Kodewa onthult hun nieuwe Lotus C-01 motor

Het Duitse raceteam Kodewa heeft onlangs hun nieuwe Lotus C-01 motorfiets onthuld.
Na twee jaar ontwikkeling heeft de C-01 een slanke, stijlvolle buitenkant en een hightech frame gemaakt van koolstofvezel, titanium en wat het bedrijf omschrijft als „staal van lucht- en ruimtevaartkwaliteit”.
Kodewa heeft ook duidelijk gemaakt dat, naast het brede scala aan kleurstellingen waarin de fiets verkrijgbaar zal zijn, de klanten de mogelijkheid hebben om zijn fiets op elke gewenste manier aan te passen.
De C-01 wordt aangedreven door een 1,2-liter V-twin-motor die ongeveer 200 pk produceert, die is aangesloten op een „jaw-type shift-transmissie” met zes versnellingen, waardoor de fiets razendsnel is.
Het is ook vermeldenswaard dat, ondanks het feit dat het de naam Lotus draagt, de Britse autofabrikant niets te maken had met het ontwerp en de fabricage van de C-01.
Kodewa heeft de naam gewoon in licentie gegeven om hun nieuwe release een beetje een hoger profiel te geven. De productie van deze exclusieve nieuwe motor is beperkt tot 100 stuks, waarvan de prijs in de toekomst wordt aangekondigd.

Rolls Royce presenteert laatste V12 Coupé Black Badge Wraith Black Arrow In de kijker

Rolls Royce onthult de Black Badge Wraith Black Arrow, het laatste V12 coupé-model sinds de introductie van de Wraith in 2013. Deze unieke, op maa...