Dit is de toekomstige Porsche 911 Speedster Concept

De Porsche 911 Speedster Concept is een eerbetoon aan het 70-jarige jubileum van Porsche en heeft vele vintage-ogende elementen gecombineerd met moderne 911-lijnen. De auto is gebaseerd op het GT3-chassis en heeft een korter voorruitframe, kortere zijruiten en een achterdekdeksel van koolstofvezel. De lak is een unieke mix van GT Silver Metallic en White, terwijl andere details zoals de centrale tankdop in jaren 50-stijl en de Talbot-vorm van de buitenspiegels ervoor zorgen dat deze Porsche zich gemakkelijk onderscheidt van elke menigte.

De 911 Speedster Concept is voorzien van 21' middenvergrendeling Fuchs-designlegeringen, kuipstoelen van koolstofvezel en lichtbruin natuurlijk leer in Cognac. Onder de motorkap bevindt zich een natuurlijk aangezogen flat-six motor die 500 pk ontwikkelt en wordt gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak.

Het is belangrijk om op te merken dat de Porsche 911 Speedster Concept ook veel geavanceerde technologieën bevat, zoals Porsche Active Suspension Management (PASM) en Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB). Deze technologieën dragen bij aan de prestaties en controle van de auto, waardoor de bestuurder een onvergetelijke rijervaring kan beleven.

Hoewel de Porsche 911 Speedster Concept momenteel alleen een conceptauto is, is het waarschijnlijk dat we in de toekomst enkele van zijn kenmerkende ontwerp- en technologiefuncties terug zullen zien in nieuwe Porsche-modellen. Het is duidelijk dat Porsche blijft innoveren en zijn rijke geschiedenis van iconische auto's voortzetten.

Als het gaat om prestaties, heeft de Porsche 911 Speedster Concept veel te bieden. De natuurlijk aangezogen flat-six motor, die 500 pk ontwikkelt, kan de auto in slechts 4 seconden van 0 naar 100 km/u laten sprinten, terwijl de topsnelheid op meer dan 300 km/u ligt.

De auto heeft ook een geavanceerd uitlaatsysteem dat een uniek geluid produceert en bijdraagt aan de prestaties van de auto. Porsche heeft ook een sportuitlaatsysteem toegevoegd, wat betekent dat de bestuurder kan kiezen tussen twee verschillende uitlaatmodi: een sportieve modus voor een nog krachtiger geluid en een normale modus voor dagelijks rijden.

Naast de geavanceerde prestaties en technologieën, heeft de Porsche 911 Speedster Concept ook een prachtig interieur met hoogwaardige materialen en een ongeëvenaarde afwerking. Het interieur is ontworpen om de bestuurder en de passagier een comfortabele en luxe rijervaring te bieden, terwijl de kuipstoelen van koolstofvezel en het lichtbruine natuurlijke leer in Cognac het interieur een klassieke en toch moderne uitstraling geven.

De Porsche 911 Speedster Concept is een prachtige auto met een rijke geschiedenis en geavanceerde technologieën. Het is zeker een auto om naar uit te kijken en een die autoliefhebbers over de hele wereld zal aanspreken.

Hier is de lijst met technische specificaties van de Porsche 911 Speedster Concept:

Motor:

 • Natuurlijk aangezogen flat-six motor
 • 500 pk vermogen


Transmissie:

 • Handgeschakelde zesversnellingsbak


Prestaties:

 • 0-100 km/u in 4 seconden
 • Topsnelheid van meer dan 300 km/u


Chassis:

 • Gebaseerd op het GT3-chassis


Remmen:

 • Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB)


Ophanging:

 • Porsche Active Suspension Management (PASM)


Wielen:

 • 21' middenvergrendeling Fuchs-designlegeringen


Carrosserie:

 • Korter voorruitframe
 • Kortere zijruiten
 • Achterdekdeksel van koolstofvezelversterkt polymeercomposietmateriaal
 • Unieke lakwerk: GT Silver Metallic en White


Interieur:

 • Kuipstoelen van koolstofvezel
 • Lichtbruin natuurlijk leer in Cognac


Uitlaat:

 • Geavanceerd uitlaatsysteem met sportuitlaatmodi


Dit zijn de belangrijkste technische specificaties van de Porsche 911 Speedster Concept. Het is belangrijk op te merken dat dit een conceptauto is en sommige specificaties kunnen veranderen als de auto in productie gaat.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

De Rolls-Royce Spectre - een nieuwe dimensie van luxe en elektrificatie In de kijker

De Rolls-Royce Spectre markeert een nieuw tijdperk voor het iconische Britse merk. Als eerste volledig elektrische auto van het bedrijf, belichaamt...