Stijlvolle Wrensilva Loft - Design audioconsole voor het moderne stadsleven

Als u een stijlvol audiosysteem zoekt dat perfect past in uw urban interieur, dan is de Wrensilva Loft wellicht de ideale keuze. Deze opvallende mediaconsole kan het pronkstuk zijn in elke kamer. De Loft is verkrijgbaar in walnoot- en eikenkleur en kost een flinke €4.999.

Een ouderwets hifi-audiosysteem in huis hebben heeft iets bijzonders. Hoewel het streamen van muziek modern en trendy klinkt, zijn de meeste premium audiosystemen vaak niet compact. Wrensilva omzeilt dit probleem echter met hun uitmuntende platenspeler. De vernieuwde Loft-mediaconsole ziet er verbluffend uit en biedt alles om muziek te streamen. De stand-alone draaitafel maakt ons echter extra enthousiast.

Het compacte "Loft"-ontwerp van Wrensilva meet 84 cm in lengte, 81 cm in breedte en 51 cm in diepte. Dit retro-geïnspireerde audioapparaat past moeiteloos in elke kamerhoek. De luidsprekers zijn geïntegreerd in de buitenbehuizing en worden bedekt door een stijlvol Ebonized Oak-rooster. Maar hoe zit het met de geluidskwaliteit?

De indrukwekkende mediaconsole beschikt over Wrensilva's hoogwaardige solid-state voorversterker, een 100 watt per kanaal ICE power versterker van Bang & Olufsen en tweeweg basreflexluidsprekers met premium drivers. Dit staat garant voor een unieke akoestische ervaring. Kies uw favoriete nummer en geniet ervan. Vinyl- en klassiekerliefhebbers zullen de volledig ontkoppelde Pro-Ject draaitafel waarderen.

Dankzij het speciale ontwerp voor trillingsisolatie hoeven audiofielen zich geen zorgen te maken over krachtige luidsprekers die het afspelen van platen beïnvloeden. De Loft biedt ook Bluetooth- en WiFi-connectiviteit om muziek te streamen vanuit uw MP3-collectie of Spotify-afspeellijst, waardoor het een modern hifi-systeem is.

De enige vraag is: digitaal of vinyl?

De Wrensilva Loft biedt niet alleen een geweldige luisterervaring, maar is ook een designstatement. Met zijn hoogwaardige materialen en aandacht voor detail past deze mediaconsole naadloos in elk stijlvol interieur. Het oogt als een kunstwerk, waardoor het ook een fantastisch gespreksonderwerp is wanneer u gasten over de vloer heeft.

De Loft is niet alleen een prachtig stuk technologie, maar ook een eerbetoon aan de geschiedenis van de muziekindustrie. De combinatie van het nostalgische gevoel van vinyl met moderne streamingmogelijkheden maakt het een perfecte keuze voor muziekliefhebbers die het beste van beide werelden willen.

Bovendien zet Wrensilva zich in voor duurzaamheid. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en een zorgvuldig productieproces, heeft het merk een duurzaam product gecreëerd dat niet alleen lang meegaat, maar ook een minimale impact op het milieu heeft.

Als u bereid bent om te investeren in een premium audiosysteem met een onberispelijk ontwerp, hoogwaardige geluidskwaliteit en de charme van vinyl, dan is de Wrensilva Loft de juiste keuze. Of u nu kiest voor digitaal of vinyl, of beide, de Loft biedt een onvergetelijke luisterervaring voor muziekliefhebbers en zorgt voor een stijlvolle aanvulling op uw interieur.

Kortom, de Wrensilva Loft combineert prachtig design, moderne technologie en een nostalgische luisterervaring in een compacte en stijlvolle audioconsole. Het prijskaartje van €4.999 is wellicht stevig, maar het is een investering in een uniek en duurzaam audiosysteem dat een leven lang meegaat.

Wrensilva Loft

De Wrensilva Loft maakt deel uit van een breder scala aan audioproducten van het merk Wrensilva. Hun collectie omvat verschillende modellen en accessoires om aan de wensen van muziekliefhebbers te voldoen. Hoewel ik niet over de volledige collectie kan uitweiden, kan ik u wel een gedetailleerde beschrijving en technische informatie geven over de Loft-mediaconsole zelf.

Wrensilva Loft Mediaconsole:

 • Afmetingen en ontwerp:

  • Lengte: 84 cm
  • Breedte: 81 cm
  • Diepte: 51 cm
  • Beschikbare afwerkingen: Walnoot en Eikenkleur
  • Stijlvol Ebonized Oak-rooster voor de luidsprekers
 • Audio- en technische specificaties:

  • Volledig ontkoppelde Pro-Ject draaitafel voor vinylweergave
  • Wrensilva solid-state voorversterker
  • 100 watt per kanaal ICE power versterker van Bang & Olufsen
  • Tweeweg basreflexluidsprekers met premium drivers
  • Trillingsisolatieontwerp om interferentie tussen luidsprekers en draaitafel te minimaliseren
 • Connectiviteit en compatibiliteit:

  • Bluetooth-connectiviteit voor draadloos streamen van muziek
  • WiFi-connectiviteit voor naadloze integratie met streamingdiensten zoals Spotify
  • Compatibel met MP3-bestanden en andere digitale audioformaten


Hoewel de Wrensilva Loft een op zichzelf staand product is, biedt het merk ook andere producten en accessoires aan om de luisterervaring verder te verbeteren. Denk hierbij aan extra luidsprekers, hoogwaardige audiokabels en op maat gemaakte meubels om het audiosysteem in uw interieur te integreren. Voor meer informatie over de volledige collectie kunt u de website van Wrensilva bezoeken of contact opnemen met een geautoriseerde dealer.

Bezoek Website