Boarini Milanesi is de handtas van 6 miljoen euro die de show steelt

Boarini Milanesi is de handtas van 6 miljoen euro die de show steelt

Boarini Milanesi is een luxueus Italiaans merk dat gespecialiseerd is in het maken van hoogwaardige lederwaren en accessoires, zoals handtassen, portefeuilles en riemen. Het bedrijf werd opgericht in Milaan, Italië, in 2017, door Matteo Rodolfo Milanesi en Carolina Boarini. Boarini Milanesi is trots op haar toewijding aan vakmanschap en duurzaamheid. Elk product wordt met de hand gemaakt door deskundige ambachtslieden die traditionele technieken gebruiken, en alleen de allerbeste materialen worden gebruikt, zoals exotisch leer en edele metalen. Het merk legt ook een sterke nadruk op milieubewustzijn en gebruikt waar mogelijk milieuvriendelijke productieprocessen en materialen. Een van de kenmerkende producten van Boarini Milanesi is de Boarini-tas, een luxueuze handtas met een onderscheidende vorm en ingewikkelde details.

Elke Boarini-tas wordt op maat gemaakt op bestelling, waarbij de klant kan kiezen uit een scala aan kleuren, materialen en ontwerpelementen om een echt gepersonaliseerd stuk te creëren. Al met al is Boarini Milanesi een merk dat ongeëvenaarde luxe en kwaliteit biedt, met een focus op duurzaamheid en vakmanschap die het onderscheidt in de wereld van de high-end mode.

De Italiaanse ontwerper heeft recent de duurste handtas ter wereld gemaakt, ter waarde van 6 miljoen euro, als dringende oproep om onze oceanen te beschermen tegen de toenemende dreiging van plastic afval. Mede-oprichter Matteo Rodolfo Milanesi is persoonlijk betrokken bij deze zaak en beschrijft zijn gelukkigste momenten als de zomers die hij doorbracht met het navigeren door de wateren tussen Griekenland en Turkije met zijn overleden vader. Om het bewustzijn te vergroten over de verdediging van het mariene milieu, bedachten de mede-oprichter en ontwerper van het merk Carolina Boarini een unieke manier.

Ze creëerden drie unieke handtassen die de nagedachtenis van een vader eren die in zee zou duiken om plastic afval op te halen, evenals de visie van Boarini Milanesi om de impact op het milieu te minimaliseren door duurzame praktijken. De handtas van het Parva Mea-model is gemaakt van semi-glanzend alligatorleer in een aquatische tint en is verfraaid met edelstenen die de verschillende facetten van water symboliseren.

Tien witgouden vlinders omsluiten blauwe saffieren die de diepten van de oceaan weerspiegelen, Paraiba-toermalijnen die de onbesmette Caribische zeeën symboliseren, en diamanten die herinneren aan de helderheid van regendruppels. Elk van de handtassen wordt geleverd met een certificaat van echtheid en een serienummer. Reserveringen voor aankoop zijn momenteel open, en €850.000 van de opbrengst zal worden gedoneerd om de schoonmaak van de zee en belangenbehartiging te financieren.

foto's Persbericht Boarini Milanesi ©

Bezoek Website