Ralph Lauren laat je zijn oldtimercollectie zien

Ralph Lauren, de naam die synoniem staat voor tijdloze mode en elegantie, onthult een nieuwe facet van zijn passies door liefhebbers van klassieke auto's een exclusieve blik op zijn persoonlijke oldtimercollectie te bieden. Deze verzameling, gekoesterd en zorgvuldig samengesteld door Lauren zelf, is niet enkel een weerspiegeling van zijn verfijnde smaak, maar ook van zijn diepe waardering voor vakmanschap en geschiedenis.

Laurens vermaardheid strekt zich nu uit tot het domein van autoverzamelaars. Met een collectie die enkele van 's werelds meest prestigieuze klassieke auto's omvat, plaatst hij zichzelf aan de voorhoede van deze exclusieve gemeenschap. Zijn collectie is dermate indrukwekkend dat het bezichtigen ervan voor autoliefhebbers gelijk staat aan het bijwonen van een privéconcert van een wereldberoemde componist.

De Bugatti Type 57SC Atlantic uit 1936 is zonder twijfel de kroonjuweel van Ralph Laurens collectie. Als een van de slechts drie geproduceerde exemplaren en één van de twee overlevende modellen, neemt deze auto een bijna mythische plaats in binnen de autogeschiedenis. Zijn waarde is astronomisch, zoals bewezen door de verkoop van de andere Atlantic afgelopen zomer voor een verbluffende €40 miljoen aan een anonieme koper.

Laurens collectie is echter meer dan een opsomming van prijzige voertuigen; het is een verzameling van verhalen, innovatie en artistieke expressie. De vintage Ferrari’s en Porsches die deel uitmaken van zijn collectie vertegenwoordigen hoogtepunten in hun respectievelijke tijdperken van auto-ontwerp en technische prestaties.

Als een uitzonderlijke gelegenheid veilt Ralph Lauren nu de kans om deze fascinerende collectie te verkennen tijdens een privétour onder zijn persoonlijke leiding. Het idee dat je niet alleen de auto's kunt zien, maar ook hun geschiedenis en bijzonderheden kunt horen beschreven door de befaamde ontwerper zelf maakt dit een once-in-a-lifetime ervaring.

Het huidige bod voor deze zeldzame kans staat op €32.000, maar gezien de unieke aard van het aanbod en de verwachte interesse, is de verwachting dat dit bedrag zal stijgen tot wel €150.000. Het winnende bod biedt niet enkel toegang tot de gewilde collectie, maar ook een ritje in één van de klassieke auto’s, geselecteerd door de bieder in samenspraak met Lauren. Dit betekent dat de winnaar niet alleen de auto's kan bewonderen, maar ook de sensatie kan ervaren van het rijden in een voertuig dat de geschiedenis heeft gevormd.

De tour wordt afgesloten met een waardevol aandenken: een gesigneerd exemplaar van 'Speed, Style and Beauty: Cars from the Ralph Lauren Collection' dat dient als een blijvende herinnering aan deze bijzondere ervaring.

Bovenal dient deze veiling een nobel doel; de opbrengst wordt gedoneerd aan het Ralph Lauren Pink Pony Fund, een liefdadigheidsorganisatie die zich inzet voor de strijd tegen borstkanker. Zo komen de passie voor auto's en de behoefte aan filantropie samen in een evenement dat zowel hartverwarmend als hartslagverhogend is.

De veiling sluit op 21 oktober, dus geïnteresseerden moeten snel handelen om deel uit te maken van deze unieke gelegenheid. Voor autoliefhebbers en bewonderaars van Ralph Lauren wereldwijd is dit een kans die niet gemist mag worden, een exclusieve inkijk in het leven van één van 's werelds meest invloedrijke mode-iconen en zijn persoonlijke hommage aan de automobielgeschiedenis.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

De Rolls-Royce Spectre - een nieuwe dimensie van luxe en elektrificatie In de kijker

De Rolls-Royce Spectre markeert een nieuw tijdperk voor het iconische Britse merk. Als eerste volledig elektrische auto van het bedrijf, belichaamt...