Ralph Lauren laat je zijn oldtimercollectie zien

Ralph Lauren veilt de kans om zijn persoonlijke oldtimercollectie te bekijken tijdens een privétour onder leiding van de beroemde ontwerper zelf. Lauren is een alom bekende en gerespecteerde autoverzamelaar en zijn collectie klassieke auto's is op dit moment een van de meest indrukwekkende ter wereld. De collectie omvat meerdere vintage Ferrari's en Porsches en vele andere oude auto's, maar waarschijnlijk is het juweel uit zijn collectie de Bugatti Type 57SC Atlantic uit 1936, een van de twee overgebleven Atlantics (slechts drie werden gemaakt) ontworpen door Jean Bugatti, de zoon van Ettore, die het iconische supercar-merk oprichtte.

De andere overgebleven Atlantische Oceaan werd deze zomer verkocht aan een anonieme koper voor een gerapporteerde €40 miljoen en dat geeft iedereen een idee hoe indrukwekkend deze collectie is. Degene die het hoogste bod plaatst, sluit de tour van Ralph Lauren af met een ritje in een van de auto's bepaald door de bieder en Lauren en krijgt een gesigneerd exemplaar van Speed, Style and Beauty: Cars uit de Ralph Lauren Collection. De veiling sluit op 21 oktober en het huidige bod op de tour is €32.000, maar uiteindelijk wordt geschat dat het zal oplopen tot €150.000. De opbrengst gaat naar het Ralph Lauren Pink Pony Fund, een liefdadigheidsorganisatie voor de bestrijding van borstkanker.

Ruimte-geïnspireerde Rolls-Royce Black Badge Cullinan Blue Shadow gelimiteerd tot 62 eenheden In de kijker

De Rolls-Royce Black Badge Cullinan 'Blue Shadow' Private Collection belichaamt het majestueuze en mysterieuze van de ruimte. Deze unieke c...