Newron Motors onthult op hout geïnspireerde elektrische motorfiets, de EV-1

De Franse motorfabrikant Newron Motors heeft onlangs de EV-1 onthuld, een elektrische motorfiets gemaakt van premium hout en geavanceerde technologie. Het ontwerp van de EV-1 is geïnspireerd door cyberpunk en het is gemaakt rond een groot cilindrisch batterijpakket, omgeven door prachtig gevormde carrosseriepanelen die kunnen worden gemaakt van een keuze uit vier soorten hout - ebbenhout, eik, witte es of rode ceder.

De EV-1 is bijna volledig aanpasbaar en toekomstige kopers kunnen zelfs een passagiersstoel, voetsteunen en vele andere specificaties toevoegen. Newron Motors is van plan slechts 12 eenheden van de EV-1 te produceren, met pre-orders die al beginnen voor een aanbetaling van €2.000. De uiteindelijke prijs zal rond de €60.000 (ongeveer €67.000) liggen, met leveringen die naar verwachting in 2021 zullen plaatsvinden.

Onder de prachtige houten buitenkant bevindt zich een krachtige lithium-ionbatterij die een 75 kW PMAC-motor aandrijft met een koppel van 240 Nm. Dit is voldoende om de EV-1 in drie seconden van 0 naar 100 km/u te blazen, met een topsnelheid van 136 km/u. De batterij heeft een indrukwekkend bereik van 186 mijl in de stad en 136 mijl op de snelweg en kan in slechts 40 minuten tot 80 procent worden opgeladen via een CCS-snellaadstekker.

De EV-1 wordt geleverd met tal van hightech functies, zoals smartphone-connectiviteit, ingebouwde GPS, Bluetooth, Wi-Fi en zelfs een speciale app die de statistieken van de fiets toont, zoals batterijniveau, kilometerstand en vele andere instellingen. Dit alles maakt van de EV-1 niet alleen een prachtige machine om naar te kijken, maar ook een hoogwaardige, geavanceerde elektrische motorfiets.

Deze op hout geïnspireerde motorfiets is een echte eyecatcher en biedt rijders de mogelijkheid om zich te onderscheiden van de massa met zijn unieke ontwerp en geavanceerde technologie. De EV-1 is een indrukwekkende toevoeging aan de wereld van elektrische motorfietsen en we kijken uit naar verdere ontwikkelingen van Newron Motors.

  • Type motor: De EV-1 van Newron Motors is een elektrische motorfiets.

  • Batterij: De EV-1 is uitgerust met een krachtig cilindrisch batterijpakket dat een bereik heeft van 186 mijl in de stad en 136 mijl op de snelweg.

  • Oplaadtijd: Het batterijpakket kan in slechts 40 minuten tot 80 procent worden opgeladen via een CCS-snellaadstekker.

  • Motorvermogen: De EV-1 heeft een PMAC-motor met een vermogen van 75 kW en een koppel van 240 Nm.

  • Snelheid: De EV-1 kan in slechts drie seconden van 0 naar 100 km/u versnellen en heeft een topsnelheid van 136 km/u.

  • Ontwerp: De EV-1 heeft een uniek en opvallend ontwerp dat geïnspireerd is door cyberpunk. Het frame is gemaakt van premium hout en de carrosseriepanelen zijn prachtig gevormd.

  • Aanpasbaarheid: De EV-1 is bijna volledig aanpasbaar en toekomstige kopers kunnen zelfs een passagiersstoel, voetsteunen en vele andere specificaties toevoegen.

  • Hightech functies: De EV-1 wordt geleverd met tal van hightech functies, zoals smartphone-connectiviteit, ingebouwde GPS, Bluetooth, Wi-Fi en een speciale app die de statistieken van de fiets toont.

Newron Motors heeft met de EV-1 een prachtige, op hout geïnspireerde elektrische motorfiets gecreëerd met een uniek en opvallend ontwerp. Het frame is gemaakt van premium hout en de carrosseriepanelen zijn prachtig gevormd. De EV-1 wordt aangedreven door een krachtige lithium-ionbatterij die een PMAC-motor met een vermogen van 75 kW en een koppel van 240 Nm aandrijft, waardoor de motor in slechts drie seconden van 0 naar 100 km/u kan versnellen en een topsnelheid van 136 km/u kan bereiken.

De EV-1 heeft een bereik van 300 km in de stad en 220 km op de snelweg en kan in slechts 40 minuten tot 80 procent worden opgeladen via een CCS-snellaadstekker. De motorfiets is bijna volledig aanpasbaar en toekomstige kopers kunnen zelfs een passagiersstoel, voetsteunen en vele andere specificaties toevoegen. De EV-1 wordt geleverd met tal van hightech functies, zoals smartphone-connectiviteit, ingebouwde GPS, Bluetooth, Wi-Fi en een speciale app die de statistieken van de fiets toont.

De EV-1 is een hoogwaardige, geavanceerde elektrische motorfiets en een geweldige toevoeging aan de wereld van elektrische motorfietsen. Met zijn unieke ontwerp en geavanceerde technologie is de EV-1 een echte eyecatcher en biedt het rijders de mogelijkheid om zich te onderscheiden van de massa. Newron Motors heeft slechts 12 eenheden van de EV-1 geproduceerd, met pre-orders die beginnen bij een aanbetaling van €2.000 en een uiteindelijke prijs van ongeveer €60.000. De leveringen worden naar verwachting in 2021 gestart. De EV-1 is niet alleen een prachtige machine om naar te kijken, maar ook een indrukwekkende prestatiemotorfiets die rijders een opwindende en unieke rijervaring biedt. We zijn enthousiast om te zien wat de toekomst in petto heeft voor Newron Motors en hun innovatieve benadering van de wereld van elektrische motorfietsen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

De Rolls-Royce Spectre - een nieuwe dimensie van luxe en elektrificatie In de kijker

De Rolls-Royce Spectre markeert een nieuw tijdperk voor het iconische Britse merk. Als eerste volledig elektrische auto van het bedrijf, belichaamt...