ZAC Glamour Design - De unieke Barokke Kunst van de Glamour Beetle Armchair

Het Milaanse ontwerpersduo ZAC Glamour Design heeft een unieke niche gevonden in de wereld van het meubeldesign. Andrea Colombo en Linda Assandri, de creatieve geesten achter ZAC, hebben hun respectievelijke passies voor iconische auto's en glamoureuze details samengebracht om iets werkelijk unieks te creëren: de Glamour Beetle Armchair.

Deze bijzondere stoel, die de esthetiek van de barokstijl combineert met de glans van Swarovski-kristallen, is een opvallend meubelstuk dat niet onopgemerkt blijft. Het ontwerp is gebaseerd op een set authentieke vleugels van een Volkswagen Kever uit 1968, die zijn samengevoegd met een luxueus gestoffeerde stoel, verrijkt met Swarovski-kristallen en LED-verlichting.

De Glamour Beetle Armchair is een extravagant meubelstuk dat niet voor iedereen geschikt is. Het is echter een perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar iets unieks en opvallends, zonder in te boeten aan kwaliteit en vakmanschap. Bovendien biedt ZAC Glamour Design de mogelijkheid om de stoel aan te passen aan je persoonlijke voorkeuren. Je kunt kiezen tussen afwerkingen in 24-karaats goud of zilver, en de bekleding is beschikbaar in leer, kunstleer of stof.

Hoewel de Glamour Beetle Armchair misschien niet de ideale keuze is voor een formele of sobere omgeving, is het een perfecte aanvulling voor diegenen die op zoek zijn naar een meubelstuk dat een statement maakt. Met zijn unieke ontwerp en aandacht voor detail, is de Glamour Beetle Armchair een prachtig voorbeeld van hoe ZAC Glamour Design de grenzen van traditioneel meubeldesign verlegt.

Het ontwerpersduo heeft hun stijl, die ze 'BaroccarArt' noemen, tot in de perfectie verfijnd. Deze stijl is een samensmelting van de barokke esthetiek, die bekend staat om zijn gedetailleerde en overdadige ornamenten, en de iconische vormen van klassieke auto's. Het resultaat is een meubelstuk dat zowel een eerbetoon is aan het verleden als een knipoog naar de toekomst.

De Glamour Beetle Armchair is een perfect voorbeeld van deze unieke stijl. De stoel is niet alleen een functioneel meubelstuk, maar ook een kunstwerk op zich. De glinsterende Swarovski-kristallen, gecombineerd met de LED-verlichting, zorgen voor een schitterend lichtspel dat de aandacht trekt en de ruimte verrijkt.

De keuze voor de vleugels van een Volkswagen Kever uit 1968 is geen toeval. De Kever is een iconische auto die symbool staat voor een tijdperk van innovatie en verandering. Door deze elementen te integreren in hun ontwerp, brengen Colombo en Assandri een eerbetoon aan de geschiedenis en de vooruitgang.

De mogelijkheid om de afwerking en bekleding van de stoel aan te passen, zorgt ervoor dat elk stuk uniek is en aangepast kan worden aan de individuele smaak en stijl van de eigenaar. Of je nu kiest voor een gouden of zilveren afwerking, leer, kunstleer of stof, de Glamour Beetle Armchair is een statement piece dat je interieur een unieke en persoonlijke touch geeft.

Hoewel de Glamour Beetle Armchair misschien niet geschikt is voor een formele of traditionele omgeving, is het een perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar iets anders. Het is een meubelstuk dat durft te experimenteren en de grenzen van het traditionele meubeldesign durft te verleggen. Met zijn unieke ontwerp en aandacht voor detail, is de Glamour Beetle Armchair een prachtig voorbeeld van hoe ZAC Glamour Design de wereld van het meubeldesign opnieuw definieert.

Over ZAC Glamour Design

ZAC Glamour Design is een ontwerpbureau gevestigd in Milaan, Italië, dat bekend staat om zijn unieke en opvallende meubelontwerpen. Het bureau is een samenwerking tussen Andrea Colombo en Linda Assandri, twee ontwerpers met een gedeelde passie voor het combineren van onconventionele elementen om iets buitengewoons te creëren.

Andrea Colombo, met zijn fascinatie voor iconische auto's, en Linda Assandri, met haar liefde voor glamoureuze details, barokstijl en Swarovski-kristallen, hebben hun krachten gebundeld om een nieuwe stijl in meubeldesign te creëren, die ze 'BaroccarArt' noemen.

Hun ontwerpen zijn een samensmelting van verschillende elementen, waarbij ze traditionele barokke esthetiek combineren met moderne en onconventionele materialen. Het resultaat is een reeks meubelstukken die zowel extravagant als elegant zijn, en die zeker de aandacht trekken.

Een van hun meest opvallende creaties is de Glamour Beetle Armchair, een stoel gemaakt van de vleugels van een Volkswagen Kever uit 1968, versierd met Swarovski-kristallen en LED-verlichting. Dit meubelstuk is een perfect voorbeeld van de unieke stijl van ZAC Glamour Design, waarbij ze de grenzen van traditioneel meubeldesign verleggen en iets creëren dat zowel kunstzinnig als functioneel is.

ZAC Glamour Design biedt ook de mogelijkheid om hun meubelstukken aan te passen aan de individuele smaak en stijl van de klant, met opties voor verschillende afwerkingen en bekledingen. Dit maakt elk stuk uniek en persoonlijk, en zorgt ervoor dat het perfect past in de ruimte waarvoor het is ontworpen.

Met hun gedurfde en innovatieve benadering van meubeldesign, is ZAC Glamour Design een spannend en fris geluid in de wereld van het interieurontwerp. Hun unieke stijl en aandacht voor detail maken hun creaties tot een opvallende aanvulling op elk interieur.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

De Rolls-Royce Spectre - een nieuwe dimensie van luxe en elektrificatie In de kijker

De Rolls-Royce Spectre markeert een nieuw tijdperk voor het iconische Britse merk. Als eerste volledig elektrische auto van het bedrijf, belichaamt...