Gunther Werks en Prestige imports partnership ontvouwd in Miami showroom

Gunther Werks, een gerenommeerde aanbieder van op maat gemaakte Porsche 993-modellen, heeft de handen ineengeslagen met Prestige Imports om een buitengewone autobeleving te creëren in Miami. Prestige Imports, een bekende dealer van luxe auto's, is er trots op deze collectie van uitmuntendheid aan zijn klanten te presenteren.

Gunther Werks' unieke visie op het klassieke 993-model van Porsche, de laatste luchtgekoelde 911, heeft hen op de kaart gezet in de wereld van autoliefhebbers. De verbazingwekkende precisie waarin zij deze voertuigen transformeren, getuigt van hun toewijding aan vakmanschap en innovatie.

In hun nieuwste samenwerking zullen Gunther Werks en Prestige Imports niet alleen deze geremasterde voertuigen presenteren in het indrukwekkende Miami-showroom, maar ook klanten de kans geven om de creatieve capaciteiten van beide bedrijven te verkennen. Klanten krijgen de gelegenheid om een intiem beeld te krijgen van de ontwerpprocessen en de bereikte mijlpalen van beide bedrijven.

Deze samenwerking stelt Prestige Imports in staat om zijn klanten een nog breder scala aan uitzonderlijke voertuigen aan te bieden. Het biedt ook de mogelijkheid om een deel van deze voertuigen in hun indrukwekkende showroom in Miami te huisvesten.

Aanvullend op de tentoongestelde voertuigen, wordt klanten ook een unieke kans geboden om meer te leren over het ontwerp- en fabricageproces van Gunther Werks. Workshops en evenementen rondom het thema auto-ontwerp en -fabricage zullen regelmatig plaatsvinden, waardoor klanten de kans krijgen om zich volledig onder te dompelen in de wereld van luxe auto-design.

De samensmelting van de twee krachtige merken symboliseert een uniek partnership dat streven naar perfectie en het leveren van hoogstaande kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Samen willen ze de lat voor autoliefhebbers blijven verleggen en zo de standaard voor luxeauto's blijven bepalen.

 

* Wat doet Gunther Werks? Gunther Werks is gespecialiseerd in het vervaardigen van op maat gemaakte Porsche 993-modellen.
* Met wie werkt Gunther Werks samen in deze showcase? Gunther Werks heeft samengewerkt met Prestige Imports voor deze showcase in Miami.
* Wat is het doel van deze samenwerking tussen Gunther Werks en Prestige Imports? Het doel van de samenwerking is om klanten niet alleen de geremasterde voertuigen te laten zien, maar ook een dieper inzicht te geven in de ontwerpprocessen en succesverhalen van beide bedrijven.
* Welke extra ervaringen worden aangeboden aan klanten als onderdeel van deze samenwerking? Naast het bekijken van de voertuigen, krijgen klanten ook de mogelijkheid om meer te leren over het ontwerp- en fabricageproces door middel van workshops en evenementen.
* Welke auto is een belangrijk onderdeel van Gunther Werks' portfolio? De getransformeerde versie van de Porsche 993, de laatste luchtgekoelde 911, is een belangrijk onderdeel van Gunther Werks' portfolio.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

De Rolls-Royce Spectre - een nieuwe dimensie van luxe en elektrificatie In de kijker

De Rolls-Royce Spectre markeert een nieuw tijdperk voor het iconische Britse merk. Als eerste volledig elektrische auto van het bedrijf, belichaamt...