Kasteel van Ordingen is een verborgen luxe parel in Sint-Truiden

Het Kasteel van Ordingen biedt de ideale combinatie van rustgevende accommodatie en uitstekende gastronomie in het hart van België. De 34 kamers, waaronder suites en luxe-kamers, zijn ingericht door meester-decorateur Pieter Porters en bieden een perfecte mix van klassieke elegantie en moderne luxe.

Naast het comfortabele verblijf, hebben de hotelgasten gratis toegang tot de prachtig ontworpen wellness-ruimte en kunnen ze genieten van een heerlijk diner in het gastronomisch restaurant Aurum, geleid door chef Gary Kirchens. Het restaurant biedt een seizoens- en streekgebonden gastronomische keuken die je zal inspireren en verleiden.

Elke kamer van het kasteel is voorzien van airconditioning, een zithoek, een flatscreen-tv met satellietzenders en een kluisje. De eigen badkamer heeft een douche, badjassen en slippers, en beddengoed en handdoeken zijn aanwezig.

Het Kasteel van Ordingen is zorgvuldig gerenoveerd met oog voor detail en comfort. Het stijlvolle en prachtige interieur zorgt voor een aangename sfeer. De lounge/bar is een echte parel en biedt de perfecte setting om te ontspannen en te genieten van een drankje.

Kortom, het Kasteel van Ordingen biedt een unieke en luxe ervaring met alle voorzieningen die je nodig hebt voor een perfect verblijf. Prijzen variëren afhankelijk van het type kamer en het seizoen, maar beginnen bij €175 per nacht voor een luxe-kamer.

Het Kasteel van Ordingen beschikt ook over een prachtige wellnessruimte waar hotelgasten gratis gebruik van kunnen maken. Deze ruimte is ontworpen met oog voor detail en biedt verschillende faciliteiten aan zoals een sauna, een stoombad en een jacuzzi. Na een ontspannende namiddag kan je genieten van een heerlijk diner in het top-restaurant Aurum, onder leiding van chef Gary Kirchens. Hij biedt een seizoens- en streekgebonden gastronomische keuken aan en creëert heerlijke gerechten met een focus op lokale en verse ingrediënten.

Het kasteel beschikt over in totaal 34 kamers waaronder suites en luxe-kamers. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, een zithoek, een flatscreen-tv met satellietzenders en een kluisje. De eigen badkamer biedt een douche, badjassen en slippers. Beddengoed en handdoeken worden voorzien voor elke kamer.

Gasten kunnen ook genieten van de prachtige omgeving van het kasteel. Het Kasteel van Ordingen is gelegen in de Belgische provincie Limburg en biedt tal van mogelijkheden voor wandelingen en fietstochten. Op slechts enkele kilometers afstand bevindt zich het historische stadscentrum van Sint-Truiden waar je kan genieten van culturele activiteiten en gezellige terrasjes.

Een overnachting in het Kasteel van Ordingen is beschikbaar vanaf €150 per nacht. De prijs kan variëren afhankelijk van het type kamer en het seizoen. Het gastronomisch restaurant Aurum is ook toegankelijk voor niet-hotelgasten en biedt verschillende menu'saan vanaf €65 per persoon. Reserveren is sterk aanbevolen.

Accommodatie:

  • Het hotel beschikt over 34 kamers, waaronder suites en luxe-kamers, die zijn ingericht door meester-decorateur Pieter Porters. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, een zithoek, een flatscreen-tv met satellietzenders en een kluisje. De eigen badkamer biedt een douche, badjassen en slippers. Beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen.


Restaurants:

  • Het gastronomisch restaurant Aurum wordt geleid door chef Gary Kirchens en biedt seizoens- en streekgebonden gastronomische gerechten. Het restaurant heeft een uitstekende reputatie en is ideaal voor een romantisch en culinair verblijf.
  • Er is ook een ontbijtruimte waar gasten kunnen genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet.


Bars:

  • De lounge/bar van het hotel is een parel en biedt een gezellige sfeer om te ontspannen en te genieten van een drankje.


Wellness:

  • Hotelgasten kunnen gratis gebruik maken van de mooi ontworpen wellness-ruimte met sauna, stoombad en bubbelbad. Er is ook een fitnessruimte beschikbaar voor de gasten.


Andere faciliteiten:

  • Het hotel beschikt over een prachtige tuin en terras waar gasten kunnen ontspannen.
  • Er is gratis WiFi beschikbaar in het hele hotel.
  • Er is gratis privéparkeergelegenheid op het terrein.
  • Het hotel biedt ook vergader- en conferentiefaciliteiten voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen.
  • Het kasteel is ook een ideale locatie voor bruiloften en andere feestelijke evenementen.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...