehuizen die zich steeds meer richten op de wereld van sport en streetwear, wat zorgt voor een interessante cross-over tussen sport en mode. Mbappé zelf heeft een eigen gevoel voor mode en is vaak te zien in opvallende outfits buiten het veld. Zijn betrokkenheid bij liefdadigheidsinitiatieven en het inspireren van kinderen sluit ook aan bij Dior's maatschappelijke verantwoordelijkheid en filantropische inspanningen.

Wereldwijde ambassadeur van Dior

Een wereldwijde ambassadeur van Dior is iemand die het merk vertegenwoordigt en promoot over de hele wereld. Ze worden vaak gekozen vanwege hun bekendheid en populariteit, maar ook vanwege hun stijl en persoonlijkheid, die overeenkomen met de waarden en esthetiek van Dior. Wereldwijde ambassadeurs van Dior zijn vaak beroemdheden, modellen, artiesten en sportpersoonlijkheden die worden gevraagd om deel te nemen aan evenementen, modeshows en campagnes van het merk. Ze dragen Dior-kleding en -accessoires en worden beschouwd als een belangrijk onderdeel van de branding en het imago van het merk.

Een wereldwijde ambassadeur van Dior is een persoon die door het merk is gekozen om het te vertegenwoordigen op internationaal niveau. Deze ambassadeurs worden meestal gekozen vanwege hun bekendheid, invloed en imago dat overeenkomt met het merk. Ze worden vaak gezien als boegbeelden van het merk en helpen bij het promoten van de producten en waarden van het merk door middel van marketingcampagnes, evenementen en public relations. Wereldwijde ambassadeurs worden vaak gekozen uit de entertainment- en sportwereld en kunnen ook betrokken zijn bij filantropische activiteiten die door het merk worden ondersteund.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in Sint-Martens-Latem In de kijker

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in het pittoreske dorpje van Sint-Martens-Latem met een focus op moderne schilderijen, ...