Prior-Design onthult opvallende McLaren 570S met carbon aerokit

Prior-Design, een specialist in het aanpassen van auto's, heeft onlangs een complete carbon aerodynamica-kit voor de McLaren 570S uitgebracht. Als je een trotse eigenaar van deze prachtige wagen bent en altijd al vond dat het uiterlijk wat extremer kon, dan is dit je kans. De kit bevat een aangepast H&R-veersysteem en een set dubbelspaaks lichtmetalen velgen, waardoor deze supercar naar een hoger niveau wordt getild.

Het upgradeprogramma van Prior Design, genaamd PD1, geeft de 570S een extra vleugje magie. Dankzij luchtinlaten aan de zijkant van de voorbumper, zijbladen, nieuwe zijskirts, spatbordbevestigingen, een nieuwe achterdiffuser, een achtervleugel en een dakschep, oogt de auto nu veel agressiever. Een snelle blik op deze opvallende McLaren zal je zeker doen wegdromen.

Naast de uiterlijke aanpassingen, biedt de supercar ook een exclusief herontwerp van het interieur, dat volledig naar jouw smaak en voorkeuren kan worden aangepast. Prior-Design is meer dan bereid om de juiste kleuren en de meest verfijnde materialen voor je droomauto te leveren. De PD3CL gesmede custom wielen, intern ontworpen door Prior-Design, en het aangepaste uitlaatsysteem brengen de 570S nog dichter bij perfectie.

De McLaren 570S beschikt over ongeveer 570 pk en 600 Nm koppel, waardoor de auto in slechts 3,2 seconden van 0 naar 100 km/u kan accelereren en een topsnelheid van 328 km/u (204 mph) bereikt. Hierdoor lijken er geen extra aanpassingen nodig te zijn om optimaal van deze indrukwekkende supercar te kunnen genieten.

De Prior-Design PD1-kit is zorgvuldig ontworpen om de prestaties en het uiterlijk van de McLaren 570S te verbeteren zonder het oorspronkelijke ontwerp te compromitteren. Het team van Prior-Design heeft nauwgezet gewerkt om de aerodynamica te optimaliseren en tegelijkertijd het gewicht laag te houden met behulp van hoogwaardige koolstofvezelcomponenten.

Bij het kiezen van de juiste velgen voor je McLaren 570S is het belangrijk om rekening te houden met zowel esthetiek als prestaties. Prior-Design biedt een reeks dubbelspaaks lichtmetalen velgen die de auto een sportievere en agressievere uitstraling geven, terwijl ze tegelijkertijd lichtgewicht en duurzaam zijn. Dit helpt bij het verbeteren van de wegligging en de algehele prestaties van de auto.

Het interieur van de McLaren 570S kan volledig worden aangepast aan de wensen van de klant. Prior-Design biedt een breed scala aan materialen en kleuren, waardoor je een unieke en persoonlijke sfeer in het interieur kunt creëren. Van luxueuze lederen bekleding tot hoogwaardige Alcantara en koolstofvezel accenten, de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos.

Bij het aanpassen van een supercar als de McLaren 570S is het belangrijk om te onthouden dat prestaties en betrouwbaarheid voorop staan. Prior-Design zorgt ervoor dat alle aanpassingen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en de oorspronkelijke prestaties van de auto niet in gevaar brengen. Met de PD1-kit en de aanvullende opties van Prior-Design kan je de McLaren 570S omtoveren tot een unieke en op maat gemaakte supercar, zonder concessies te doen aan het rijplezier en de prestaties waarvoor deze auto is ontworpen.

  • Volledige koolstofvezel aerodynamica-kit:

    • Deze kit omvat een voorbumper met geïntegreerde luchtinlaten, zijbladen, zijskirts, spatbordbevestigingen, een achterdiffuser, een achtervleugel en een dakscoop. De componenten zijn gemaakt van hoogwaardig koolstofvezel, wat zorgt voor een lichtgewicht en duurzame constructie. Deze kit verbetert de aerodynamica van de McLaren 570S en draagt bij aan een agressiever en sportiever uiterlijk.
  • Aangepast H&R-veersysteem:

    • Dit veersysteem is speciaal ontworpen voor de McLaren 570S en biedt een verbeterde wegligging, stabiliteit en comfort. Het systeem kan worden aangepast aan de rijstijl en het terrein, waardoor de auto zich aanpast aan de behoeften van de bestuurder en de omstandigheden op de weg.
  • Dubbelspaaks lichtmetalen velgen:

