Flying Huntsman 6x6: Kahn Design extreme Land Rover Defender

Kahn Design, een Brits bedrijf, heeft eerder hun expertise toegepast op verschillende Land Rover Defender-voertuigen, maar geen enkel project kan tippen aan dit indrukwekkende zeswielige beest. Deze nieuwe creatie is de recentste toevoeging aan het bedrijf's groeiende Flying Huntsman-projectfamilie.

Hoewel het voertuig nog als concept wordt gezien, heeft Kahn Design de productie ervan al bevestigd, en verwacht wordt dat de eerste pre-orders spoedig zullen volgen. De Flying Huntsman 110 WB 6x6 Double Cab Pickup is in feite een herziene versie van de zeswielige Flying Huntsman 110 WB 6x6 truck, met een laadbak in plaats van een derde zitrij.

Met een startprijs van €152.100 is deze opvallende creatie niet goedkoop, maar het is ongetwijfeld elke cent waard. Kahn Design heeft aangegeven dat de wagen standaard is uitgerust met een handgeschakelde zesversnellingsbak en een 2,2-liter dieselmotor. Er is echter ook een optionele V8-motor beschikbaar.

Het is vermeldenswaard dat zowel automatische transmissies met vier als zes versnellingen eveneens beschikbaar zijn, samen met configuraties voor zowel linksgestuurde als rechtsgestuurde voertuigen. De vorige versie beschikte over een 6,2-liter LS3 V8-motor met ongeveer 500 pk, wat betekent dat deze pick-up ongetwijfeld een plezier zal zijn om mee te rijden.

Zoals gebruikelijk bij Kahn Design, wordt het voertuig geleverd met een plaquette met de namen van alle betrokkenen bij de bouw, en een volledig op maat gemaakt interieur. Het is belangrijk om te weten dat er slechts 20 exemplaren per jaar op de markt komen, en deze zullen waarschijnlijk snel verkocht worden.

Dit indrukwekkende en extreme voertuig van Kahn Design belooft een ware blikvanger te zijn en is een spannende toevoeging aan de Land Rover Defender-familie en het Flying Huntsman-project.

De Flying Huntsman 6x6 Double Cab Pickup van Kahn Design belichaamt de gedurfde aanpak van het bedrijf om opvallende en uitzonderlijke voertuigen te creëren. Het imposante uiterlijk en de krachtige prestaties van deze unieke pick-up zijn slechts enkele van de vele factoren die bijdragen aan de aantrekkingskracht van dit opmerkelijke voertuig.

De veelzijdigheid van dit model is verder verbeterd door de beschikbaarheid van verschillende motor- en transmissie-opties. Of u nu kiest voor de standaard 2,2-liter dieselmotor met handgeschakelde zesversnellingsbak of de optionele V8-motor, de Flying Huntsman 6x6 biedt een krachtige en meeslepende rijervaring.

De beschikbaarheid van zowel automatische transmissies met vier en zes versnellingen, evenals linksgestuurde en rechtsgestuurde configuraties, zorgen voor een breed scala aan keuzes, zodat potentiële eigenaren hun voertuig naar hun eigen smaak en behoeften kunnen aanpassen. Dit maakt de Flying Huntsman 6x6 een ideale keuze voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar iets buitengewoons en op maat gemaakt.

Wat het interieur betreft, is de Flying Huntsman 6x6 uitgerust met een volledig op maat gemaakt interieur, met een plaquette waarop de namen van alle betrokkenen bij de bouw staan vermeld. Dit detail benadrukt niet alleen de exclusiviteit van het voertuig, maar getuigt ook van het vakmanschap en de aandacht voor detail waarmee elk voertuig door Kahn Design wordt vervaardigd.

Hoewel de Flying Huntsman 6x6 met zijn beperkte productie van slechts 20 exemplaren per jaar een zeldzaam en gewild verzamelobject zal zijn, is het duidelijk dat dit voertuig veel meer is dan alleen een pronkstuk. Het is een perfecte combinatie van kracht, design en exclusiviteit, die de liefhebbers van unieke en gedurfde voertuigen zeker zal aanspreken.

