Rimowa & Fendi lanceren luxe reiskoffer

Rimowa, een van de wereldleiders in premium reisbagage, heeft recentelijk samengewerkt met het Italiaanse luxe modehuis Fendi om een superchique aluminium koffer met meerdere niveaus te ontwerpen. Deze hardcase bagage is voorzien van het beroemde dubbele F-logo en toont het beste van wat beide merken te bieden hebben. De koffer is uitgerust met zwarte cuoio romano lederen handvatten, zowel aan de boven- als zijkant, en een zwart-gele webriem. Het ontwerp biedt mode, comfort en verbluffend design.

Rimowa, bekend om zijn premium design, duurzaamheid en fijn vakmanschap, breidt zijn activiteiten uit en probeert de mode-industrie te beïnvloeden met deze op maat gemaakte reiskoffers. Fendi was de perfecte keuze voor dit project, vanwege hun voorliefde voor het ontwerpen en ontwikkelen van leuke en plezierige dingen. Beide productieteams hebben samengewerkt om dit project tot een succes te maken, waardoor het resultaat een combinatie is van perfectie en stijl.

Vanaf december kun je deze prachtige koffer verkrijgen bij selecte Rimowa- en Fendi-boetieks. Begin nu alvast met het plannen van je volgende reis en reis in stijl met deze unieke reiskoffer.

De prijs van deze samenwerking tussen Rimowa en Fendi is nog niet bekend, maar gezien de reputatie van beide merken is het waarschijnlijk dat het een duurdere optie zal zijn. Het is echter belangrijk om te bedenken dat je waar krijgt voor je geld. Deze koffer is niet alleen stijlvol, maar ook gemaakt van hoogwaardig materiaal en is ontworpen om jarenlang mee te gaan. Het is een investering in je reiservaring en zorgt ervoor dat je opvallend aankomt op je bestemming.

Bovendien is de koffer voorzien van verschillende niveaus, waardoor het inpakken en organiseren van je spullen een stuk eenvoudiger wordt. Het zwarte cuoio romano leer en de zwart-gele webriem geven de koffer een extra luxueuze uitstraling, waardoor je opvalt tussen de menigte.

In het kort, de samenwerking tussen Rimowa en Fendi resulteert in een prachtige, stijlvolle en praktische reiskoffer. Als je op zoek bent naar een manier om je reiservaring naar een hoger niveau te tillen, dan is deze koffer zeker iets om in overweging te nemen.

  • Rimowa, een toonaangevend merk in premium reisbagage, werkte recent samen met het Italiaanse modehuis Fendi om een unieke, luxueuze aluminium koffer te ontwerpen
  • De koffer is uitgerust met het bekende dubbele F-logo en toont het beste van wat beide merken te bieden hebben
  • Voorzien van zwarte cuoio romano lederen handvatten aan zowel de boven- als zijkant, evenals een zwart-gele webriem
  • Het ontwerp biedt mode, comfort en verbluffend design in één pakket
  • Gemaakt met de hoogste kwaliteit materialen en ontworpen om jarenlang mee te gaan
  • Voorzien van verschillende niveaus voor een eenvoudiger inpakken en organiseren van spullen
  • De koffer geeft je reiservaring een extra luxueuze uitstraling en zorgt ervoor dat je opvalt tussen de menigte
  • Verkrijgbaar vanaf december bij selecte Rimowa- en Fendi-boetieks
  • Een investering in je reiservaring en een manier om je reis naar een hoger niveau te tillen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.