Guerlain ontketent de kleurrijke Flacon Quadrilobé-geur

Guerlain verrast onze zintuigen opnieuw met de lancering van een nieuwe reeks geuren in de Colour Collection Flacon Quadrilobé, kort na de aankondiging van de My Exclusive Collection door de meesterparfumeur. Deze nieuwe toevoeging aan hun uitgebreide assortiment bestaat uit vijf betoverende geuren die een unieke combinatie vormen van aroma's en kleuren. Elk van de vijf geuren, gemaakt met vijf ingrediënten, wordt gepresenteerd in een luxueuze amethistkleurige doos.

De edelsteenkleurige flessen zijn afkomstig uit de Les Exclusifs-collectie van het merk en dragen bij aan de algehele aantrekkingskracht van deze geuren. L'Heure de Nuit is een hedendaagse ode aan de legendarische geur L'Heure Bleue en betovert met tonen van oranjebloesem, vanille, heliotroop en iris. Oriental Brûlant (2008) biedt een unieke mix van kruiden, amandel, tonkaboon en weelderige balsems, terwijl Santal Royal (2014) oosterse houtsoorten en smaragdgroene accenten gebruikt om de zintuigen te prikkelen.

Spiritueuse Double Vanille (2007) is gehuisvest in een amberkleurige fles en combineert geuren van rum, ceder en vanille. L'Eau de Parfum du 68 (2013) wordt gepresenteerd in een amethistkleurige fles en vermengt roos, kruiden, heliotroop, ceder en leer. De Flacon Quadrilobé, die zijn oorsprong vindt in 1908 toen Baccarat het ontwierp voor Jacques Guerlain's parfum Rue de la Paix, is tegenwoordig alleen beschikbaar voor particuliere en exclusieve collecties.

De Colour Collection Flacon Quadrilobé parfums zullen vanaf juni verkrijgbaar zijn in 125 ml verpakkingen, met een prijs van €726 per stuk.

De Colour Collection Flacon Quadrilobé van Guerlain is een unieke geurervaring die liefhebbers van exclusieve parfums zal aanspreken. Elke geur uit deze collectie is zorgvuldig samengesteld met behulp van vijf speciaal geselecteerde ingrediënten, wat resulteert in een harmonieuze symfonie van geuren. Hier zijn enkele aanvullende details over de collectie:

 • L'Heure de Nuit: Deze moderne interpretatie van de klassieke L'Heure Bleue bevat verleidelijke noten van oranjebloesem, vanille, heliotroop en iris. Het is een uitstekende keuze voor avondgelegenheden en romantische momenten.
   
 • Oriental Brûlant (2008): Deze geur biedt een intrigerende mix van kruiden, amandel, tonkaboon en weelderige balsems. Het is perfect voor liefhebbers van kruidige en oriëntaalse geuren.
 • Santal Royal (2014): Met zijn verfijnde combinatie van oosterse houtsoorten en smaragdgroene accenten is Santal Royal een verleidelijke en luxueuze geur die zowel mannen als vrouwen zullen waarderen.
   
 • Spiritueuse Double Vanille (2007): De warme en rijke geur van rum, ceder en vanille maakt Spiritueuse Double Vanille tot een verleidelijke keuze voor koude avonden en intieme bijeenkomsten.
   
 • L'Eau de Parfum du 68 (2013): Deze geur combineert noten van roos, kruiden, heliotroop, ceder en leer, wat resulteert in een veelzijdige en verfijnde geur die geschikt is voor zowel formele als informele gelegenheden.
   

De Colour Collection Flacon Quadrilobé is een eerbetoon aan de rijke geschiedenis en het vakmanschap van Guerlain, en biedt een uitzonderlijke geurervaring voor kenners en liefhebbers van exclusieve parfums. Het is een prachtige aanvulling op elke parfumcollectie en zal ongetwijfeld indruk maken op zowel de drager als de mensen om hen heen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Vanessa Kirby is de nieuwe Cartier Panthère In de kijker

Het prestigieuze Huis van Cartier heeft al decennialang een onmiskenbaar symbool in zijn collectie: de panter. Al sinds 1948, toen Louis Cartier zi...