George Clooney is het nieuwe gezicht van de Nespresso VertuoLine

George Clooney is het nieuwe gezicht van de Nespresso VertuoLine. De Hollywood-superster werkt samen met het koffiebedrijf om zijn nieuwste machines, de Nespresso VertuoLine, te promoten. In een nieuwe advertentiecampagne prijst Clooney de voordelen van de nieuwe reeks machines en hoe ze het voor iedereen gemakkelijk maken om thuis koffiedranken van barista-kwaliteit te maken.
Als je op zoek bent naar een hoogwaardig koffiezetapparaat waarmee je drankjes in caféstijl kunt maken in je keuken, dan moet je de Nespresso VertuoLine eens bekijken. Hoewel Nespresso veel beroemdheden uit de A-lijst heeft gebruikt als gezichten van zijn reclamecampagnes, was George Clooney een van hun grootste staatsgrepen.

Clooney begon in 2006 met hen samen te werken en kwam in 2013 terug om dit te doen voor verschillende advertentiecampagnes. George Clooney is een van de beroemdheden die de aandacht trekt met hun investeringskeuzes, en een bepaald project heeft ongetwijfeld de aandacht getrokken.

Hoewel lucratief, heeft het zakelijke goedkeuringscontract van George Clooney met Nespresso ook tot controverse geleid. Dankwoord „Ik ben verheugd om met zo'n prestigieus merk als Nespresso samen te werken”, zei Clooney in een verklaring. „Nespresso heeft wereldwijd een ongelooflijke impact gehad op de koffiecultuur en ik ben er trots op deel uit te maken van zo'n innovatief bedrijf. ”
Clooney is een bekende acteur met jarenlange ervaring en prijzen op zijn naam. Clooney is ook een bekende filantroop, dus de aanbevelingen van hem zijn belangrijker voor bedrijven die hun reputatie willen verbeteren. Het is veilig om te zeggen dat Clooney'sgoedkeuring van het high-end koffiebedrijf Nespresso een hoogstaand contract was dat hem een forse vergoeding opleverde. Nespresso Endorsement Clooney is al jaren fan van Nespresso en heeft zelfs al jaren een machine in zijn keuken.

In 2018 bezocht hij een Nespresso-fabriek in Zwitserland en ontmoette hij koffieboeren, ondersteund door het AAA Sustainable Quality Program van het merk. „Wat het meest indruk op me maakte, was de relatie die Nespresso heeft met zijn boeren”, zei Clooney over zijn bezoek. „Het zijn echte partners die dezelfde ambities en waarden delen. ” Als het nieuwe gezicht van Nespresso zal Clooney helpen de inspanningen van het merk op het gebied van duurzaamheid te promoten. In 2019 heeft Nespresso toegezegd om het aantal duurzame Grand Cru-koffies dat het gebruikt tegen 2025 te verdubbelen.

Het bedrijf is ook van plan om al zijn machines tegen 2030 recyclebaar te maken. „Duurzaamheid is erg belangrijk voor mij en het is geweldig om te zien dat een bedrijf als Nespresso zijn steentje bijdraagt om onze planeet te beschermen”, aldus Clooney. Waarom Clooney de perfecte keuze is voor Nespresso Het valt niet te ontkennen dat Clooney een van de meest populaire acteurs in Hollywood is.

Maar naast zijn knappe uiterlijk en onmiskenbare charme zijn er nog een paar andere redenen waarom hij de perfecte keuze is voor Nespresso. Om te beginnen heeft Clooney een sterke reputatie als het gaat om het promoten van producten; zoals hierboven vermeld, heeft hij eerder gewerkt met merken als Omega en Budweiser, en was hij ook de woordvoerder van Stetson cologne en Pond'scold cream.

Met andere woorden, hij weet hoe hij een product moet verkopen. Maar wat nog belangrijker is, Clooney werd altijd geassocieerd met luxe. Hij kreeg zijn start in het populaire tv-programma „The Facts of Life” uit de jaren 80, maar het was zijn doorbraakrol in „From Dusk till Dawn” uit 1995 die hem tot een serieuze acteur vestigde. Sindsdien speelde hij in tientallen blockbuster-films en won hij meerdere Academy Award-nominaties.

Kortom, hij is uitgegroeid tot een van de meest gewilde acteurs in Hollywood — en dat betekent dat hij een hoog prijskaartje heeft. Diezelfde sfeer van luxe en verfijning zal ongetwijfeld op Nespresso doorklinken nu Clooney de woordvoerder is. Wat dit betekent voor Nespresso-fans Als je een fan bent van Nespresso-koffie, of als je gewoon een fan bent van George Clooney, dan staat je iets lekkers te wachten. Vanaf dit najaar zie je Clooney overal: op tv-advertenties, billboards en zelfs op sociale media.

* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ariana Grande’s nieuwe album 'Eternal Sunshine' nu te streamen In de kijker

Ariana Grande heeft de muziekwereld wederom een geschenk gegeven met haar nieuwste album, getiteld 'Eternal Sunshine'. Dit meesterwerk is nu voor f...