Er is altijd tijd om te genieten van de Chloe Love Story Eau Sensuelle-geur

De nieuwe Chloe Love Story Eau Sensuelle is het nieuwste plagende aroma van het beroemde Franse modehuis, als onderdeel van de zalige Love Story-lijn van het merk. Geïnspireerd door de Parijse romantiek en de liefdeshangsloten op de iconische brug van Pont des Arts, is de nieuwe compositie gemaakt door parfumeurs Anne Flipo en Domitille Bertier om ons allemaal te verleiden.
Extreem sensueel, deze nieuwe geur van Chloe plaagt onze zintuigen met sterke hints van oranjebloesem, vermengd met het vanillekarakter van heliotroop en een zachte sandelhouttoets. De mooie Franse actrice Clémence Poésy werd gekozen om de opwinding van een bloeiende romance te vertellen, in een verbluffende promotiecampagne voor deze nieuwe geur, die werd opgenomen door het veelgeprezen fotografieduo Inez & Vinoodh.
Onbewust verleidelijk belichaamt de mooie actrice perfect Chloé's vrouwelijkheid en sensualiteit, die je kunt ervaren in elke fles Love Story Eau Sensuelle. Daarover gesproken, de geur is ondergebracht in een mooie roze blushfles met een koraalondertoon, aangevuld met een lint om de hals van de fles gebonden. Houd er rekening mee dat de geur verkrijgbaar is als een Eau de Parfum van 30, 50 en 100 ml en dat het al voor het oprapen ligt.
De vraag is: kun je omgaan met de verleidingskracht ervan?