Tijdloze luxe stoffen die je in je kast moet hebben

Laten we het hebben over een essentieel aspect van kleding: de stof. Het maakt niet uit hoe geweldig een shirt of jurk eruitziet, het komt altijd neer op de stof- hoe het eruit ziet, hoe het voelt, hoe lang het meegaat, enzovoort. Stof is alles als het gaat om high-end kleding, en de enige manier om echt modieus te zijn, is door het elke keer goed te doen. Het lijkt gemakkelijk genoeg, maar als je catalogi doorneemt of door winkelcentra gaat om de beste stoffen te vinden, kan het de fase van haartrekken bereiken. Het enorme aantal opties is genoeg om je in verwarring te brengen. Bovendien zijn er zoveel mensen die minder dan standaardkwaliteit verkopen, dus het is vrij eenvoudig om het verkeerd te doen. Vandaag gaan we dieper in op de beste stoffen op de markt, die eeuwenlang meegaan zonder hun stijlvolle aantrekkingskracht te verliezen.

En als pluspunt geven we je ook een hint over hoe je de beste kwaliteit kunt krijgen. Laten we gaan! Inhoud Er is zoveel dat we kunnen zeggen over zijde. Het voelt niet alleen als lichte veren die zo bedachtzaam de huid strelen, maar het ziet er ook geweldig uit. Tel daarbij op dat het licht aanvoelt en ademend is, en je hebt jezelf een winnaar. Bovendien, als je voor een stijlvolle, moeiteloze look gaat, is dit de juiste manier om te gaan. Hier is een leuk feit. Hoezeer dit ook wordt gezien als een delicaat materiaal, het is er vrij ver van verwijderd. In feite is het zo sterk als een ijzerdraad met zijn diameter. Je versiert vrijwel wat ook als wapen kan dienen. Voel de zijde tussen je handen. Als het warm aanvoelt terwijl je erover wrijft, kijk je naar een natuurlijke vezel. Zo niet, dan zit er een kunstmatig element in. Luster helpt je ook om goede zijde te kiezen uit zijde van mindere kwaliteit. Als je naar de oppervlaktekleur van het materiaal kijkt, zou deze moeten veranderen terwijl je door de kamer beweegt. Het licht reflecteert op het oppervlak en zou bij elke stap moeten veranderen.

De prijs kan ook een dode weggeefactie zijn. Je weet waarschijnlijk hoe duur zijde is, en als je een ongelooflijke deal tegenkomt, kan het net zo goed dat zijn: ongelooflijk! Stel dat je op zoek bent naar een comfortabele toevoeging aan je kast; deze warme stof zou het moeten doen. En met wol heb je ook zoveel opties. Als je wilt uitgeven, kun je net zo goed investeren in Vucana-wol en de aandacht trekken met je verfijning. Of u kunt kiezen voor kasjmier dat van hoge kwaliteit is, maar minder geld kost. Nogmaals, we voelen de stof weer. Het mag niet droog aanvoelen zoals in sommige winkels (zonder met de vingers te wijzen, maar je kent waarschijnlijk enkele voorbeelden). In plaats daarvan moet het warm, knijpbaar aanvoelen en een veer hebben. Sommige mensen omschrijven dit als romig, wat het gevoel vrijwel samenvat. Het lezen van het etiket helpt ook. Alles minder dan 100% kasjmier is niet de hoogste kwaliteit die je op de markt zult vinden. We hebben in verschillende mate gekeken naar materialen die stijl en comfort bieden. Wat dacht je van een die deze twee doorsnijdt?

Linnen! Dit oude textiel was ooit voor titelloos en was vroeger niet echt een juweeltje. In de loop van de tijd werd duidelijk dat het ademend vermogen, de duurzaamheid, het comfort en de esthetische aantrekkingskracht waren wat mensen nodig hadden om hun aankleedspel te verbeteren. Het is snel gestegen tot de gelederen van zijde en lijkt met de dag beter en duurder te worden. Voor linnen kleding van hoge kwaliteit kunt u Linenfox kleding bekijken, die jurken, overhemden en andere kledingstukken van 100% natuurlijk linnen aanbiedt. Het bedrijf heeft zijn wortels diep verankerd in lijn met milieubehoud, wat een ander pluspunt is. Zoek naar bedrijven die zich bezighouden met 100% linnen dat niet is gemengd met andere stoffen. Als het biologisch is, des te beter. Zijn er andere stoffen waarmee u rekening moet houden? Zeker ding! Je kunt ook leer en bont proberen. Als je het prijskaartje verder wilt verlagen, kun je werken met katoen, satijn en denim. Met deze tijdloze opties kun je bijna nooit fout gaan.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.