De Flying Huntsman 6x6 Double Cab Pickup van Kahn Design is een indrukwekkend staaltje van creativiteit en technische expertise. Deze zeswielige krachtpatser is niet alleen een waardevolle aanvulling op de Land Rover Defender-familie en het Flying Huntsman-project, maar ook een duidelijk bewijs van Kahn Design's vermogen om grenzen te verleggen en autoliefhebbers over de hele wereld te inspireren.

 • Ontwerp:

  • Op basis van de Land Rover Defender
  • Zeswielige configuratie
  • Double Cab Pickup-variant
  • Aangepast carrosserieontwerp
 • Motoropties:

  • Standaard 2,2-liter dieselmotor
  • Optionele V8-motor
  • Eerdere versie met een 6,2-liter LS3 V8-motor met ongeveer 500 pk
 • Transmissieopties:

  • Handgeschakelde zesversnellingsbak
  • Automatische transmissies met vier en zes versnellingen
 • Stuuropties:

  • Linksgestuurde configuratie
  • Rechtsgestuurde configuratie
 • Interieur:

  • Volledig op maat gemaakt interieur
  • Plaquette met namen van alle betrokkenen bij de bouw
 • Exclusiviteit:

  • Beperkte productie van slechts 20 exemplaren per jaar
  • Zeldzaam en gewild verzamelobject
 • Prijs:

  • Startprijs van €152.100


De Flying Huntsman 6x6 Double Cab Pickup van Kahn Design is een indrukwekkend voertuig met een gedurfd en uniek ontwerp, gecombineerd met krachtige motoropties en een scala aan transmissie- en stuurconfiguraties. Deze zeldzame en exclusieve pick-up is niet alleen een bewijs van Kahn Design's expertise op het gebied van techniek en ontwerp, maar biedt ook een ongeëvenaarde rijervaring voor de gelukkige eigenaren.

Over Kahn Design

Kahn Design is een Brits designbedrijf dat gespecialiseerd is in het aanpassen van luxe voertuigen, voornamelijk Land Rover Defenders, Range Rovers en andere premium automerken. Het bedrijf is opgericht door de bekende auto-ontwerper Afzal Kahn, die met zijn visie op het ontwerpen van aantrekkelijke en exclusieve voertuigen een reputatie heeft opgebouwd in de wereld van luxe auto's.

Het bedrijf staat bekend om zijn aandacht voor detail en het leveren van op maat gemaakte oplossingen voor veeleisende klanten. Kahn Design biedt zowel exterieur- als interieurmodificaties, die een scala aan smaakvolle en unieke designelementen omvatten. Deze aanpassingen kunnen variëren van aangepaste carrosseriekits, speciale lakafwerkingen en unieke lichtmetalen wielen tot luxueuze lederen interieurs en hoogwaardige geluidssystemen.

Een van Kahn Design's meest bekende projecten is de Flying Huntsman-serie, die voortborduurt op de klassieke Land Rover Defender-modellen en deze omvormt tot extreme en opvallende voertuigen, zoals de Flying Huntsman 6x6 Double Cab Pickup. Deze projecten demonstreren de creativiteit en technische expertise van het bedrijf en hebben bijgedragen aan de sterke reputatie van Kahn Design op het gebied van auto-ontwerp en -aanpassing.

Naast het aanpassen van auto's, heeft Kahn Design ook zijn eigen merk van luxe horloges en accessoires gelanceerd, waarmee het bedrijf zijn designfilosofie uitbreidt naar andere sectoren.

Kahn Design is dus een toonaangevend Brits designbedrijf dat gespecialiseerd is in het aanpassen van luxe voertuigen en het creëren van unieke, op maat gemaakte auto's voor veeleisende klanten. Met zijn indrukwekkende portfolio van projecten en een sterke focus op kwaliteit en detail, heeft Kahn Design zich gevestigd als een belangrijke speler in de wereld van auto-ontwerp en luxe aanpassingen.

Rolls Royce presenteert laatste V12 Coupé Black Badge Wraith Black Arrow In de kijker

Rolls Royce onthult de Black Badge Wraith Black Arrow, het laatste V12 coupé-model sinds de introductie van de Wraith in 2013. Deze unieke, op maa...