Chloe Love Story Eau Sensuelle - Parijse romantiek in een fles

De nieuwste toevoeging aan de betoverende Love Story-lijn van het Franse modehuis Chloe is de Love Story Eau Sensuelle. Deze geur is geïnspireerd door de romantiek van Parijs en de liefdeshangsloten aan de beroemde Pont des Arts-brug. Parfumeurs Anne Flipo en Domitille Bertier hebben samengewerkt om deze verleidelijke geur te creëren.

De Chloe Love Story Eau Sensuelle is een uiterst sensuele geur die onze zintuigen prikkelt met sterke hints van oranjebloesem, vermengd met het vanille-achtige karakter van heliotroop en een zachte toets van sandelhout. De charmante Franse actrice Clémence Poésy vertegenwoordigt de opwinding van een ontluikende romance in een oogverblindende promotiecampagne voor deze nieuwe geur, vastgelegd door het gerenommeerde fotografieduo Inez & Vinoodh.

Clémence Poésy belichaamt op een onbewust verleidelijke manier de vrouwelijkheid en sensualiteit van Chloé, die in elke fles Love Story Eau Sensuelle te ervaren is. De geur is gehuisvest in een prachtige roze blushfles met koraalondertonen, afgewerkt met een lint dat om de hals van de fles is gebonden. De geur is verkrijgbaar als Eau de Parfum in 30, 50 en 100 ml flessen en is nu beschikbaar voor aankoop.

Na de succesvolle lancering van Chloe Love Story Eau Sensuelle kunnen fans van het merk uitkijken naar nog meer verfijnde geuren en producten in de toekomst. Chloé blijft de grenzen van verfijning en elegantie verleggen, terwijl ze trouw blijft aan haar kenmerkende vrouwelijke stijl.

De Love Story-lijn van Chloé omvat ook parfums zoals Love Story Eau de Parfum en Love Story Eau de Toilette, die beide populair zijn vanwege hun unieke, romantische en vrouwelijke geurprofielen. Met de toevoeging van Love Story Eau Sensuelle heeft Chloé een gevarieerd palet van geuren gecreëerd, zodat liefhebbers van het merk kunnen genieten van verschillende aroma s, afhankelijk van hun stemming en gelegenheid.

Als je geïnteresseerd bent in het ontdekken van de wereld van Chloé-geuren, kun je overwegen om enkele van hun andere populaire geuren te proberen, zoals Chloé Eau de Parfum, Chloé Eau de Toilette en Chloé L'Eau. Deze geuren zijn allemaal ontworpen om de kenmerkende elegantie en verfijning van het merk uit te drukken en zijn perfect voor vrouwen die op zoek zijn naar een geur die hun persoonlijke stijl aanvult.

Chloe Love Story Eau Sensuelle heeft ongetwijfeld een blijvende indruk achtergelaten in de wereld van luxe geuren en heeft het pad geëffend voor toekomstige creaties van het merk. We kunnen niet wachten om te zien welke innovaties Chloé in petto heeft voor de komende jaren.

  • Chloé Love Story Eau de Parfum: Dit romantische en vrouwelijke parfum is geïnspireerd door Parijse liefdesverhalen en bevat verleidelijke noten van neroli, oranjebloesem, stephanotis en cederhout. De iconische hangslotvormige flacon symboliseert eeuwige liefde en belooft een langdurige, sensuele geur.

  • Chloé Love Story Eau de Toilette: Deze lichtere versie van het Love Story Eau de Parfum biedt een frisse en sprankelende geur met noten van groene appel, cassis, jasmijn en witte muskus. Perfect voor dagelijks gebruik, deze geur is zowel verfrissend als elegant.

  • Chloé Love Story Eau Sensuelle: Een sensuele en verleidelijke toevoeging aan de Love Story-collectie, deze geur combineert oranjebloesem, heliotroop en sandelhout voor een verleidelijke en zachte geur. De roze blushfles met koraalondertoon en lintaccenten benadrukt de vrouwelijke en romantische sfeer van deze geur.

  • Chloé Eau de Parfum: Een tijdloze klassieker van het merk, deze geur is een perfecte combinatie van roos, lychee, fresia, magnolia en amber. Deze elegante en subtiele geur is geschikt voor elke gelegenheid en straalt verfijning en vrouwelijkheid uit.

  • Chloé Eau de Toilette: De lichte en bloemige variant van het Chloé Eau de Parfum, deze geur is een frisse en sprankelende interpretatie met noten van mandarijn, roos, magnolia en witte muskus. Deze geur is ideaal voor vrouwen die op zoek zijn naar een lichte en verfrissende geur voor dagelijks gebruik.

  • Chloé L'Eau: Deze frisse en sprankelende geur is een viering van de lente en bevat noten van rozenwater, patchouli en citroen. Perfect voor de warmere maanden, Chloé L'Eau is zowel verkwikkend als delicaat en past bij elke vrouw die op zoek is naar een lichte en bloemige geur.

  • Chloé Nomade: Een gedurfde en avontuurlijke geur die de vrijgevochten vrouw belichaamt, Nomade combineert noten van eikenmos, Mirabelle-pruim en fresia voor een unieke en aardse geur. De flacon, geïnspireerd op de vorm van een handtas, is een knipoog naar het merk Chloé en de reislustige geest van de drager.

  • Chloé Roses de Chloé: Deze delicate en verfijnde geur is een ode aan de roos, met topnoten van bergamot, hartnoten van Damask-roos en magnolia, en basisnoten van witte muskus en amber. Roses de Chloé is perfect voor de vrouw die houdt van een zachte, bloemige geur die een tijdloze elegantie uitstraalt.

  • Chloé Fleur de Parfum: Deze bloemige geur is een verfijnde interpretatie van het klassieke Chloé Eau de Parfum, met noten van roos, kersenbloesem en verbena. Fleur de Parfum is een verleidelijke en verfijnde geur, ideaal voor vrouwen die op zoek zijn naar een subtiele, maar toch uitgesproken geur.

  • Chloé Absolu de Parfum: Een luxueuze en intense versie van het klassieke Chloé Eau de Parfum, deze geur bevat noten van roos, patchouli en vanille voor een rijke en langdurige geurervaring. De elegante flacon met gouden accenten weerspiegelt de verfijning en glamour van deze verleidelijke geur.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ariana Grande’s nieuwe album 'Eternal Sunshine' nu te streamen In de kijker

Ariana Grande heeft de muziekwereld wederom een geschenk gegeven met haar nieuwste album, getiteld 'Eternal Sunshine'. Dit meesterwerk is nu voor f...