Revolutionaire gepantserde SUV - de Ground Stealth Fighter

Karlmann King heeft onlangs een baanbrekende gepantserde SUV onthuld die doet denken aan de Batmobile uit de toekomst. De zogenaamde Ground Stealth Fighter is het resultaat van 30.000 uur werk en de inspanningen van een team van 1.800 mensen. Deze indrukwekkende wagen is voorzien van een enorme 6,8-liter V10-motor die 360 pk en 620 Nm koppel levert, gekoppeld aan een automatische zesversnellingsbak. Ondanks de bepantsering en het potentieel voor misdaadbestrijding, haalt de auto een topsnelheid van slechts 140 km/u, wat wellicht teleurstellend is voor sommigen. Echter, het is belangrijk om te onthouden dat dit een zes ton zwaar, matzwart monster is.

De Ground Stealth Fighter valt op door zijn unieke, dreigende vorm, geïnspireerd door origami. Het voertuig is ontworpen om te functioneren bij extreme temperaturen van -40° C tot 90° C, en zorgt ervoor dat de inzittenden veilig en comfortabel zijn in alle omstandigheden. Het luxueuze interieur is uitgerust met Alcantara bekleding, gouddraad, goudkleurige panelen en donker houtwerk.

Passagiers kunnen genieten van limousine-achtige voorzieningen, zoals een uitschuifbare breedbeeld-tv, Nespresso-apparaat, minikoelkast en elektrisch bedienbare uitklapbare tafels. Met een prijskaartje van €1,85 miljoen is de Ground Stealth Fighter wellicht niet de meest praktische keuze voor een avondje uit, maar het biedt zeker een indrukwekkend niveau van luxe en beveiliging voor diegenen die zich voorbereiden op een mogelijke "Oorlog der Werelden".

De Ground Stealth Fighter is niet alleen een indrukwekkend staaltje techniek en design, maar biedt ook geavanceerde beveiligingsfuncties die hem tot een ultieme overlevingsauto maken. De bepantsering beschermt inzittenden tegen kogels en explosieven, terwijl het voertuig is uitgerust met run-flat banden, waardoor het in noodsituaties kan blijven rijden.

Bovendien is deze gepantserde SUV uitgerust met geavanceerde technologie, zoals nachtzichtcamera's, een 360-graden camerasysteem en een geïntegreerd communicatiesysteem dat veilige communicatie tussen de inzittenden en externe partijen mogelijk maakt.

De productie van de Ground Stealth Fighter is beperkt tot slechts enkele exemplaren, wat het exclusiviteit en een zekere aantrekkingskracht voor verzamelaars en liefhebbers van bijzondere voertuigen verleent. Hoewel de hoge prijs en het opvallende ontwerp dit voertuig wellicht niet geschikt maken voor dagelijks gebruik, is het een opmerkelijk staaltje van engineering en design dat de aandacht trekt en laat zien waartoe moderne technologie in staat is.

In een wereld waar veiligheid en luxe steeds belangrijker worden, is de Ground Stealth Fighter een gedurfde uiting van wat er mogelijk is op het gebied van beveiliging en comfort. Het is een voertuig dat zowel indruk maakt als beschermt, en het zou de norm kunnen worden voor toekomstige gepantserde voertuigen in een steeds onvoorspelbaardere wereld.

De Ground Stealth Fighter is uitgerust met een scala aan technische en mechanische functies die zorgen voor optimale prestaties, veiligheid en luxe. Hier is een uitgebreide lijst van de belangrijkste kenmerken:

Motor en prestaties:

 • 6,8-liter V10-motor
 • 360 pk vermogen
 • 620 Nm koppel
 • Automatische zesversnellingsbak
 • Topsnelheid van 140 km/u


Beveiliging en bepantsering:

 • Kogelwerend pantser
 • Bescherming tegen explosieven
 • Run-flat banden voor noodsituaties
 • Nachtzichtcamera's
 • 360-graden camerasysteem
 • Geïntegreerd communicatiesysteem voor veilige communicatie


Ontwerp en exterieur:

 • Matzwarte afwerking
 • Gewicht van zes ton
 • Origami-geïnspireerde, dreigende vorm
 • Geschikt voor extreme temperaturen (-40° C tot 90° C)


Interieur en comfort:

 • Alcantara bekleding
 • Gouddraad en goudkleurige panelen
 • Donker houtwerk
 • Uitschuifbare breedbeeld-tv
 • Nespresso-apparaat
 • Minikoelkast
 • Elektrisch bedienbare uitklapbare tafels


De Ground Stealth Fighter een indrukwekkend voertuig dat zowel krachtige prestaties als uitgebreide beveiligingsfuncties en luxe voorzieningen biedt. Deze combinatie maakt het een unieke en begeerlijke SUV voor diegenen die bereid zijn om €1,85 miljoen te besteden aan een exclusieve, op maat gemaakte auto.

Over Karlmann King

Karlmann King is een relatief onbekend, luxe automerk dat zich richt op het creëren van opvallende, unieke en exclusieve voertuigen. Het bedrijf werkt samen met een team van internationale ontwerpers en ingenieurs om hun grensverleggende concepten tot leven te brengen. De Ground Stealth Fighter is een van hun meest opmerkelijke en spraakmakende creaties.

Het merk Karlmann King is ontstaan uit de samenwerking tussen een Europees ontwerpteam en een Aziatisch productieteam. Het bedrijf streeft ernaar om auto's te produceren die een combinatie van luxe, stijl, kracht en geavanceerde technologie bieden. Hun voertuigen zijn vaak beperkt in productieaantallen, wat bijdraagt aan de exclusiviteit en aantrekkingskracht voor verzamelaars en liefhebbers van bijzondere auto's.

Hoewel er niet veel informatie beschikbaar is over de geschiedenis en achtergrond van Karlmann King, heeft het merk ongetwijfeld de aandacht getrokken met de lancering van de Ground Stealth Fighter. De uitzonderlijke combinatie van bepantsering, kracht en luxe heeft dit merk op de kaart gezet als een speler om rekening mee te houden in de wereld van luxe en exclusieve voertuigen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

De Rolls-Royce Spectre - een nieuwe dimensie van luxe en elektrificatie In de kijker

De Rolls-Royce Spectre markeert een nieuw tijdperk voor het iconische Britse merk. Als eerste volledig elektrische auto van het bedrijf, belichaamt...