Waar autokunst en de barokstijl samenkomen: de kenmerkende Glamour Beetle Armchair

ZAC Glamour design is een in Milaan gevestigd designerduo dat gespecialiseerd is in wat zij BaroccarArt noemen. Door Andrea Colombo's interesse in iconische auto's te combineren met Linda Assandri's passie voor glamoureuze details, de barokstijl en Swarovski-kristallen, heeft hun samenwerking iets heel speciaals opgeleverd: de Glamour Beetle Armchair.
Deze unieke benadering van meubels is in eerste instantie opvallend, en waarschijnlijk niet voor iedereen, maar er is iets heel vertederends aan dit onconventionele meubelstuk.
Bestaande uit een set echte Volkswagen Beetle MY 1968 vleugels, gecombineerd met een gestoffeerde stoel met Swarovski-kristallen en LED-verlichting, is het zeker een extravagant stuk.
U kunt ook kiezen tussen 24 kt. gouden en zilveren afwerkingen, evenals lederen, kunstleer of stoffen bekleding, waardoor het een zeer aanpasbaar stuk is.
Aan het eind van de dag is de Glamour Beetle Armchair misschien niet ideaal voor een meer formele, sombere setting. Als je echter iets eigenzinnigs, unieks, maar nog steeds goed ontworpen en goed gemaakt wilt, is dit stuk misschien precies wat je zoekt.

Rolls Royce presenteert laatste V12 Coupé Black Badge Wraith Black Arrow In de kijker

Rolls Royce onthult de Black Badge Wraith Black Arrow, het laatste V12 coupé-model sinds de introductie van de Wraith in 2013. Deze unieke, op maa...