Land Rover lanceert exclusieve Astronaut Edition van de Range Rover

Land Rover heeft plannen om zijn special edition-auto's naar nieuwe hoogten te tillen met de introductie van de Range Rover Astronaut Edition. Deze luxe editie van het 'autobiography' model is gericht op een zeer specifiek segment van de markt en kan alleen worden aangeschaft door mensen die al €250.000 hebben geïnvesteerd in een ruimtereis met Virgin Galactic.

De Range Rover Astronaut Edition is geïnspireerd op de buitenaardse reis die deze toekomstige astronauten zullen maken. De buitenkant van deze speciale editie is afgewerkt in een unieke blauwe verf die de diepte en intensiteit van de nachtelijke hemel van onze wereld weerspiegelt. Op de achterklep en het zijprofiel van de auto prijken badges van de Virgin Galactic Spaceship Two, terwijl een op maat gemaakte projectielamp bij het openen van de deuren de grond verlicht met het silhouet van een klein ruimteschip.

Het ruimtethema van het ontwerp van Land Rover wordt ook voortgezet in het interieur van de Range Rover Astronaut Edition. De speciale bekerhouders zijn gemaakt van de voorste landingsslip van de eerste ruimtevlucht van Virgin Galactic. Het 'DNA of light' logo van het bedrijf siert het ladedeksel van de koolstofvezel middenconsole, terwijl het ontwerp van de toekomstige astronautenconstellatie van Virgin Galactic te vinden is op de leren armleuningen aan de achterkant en de massief aluminium deurgrepen. Een speciaal patroon, geïnspireerd op de ruimtereis, is te zien op de hoofdsteunen aan de voorkant en op de metalen brievenbus boven het dashboardkastje.

Hoewel er geen officiële prijsinformatie is vrijgegeven voor de Range Rover Astronaut Edition, kunnen we ervan uitgaan dat als je al €250.000 hebt uitgegeven aan een galactische reis, je waarschijnlijk geen problemen zult hebben om deze op maat gemaakte SUV te kunnen betalen. Dit exclusieve voertuig biedt toekomstige astronauten de mogelijkheid om in stijl te reizen, zowel op aarde als in de ruimte.

De Range Rover Astronaut Edition biedt niet alleen een unieke esthetiek, maar ook indrukwekkende technische kenmerken. Deze speciale editie is uitgerust met geavanceerde rijassistentiesystemen, state-of-the-art infotainment en een krachtige motor voor een uitstekende prestatie op en buiten de weg.

De luxueuze interieurafwerking van de Astronaut Edition omvat hoogwaardige materialen zoals premium lederen bekleding en verfijnd houtfineer. Het ruime interieur biedt comfortabele zitplaatsen en voldoende ruimte voor passagiers en bagage.

Naast het unieke design en de hoogwaardige afwerking, biedt de Range Rover Astronaut Edition ook geavanceerde veiligheidsvoorzieningen. Het omvat een scala aan actieve veiligheidssystemen, zoals autonome noodremassistentie, rijstrookassistentie en adaptieve cruisecontrol, om de veiligheid van de inzittenden te waarborgen.

Hoewel de Range Rover Astronaut Edition een exclusieve en beperkte oplage heeft, belichaamt het de innovatie, luxe en avontuurlijke geest van zowel Land Rover als Virgin Galactic. Voor degenen die de ultieme ervaring in zowel de ruimte als op de weg willen, biedt deze speciale editie een ongeëvenaarde combinatie van stijl, prestaties en exclusiviteit.

Of je nu een toekomstige ruimtetoerist bent of gewoon een liefhebber van unieke en luxueuze voertuigen, de Range Rover Astronaut Edition is een uitzonderlijke keuze die de grenzen van design en technologie overstijgt. Met zijn kosmische uitstraling en geavanceerde functies zal dit voertuig ongetwijfeld de aandacht trekken waar het ook verschijnt.

  • Motor: De Range Rover Astronaut Edition is uitgerust met een krachtige motor die indrukwekkende prestaties levert. Het exacte motortype en specificaties kunnen variëren, afhankelijk van de markt en de beschikbaarheid.

  • Rijassistentiesystemen: Deze speciale editie is voorzien van geavanceerde rijassistentiesystemen die zorgen voor een veilige en comfortabele rijervaring. Voorbeelden hiervan zijn autonome noodremassistentie, rijstrookassistentie, adaptieve cruisecontrol en verkeersbordherkenning.

  • Infotainmentsysteem: De Range Rover Astronaut Edition beschikt over een state-of-the-art infotainmentsysteem dat entertainment, connectiviteit en gebruiksgemak biedt. Dit omvat een touchscreen-display met toegang tot navigatie, audiofuncties, telefoonintegratie en andere voertuiginstellingen.

  • Veiligheidsvoorzieningen: Om de veiligheid van de inzittenden te waarborgen, is de Astronaut Edition uitgerust met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen. Dit kan onder meer omvatten autonome noodremassistentie, dodehoekwaarschuwingssysteem, 360 graden camera s, parkeerhulpsystemen en een geavanceerd alarmsysteem.

  • Interieurafwerking: Het interieur van de Range Rover Astronaut Edition biedt een luxe en comfortabele ervaring. Hoogwaardige materialen zoals premium lederen bekleding en verfijnd houtfineer worden gebruikt om een elegante sfeer te creëren. Het ruime interieur biedt voldoende ruimte voor passagiers en bagage.

  • Wielen en banden: De specifieke wiel- en bandenconfiguratie van de Astronaut Edition kan verschillen, maar deze is ontworpen om zowel op de weg als off-road uitstekende prestaties te leveren. Hoogwaardige velgen en banden zorgen voor grip en stabiliteit in diverse rijomstandigheden.

  • Ophanging en rijcomfort: De Range Rover Astronaut Edition is uitgerust met geavanceerde ophangingstechnologie om een soepele en comfortabele rijervaring te garanderen. Adaptieve ophangingssystemen kunnen worden gebruikt om het rijgedrag aan te passen aan verschillende weg- en terreinomstandigheden.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

De Rolls-Royce Spectre - een nieuwe dimensie van luxe en elektrificatie In de kijker

De Rolls-Royce Spectre markeert een nieuw tijdperk voor het iconische Britse merk. Als eerste volledig elektrische auto van het bedrijf, belichaamt...