Boarini Milanesi is de handtas van 6 miljoen euro die de show steelt

In de wereld van high-end mode en luxe-accessoires maken bepaalde namen de dienst uit door hun ongeëvenaarde vakmanschap, exclusiviteit en verbluffende ontwerpen. Boarini Milanesi is zo n naam die in een relatief korte periode een iconische status heeft weten te bereiken in de mode-industrie. Dit Italiaanse merk, opgericht in 2017 in het modehart Milaan door het duo Matteo Rodolfo Milanesi en Carolina Boarini, weet precisiehandwerk te combineren met een missie van duurzaamheid en environmentalisme.

Een Ode aan Vakmanschap en Duurzaamheid

Elk stuk van Boarini Milanesi wordt zorgvuldig en met de hand vervaardigd door ervaren ambachtslieden die generaties lang technieken hebben verfijnd en doorgegeven. Dit waarborgt niet alleen de kwaliteit van elk product, maar draagt ook bij aan de exclusiviteit van het merk. Van gestroomlijnde portefeuilles tot elegante riemen, het zijn vooral de handtassen die de sterren van Boarini Milanesi vormen.

Deze tassen zijn geen gewone accessoires, maar ware kunstwerken. Klanten hebben de mogelijkheid om hun tas volledig te personaliseren, van het kiezen van de kleuren tot aan de selectie van de meest exquise materialen, waaronder exotisch leer zoals krokodillen- en struisvogelleer en accenten van edele metalen. Het resultaat is een luxueus item dat de identiteit van de drager reflecteert en een levenslange metgezel vormt.

Een Hart voor de Oceaan

Naast een toonbeeld van luxe en stijl, omarmt Boarini Milanesi ook een sterke filosofische waarde - het milieubewustzijn. In een wereld waarin de impact van de mode-industrie op het milieu steeds duidelijker wordt, streeft dit merk ernaar om hun voetafdruk te minimaliseren. Van het gebruik van milieuvriendelijke productieprocessen tot het selecteren van materialen die het milieu minder belasten, Boarini Milanesi laat zien dat luxe en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan.

Een Handtas als Symbool van Milieubewustzijn

Het is dan ook niet verwonderlijk dat het merk een monumentale stap heeft gezet in het uitdragen van hun liefde voor onze planeet. Met de introductie van de Parva Mea , een handtas die niet alleen opvalt vanwege haar esthetische perfectie maar ook haar prijskaartje van €6 miljoen, heeft Boarini Milanesi de hele wereld doen omkijken.

Deze buitengewone handtas is meer dan een modeverklaring; het is een ijverig pleidooi voor de bescherming van onze oceanen. Geïnspireerd door de herinneringen van mede-oprichter Matteo Rodolfo Milanesi aan de momenten waarop hij met zijn vader de wateren tussen Griekenland en Turkije verkende, is de Parva Mea een eerbetoon aan zijn vader en alle beschermer van de zeeën.

De handtas is gemaakt van het meest luxueuze alligatorleer in een betoverende aquatische kleur en bezet met een keur aan edelstenen die elke nuance van het water vertegenwoordigen. Tien witgouden vlinders worden vergezeld door blauwe saffieren, Paraiba-toermalijnen en diamanten - een harmonie van natuurlijke schoonheid die de oceanen symboliseert die wij zo hard nodig hebben om te koesteren.

Een Investeren in de Toekomst

Met deze exclusieve handtassen, die allen worden geleverd met een certificaat van echtheid en een uniek serienummer, toont Boarini Milanesi aan dat ware luxe verder gaat dan het fysieke product. Door €850.000 van elke verkochte Parva Mea tas te doneren aan initiatieven voor het opruimen van de zee en het voeren van milieubewuste campagnes, maakt het merk een krachtig statement: investeren in luxe kan, en moet, ook een investering zijn in een betere wereld. Reserveringen voor deze bijzondere handtas zijn reeds geopend, en hoewel de prijs voor velen buiten bereik zal liggen, blijft de boodschap die Boarini Milanesi verspreidt van onschatbare waarde.

Foto'sPersbericht Boarini Milanesi ©


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek de Schoonheid en Inspiratie bij Art Center Horus In de kijker

Art Center Horus, onder de bezielende leiding van Niña Van den Bosch en haar toegewijde team, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande galerij...