David Beckham breidt samenwerking met H&M uit voor Modern Essentials-collectie

David Beckham, zelfs na zijn voetbalcarrière, blijft een wereldwijd stijlicoon. Het is dan ook niet verwonderlijk dat H&M ervoor koos om hun langdurige samenwerking met de bejubelde voormalige Engelse middenvelder voort te zetten en de Modern Essentials Selected by David Beckham-collectie te ontwikkelen.

Deze collectie bestaat uit Beckhams favoriete items uit de Modern Essential-lijn van dit voorjaar. Enkele must-haves zijn een linnen bomberjack, een wit denim jack, een linnen blazer, een poloshirt en een klassiek wit popeline overhemd.

In de promotievideo van de collectie, geregisseerd door de in Duitsland geboren Marc Forster (bekend van films als Quantum of Solace en World War Z), speelt Beckham zelf de hoofdrol. Forster was naar verluidt onder de indruk van het 'scherpe oog voor filmische verhalen' van de voormalige sportman, wat ongetwijfeld bijdraagt aan de aantrekkelijke uitstraling van zowel de video als de nieuwe kledinglijn van H&M.

Naast de Modern Essentials brengt David Beckham ook zijn nieuwe Bodywear-collectie uit, met onder andere Henleys, raglanmouw overhemden, ronde hals shirts, een jersey vest en meer. Beide collecties worden op 5 maart gelanceerd. In de tussentijd kunt u een galerij met Beckham in zijn nieuwe H&M-outfits bekijken, of een korte clip van hem op de set, waar hij de nieuwe campagne fotografeert.

Terwijl we aftellen naar de lancering van de Modern Essentials Selected by David Beckham-collectie, is er veel opwinding en anticipatie onder fashionista'sen fans van Beckham wereldwijd. De samenwerking tussen H&M en de stijlvolle voormalige voetballer is bedoeld om zowel kwaliteit als elegantie te bieden, terwijl het toegankelijk blijft voor een breed publiek.

Deze samenwerking benadrukt de voortdurende invloed van David Beckham op de modewereld, zelfs na zijn pensionering als professioneel voetballer. Zijn stijl en persoonlijkheid blijven een inspiratiebron voor velen, en zijn betrokkenheid bij modeprojecten zoals deze onderstreept zijn blijvende relevantie en aantrekkingskracht.

De Modern Essentials Selected by David Beckham-collectie is een geweldige aanvulling op de garderobe van elke stijlbewuste man, met tijdloze stukken die zowel klassiek als modern zijn. De nieuwe Bodywear-collectie is ook een perfecte aanvulling, met comfortabele en stijlvolle basics die geschikt zijn voor dagelijks gebruik.

De lancering van deze twee collecties bij H&M toont de toewijding van het merk aan het samenwerken met beroemde persoonlijkheden en het creëren van modieuze kleding die zowel betaalbaar als aantrekkelijk is. Houd de datum van 5 maart in de gaten om uw handen te leggen op de nieuwste kleding uit de Modern Essentials Selected by David Beckham- en Bodywear-collecties.

Modern Essentials Selected by David Beckham-collectie:

  • Linnen bomberjack: Een veelzijdig en lichtgewicht jack, perfect voor het voorjaar, gemaakt van hoogwaardig linnen. Dit bomberjack kan zowel casual als formeel gedragen worden.
  • Wit denim jack: Een klassiek en tijdloos kledingstuk met een moderne twist, geschikt voor elke casual gelegenheid.
  • Linnen blazer: Een stijlvolle en ademende blazer gemaakt van linnen, ideaal voor zowel zakelijke bijeenkomsten als avondjes uit.
  • Poloshirt: Een essentieel kledingstuk in de garderobe van elke man, dit poloshirt is zowel comfortabel als stijlvol en past goed bij zowel jeans als chino s.
  • Klassiek wit popeline overhemd: Een onmisbaar kledingstuk voor elke man, dit witte popeline overhemd is perfect voor zowel formele als informele gelegenheden.


Bodywear-collectie:

  • Henley shirt: Een comfortabel en stijlvol shirt met een knoopsluiting aan de voorkant, perfect voor een ontspannen en casual look.
  • Raglanmouw overhemd: Dit overhemd met raglanmouwen biedt een relaxte pasvorm en is ideaal voor een sportieve en casual uitstraling.
  • Ronde hals shirt: Een veelzijdig en comfortabel shirt met een ronde hals, geschikt voor zowel dagelijks gebruik als voor sportieve activiteiten.
  • Jersey vest: Een comfortabel en lichtgewicht vest gemaakt van zachte jersey stof, perfect om te dragen tijdens koudere avonden of als extra laag onder een jas.
  • Ondergoed en sokken: De Bodywear-collectie bevat ook een reeks kwalitatief hoogwaardig ondergoed en sokken, ontworpen voor optimaal comfort en duurzaamheid.


Deze uitgebreide en zorgvuldig samengestelde collecties weerspiegelen de stijl en elegantie van David Beckham en bieden mannen de mogelijkheid om stijlvolle en comfortabele kleding te dragen voor elke gelegenheid. Met de Modern Essentials Selected by David Beckham- en Bodywear-collecties bent u verzekerd van een modieuze en verfijnde look, ongeacht de situatie.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ariana Grande’s nieuwe album 'Eternal Sunshine' nu te streamen In de kijker

Ariana Grande heeft de muziekwereld wederom een geschenk gegeven met haar nieuwste album, getiteld 'Eternal Sunshine'. Dit meesterwerk is nu voor f...