    • Prior-Design biedt een selectie van lichtgewicht en stijlvolle dubbelspaaks lichtmetalen velgen die het uiterlijk en de prestaties van de McLaren 570S verbeteren. De velgen zijn ontworpen voor optimale sterkte en duurzaamheid en zorgen voor een sportieve uitstraling.
  • Exclusief herontwerp van het interieur:

    • Klanten kunnen kiezen uit een breed scala aan materialen en kleuren om een uniek interieur te creëren dat past bij hun smaak en voorkeuren. Luxueuze lederen bekleding, hoogwaardige Alcantara en koolstofvezel accenten zijn slechts enkele van de vele opties die beschikbaar zijn om het interieur te personaliseren.
  • PD3CL gesmede custom wielen:

    • Deze op maat gemaakte, in eigen huis ontworpen gesmede wielen van Prior-Design bieden een unieke en opvallende look voor de McLaren 570S. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zorgen voor een optimale balans tussen gewicht, sterkte en duurzaamheid.
  • Aangepast uitlaatsysteem:

    • Dit uitlaatsysteem is speciaal ontworpen om het geluid en de prestaties van de McLaren 570S te verbeteren. Het zorgt voor een diepere en sportievere uitlaatklank, terwijl het de luchtstroom optimaliseert om de motorprestaties te verbeteren.
  • Veiligheids- en rijhulpsystemen:

    • Prior-Design kan de McLaren 570S uitrusten met geavanceerde veiligheids- en rijhulpsystemen, zoals adaptieve cruisecontrol, dodehoekwaarschuwing en parkeerhulp, om het rijden nog veiliger en comfortabeler te maken.
  • Exterieurkleur- en lakopties:

    • Klanten kunnen kiezen uit een breed scala aan unieke en opvallende kleuren en lakafwerkingen om hun McLaren 570S een persoonlijk tintje te geven. Prior-Design kan ook speciale verzoeken en afwerkingen aanbieden, zoals matte of metallic lakken, om de auto een nog unieker uiterlijk te geven.
  • Prestatie-upgrades:

    • Hoewel de McLaren 570S al indrukwekkende prestaties levert, kan Prior-Design extra prestatie-upgrades aanbieden om de auto nog sneller en krachtiger te maken. Dit kan variëren van geoptimaliseerde motorsoftware tot het verbeteren van de inlaat- en uitlaatsystemen, wat resulteert in een hoger vermogen en koppel.
  • Remsysteem-upgrades:

    • Prior-Design biedt remupgrade-opties om de remprestaties van de McLaren 570S te verbeteren. Deze upgrades kunnen bestaan uit krachtigere remklauwen, grotere remschijven en betere remblokken, die zorgen voor een kortere remweg en betere remcontrole.
  • Gewichtsbesparende componenten:

    • Voor klanten die op zoek zijn naar maximale prestaties, kan Prior-Design gewichtsbesparende componenten aanbieden, zoals lichtgewicht koolstofvezel carrosseriepanelen en lichtgewicht interieurcomponenten. Deze onderdelen kunnen helpen om het totale gewicht van de auto te verminderen, wat resulteert in een betere acceleratie, wegligging en brandstofefficiëntie.
  • Aangepaste aerodynamische accessoires:

    • Naast de volledige aerodynamica-kit biedt Prior-Design ook aangepaste aerodynamische accessoires, zoals canards, luchtroosters en louvres, om de luchtstroom rond de auto verder te optimaliseren en de downforce te vergroten.
  • Persoonlijke service en ondersteuning:

    • Prior-Design biedt klanten persoonlijke service en ondersteuning tijdens het gehele proces, van ontwerp en configuratie tot installatie en onderhoud. Het team van experts staat klaar om te helpen bij het creëren van de perfecte McLaren 570S, afgestemd op de wensen en eisen van de klant.


Deze uitgebreide lijst van opties en upgrades maakt het mogelijk voor eigenaren van de McLaren 570S om hun voertuig te transformeren en te personaliseren, waardoor het een unieke en opvallende supercar wordt die zowel op de weg als op het circuit presteert. Prior-Design is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten en diensten om hun klanten tevreden te stellen en hen te helpen hun droomauto te realiseren.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

De Rolls-Royce Spectre - een nieuwe dimensie van luxe en elektrificatie In de kijker

De Rolls-Royce Spectre markeert een nieuw tijdperk voor het iconische Britse merk. Als eerste volledig elektrische auto van het bedrijf, belichaamt...