Luxe, sportiviteit en technologie in een verfijnde SUV Range Rover Sport 2021

De Range Rover Sport heeft door de jaren heen een reputatie opgebouwd voor het combineren van strakke esthetiek met sportieve prestaties. De nieuwste 2021-editie van de Britse autofabrikant blijft een uitstekende balans bieden tussen design en prestaties. Deze middelgrote luxe SUV heeft een kenmerkend silhouet met een schuin achterdak en een doorlopende middenlijn. De 2021-editie is voorzien van nieuwe, omhullende LED-verlichting en optionele geïntegreerde geanimeerde richtingaanwijzers die bijdragen aan de elegantie van het voertuig.

Het indrukwekkende interieur biedt een unieke zitconfiguratie met een optionele derde rij zitplaatsen, afgewerkt met luxueus Windsor-leer. Dit jaar is er ook een speciale witte editie, die perfect aansluit bij de esthetische updates van de auto. De bijgewerkte Range Rover Sport beschikt over een nieuw vierwielaandrijvingssysteem en luchtvering, die zowel tractie als comfort garanderen.

Onder de motorkap heeft de traditionele V6 Supercharged motor plaatsgemaakt voor een Mild Hybrid Electric Vehicle (MHEV)-systeem. Dit systeem combineert een 48V elektromotor met een 3,0-liter zescilinder Ingenium-dieselmotor die 400 pk levert. De technologische vernieuwingen zijn ook terug te vinden in de cabine, met een gloednieuw infotainmentsysteem waarmee u uw Touch Pro Duo kunt koppelen aan een volledig gekleurd HUD en Interactive Driver Display voor extra functionaliteit. Het optionele Smartphone-pakket biedt toegang tot zowel Apple CarPlay als Android Auto-functies.

Het exterieur van de Range Rover Sport 2021 wordt verder verfraaid met nieuw ontworpen lichtmetalen velgen en een scala aan beschikbare carrosseriekleuren, waardoor u uw SUV volledig kunt personaliseren. Bovendien is er een reeks optionele pakketten beschikbaar, waaronder het Black Pack en het Carbon Fiber Pack, die de sportiviteit en elegantie van het voertuig verder benadrukken.

De Range Rover Sport biedt ook geavanceerde rijhulpsystemen, zoals adaptieve cruise control, dodehoekassistentie, parkeerhulp, 360-graden surround camera's en verkeersbordherkenning. Deze geavanceerde technologieën dragen bij aan de veiligheid en het rijgemak van zowel de bestuurder als de passagiers.

Wat betreft de prestaties is de Range Rover Sport 2021 niet alleen uitgerust met het MHEV-systeem, maar ook met een reeks andere motoropties. Zo kunt u kiezen uit diverse benzinemotoren, dieselmotoren en zelfs een plug-in hybride (PHEV) aandrijflijn, afhankelijk van uw behoeften en voorkeuren.

De 2021 Range Rover Sport heeft een indrukwekkend brandstofverbruik en een lagere CO2-uitstoot, dankzij de efficiënte motoren en geavanceerde technologieën. Dit maakt het een aantrekkelijke keuze voor milieubewuste consumenten die op zoek zijn naar een luxe, sportieve SUV zonder in te boeten aan duurzaamheid.

De Range Rover Sport 2021 is een luxe, sportieve SUV die zowel qua design als prestaties zijn klasse overstijgt. Met zijn geavanceerde technologie, indrukwekkend interieur en verfijnde esthetiek is het een aantrekkelijke keuze voor iedereen die op zoek is naar het beste op het gebied van comfort, stijl en rijervaring.

Technische aspecten:

Motoropties:

 • Mild Hybrid Electric Vehicle (MHEV) systeem: 48V elektromotor gecombineerd met een 3,0-liter zes-in-lijn Ingenium dieselmotor, levert 400 pk
 • Verschillende benzinemotoren, dieselmotoren en een plug-in hybride (PHEV) aandrijflijn zijn beschikbaar


Exterieur:

 • Kenmerkend silhouet met schuin aflopend achterdak en doorlopende middenlijn
 • Nieuwe omhullende LED-verlichting en optionele geïntegreerde geanimeerde richtingaanwijzers
 • Lichtmetalen velgen in verschillende ontwerpen
 • Optionele pakketten, zoals het Black Pack en het Carbon Fiber Pack


Interieur:

 • Luxueuze zitplaatsen bekleed met Windsor-leer, inclusief derde zitrij
 • Speciale witte editie die naadloos aansluit bij de nieuwe esthetische updates
 • Geavanceerd infotainmentsysteem met Touch Pro Duo, volledig gekleurd Head-Up Display (HUD) en Interactive Driver Display


Connectiviteit:

 • Smartphone-pakket met Apple CarPlay en Android Auto-integratie


Rijassistentie en veiligheidssystemen:

 • Adaptieve cruise control
 • Dodehoekassistentie
 • Parkeerhulp
 • 360-graden surround camera's
 • Verkeersbordherkenning


Onderstel en rijcomfort:

 • Nieuw vierwielaandrijvingssysteem voor optimale tractie
 • Luchtvering voor een comfortabele rijervaring


Brandstofverbruik en duurzaamheid:

 • Efficiënte motoren en geavanceerde technologieën die bijdragen aan een lager brandstofverbruik en verminderde CO2-uitstoot


Met deze uitgebreide lijst van technische kenmerken en specificaties biedt de Range Rover Sport 2021 een uitstekende balans tussen prestaties, comfort en duurzaamheid, terwijl het zijn status als luxe, sportieve SUV behoudt.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

De Rolls-Royce Spectre - een nieuwe dimensie van luxe en elektrificatie In de kijker

De Rolls-Royce Spectre markeert een nieuw tijdperk voor het iconische Britse merk. Als eerste volledig elektrische auto van het bedrijf, belichaamt...