Droog Moto onthult de Silent Assassin is een post-apocalyptische aangepaste elektrische motorfiets

Droog Moto is een bedrijf gevestigd in Washington dat bekend staat om het maken van op maat gemaakte, post-apocalyptische motorfietsen. Hun nieuwste creatie, de Silent Assassin, is de eerste elektrische motorfiets die ze hebben gemaakt. Deze adembenemende motorfiets, gebaseerd op de Brammo Empulse R, heeft een heavy-duty uitstraling en is klaar om de zwaarste trails aan te pakken.

Om de Silent Assassin te creëren hebben de jongens van Droog Moto de achterbrug aangepast en op maat gemaakte stalen voor- en achterspatborden, koplampplaat en heldere LED'stoegevoegd. Het elektrische systeem is verborgen onder een mooie slanke hoes en de zijpanelen verbergen alle bedradingsdelen van de fiets. Ook is er een subframe met een mooie stoel toegevoegd. De banden zijn twee dikke Continental TKC 80 die voldoende grip bieden op elk moeilijk terrein.

Hoewel er geen prestatiespecificaties zijn vrijgegeven voor de Silent Assassin, belooft Droog Moto'sE-Scrambler de manier waarop we naar scrambler-fietsen kijken voorgoed te veranderen. Deze aangepaste motorfietsen zijn ontworpen voor avontuurlijke rijders die op zoek zijn naar een unieke en opvallende rijervaring.

De Silent Assassin is niet alleen indrukwekkend in zijn ontwerp, maar biedt ook een duurzame en milieuvriendelijke optie voor motorrijders. Dit is een opwindende ontwikkeling voor de motorindustrie en laat zien dat de toekomst van motorrijden elektrisch is. We kijken uit naar de verdere ontwikkeling van aangepaste, elektrische motorfietsen zoals de Silent Assassin.

Naast de op maat gemaakte aanpassingen aan het ontwerp van de Silent Assassin, heeft Droog Moto ook de prestaties van de Brammo Empulse R verbeterd. De Silent Assassin kan snelheden bereiken tot 100 km/u en heeft een geschatte actieradius van 160 km per lading.

Het ontwerp van de Silent Assassin is gebaseerd op de filosofie van Droog Moto om motorfietsen te creëren die eruit zien alsof ze thuishoren in een post-apocalyptische wereld. De zware en robuuste uitstraling van de Silent Assassin zal motorrijders aantrekken die op zoek zijn naar een unieke en opvallende rijervaring, zowel op als naast de weg.

Deze aangepaste motorfiets van Droog Moto is ook een duurzame en milieuvriendelijke optie voor motorrijders die de CO2-uitstoot en geluidsoverlast willen verminderen zonder concessies te doen aan prestaties en stijl. Met zijn heavy-duty ontwerp en verbeterde prestaties, is de Silent Assassin een veelbelovende stap voorwaarts in de wereld van aangepaste elektrische motorfietsen.

Het is duidelijk dat Droog Moto veel aandacht besteedt aan het aanpassen van elk aspect van hun motorfietsen, inclusief het elektrische systeem. De Silent Assassin is een fantastisch voorbeeld van hun aandacht voor detail en hun creativiteit. Het is spannend om te zien wat de toekomst zal brengen voor aangepaste elektrische motorfietsen en Droog Moto zal ongetwijfeld een belangrijke rol spelen in deze ontwikkeling.

Droog Moto Silent Assassin

  • Type motor: De Droog Moto Silent Assassin is een elektrische motorfiets.

  • Snelheid: De Silent Assassin kan snelheden bereiken tot 100 km/u.

  • Actieradius: De geschatte actieradius van de Silent Assassin is 160 km per lading.

  • Basisfiets: De basisfiets is een Brammo Empulse R.

  • Aangepaste aanpassingen: De achterbrug, stalen voor- en achterspatborden, koplampplaat, LED s, subframe en stoel zijn allemaal op maat gemaakt.

  • Banden: De Silent Assassin is uitgerust met twee dikke Continental TKC 80-banden die voldoende grip bieden op elk moeilijk terrein.

  • Ontwerp: Het ontwerp van de Silent Assassin is zwaar en robuust, in lijn met de filosofie van Droog Moto om motorfietsen te creëren die eruitzien alsof ze thuis horen in een post-apocalyptische wereld.

  • Duurzaamheid: De Silent Assassin is een duurzame en milieuvriendelijke optie voor motorrijders die de CO2-uitstoot en geluidsoverlast willen verminderen zonder concessies te doen aan prestaties en stijl.

  • Creativiteit: Droog Moto besteedt veel aandacht aan het aanpassen van elk aspect van hun motorfietsen, inclusief het elektrische systeem.

De Droog Moto Silent Assassin is een op maat gemaakte, elektrische motorfiets die ontworpen is om op te vallen en uit te blinken op elke trail. Met aangepaste aanpassingen aan het ontwerp en de prestaties van de Brammo Empulse R, biedt de Silent Assassin een unieke rijervaring met snelheden tot 100 km/u en een geschatte actieradius van 160 km per lading. Met zijn zware, robuuste ontwerp en aandacht voor detail in elk aspect van de motorfiets, is de Silent Assassin een veelbelovende stap voorwaarts in de wereld van aangepaste elektrische motorfietsen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

De Rolls-Royce Spectre - een nieuwe dimensie van luxe en elektrificatie In de kijker

De Rolls-Royce Spectre markeert een nieuw tijdperk voor het iconische Britse merk. Als eerste volledig elektrische auto van het bedrijf, belichaamt...