5 klassieke outfits die elke vrouw zou moeten hebben

Nu je een aantal maanden opgesloten hebt gezeten in je huis, heb je misschien goed naar je garderobe gekeken. Als je aan een grote vernieuwing denkt, zijn er enkele dingen waar je rekening mee moet houden. Eerst moet je je kast opruimen om oude en versleten kleding te verwijderen, kleding die niet past en al het andere dat je niet meer gebruikt. Ten tweede moet u alleen de items bewaren die u daadwerkelijk draagt.

Ten slotte moet je ervoor zorgen dat je deze klassieke outfits hebt: Inhoud Een blazer is het meest veelzijdige cover-up kledingstuk dat je kunt hebben. Of je nu een formele look wilt bereiken of een relaxte look, een zwarte blazer kan het werk doen. De tip is om te kiezen voor degene die precies goed bij je past. Bijgesneden of oversized blazers kunnen snel uit de mode raken. De sleutel hier is dat je schouders voldoende bewegingsruimte moeten hebben om te bewegen wanneer dat nodig is. Bovendien moet je ook rekening houden met de lengte van de mouwen om ervoor te zorgen dat deze niet langer is dan de polsen en dat je hem gemakkelijk tot aan je ellebogen kunt rollen. Als je eenmaal een zwarte blazer hebt, moet je leren hoe je deze in lagen moet leggen om de look compleet te maken. Burberry en Louis Vuitton hebben de mooiste collectie zwarte blazers die je moet bekijken.

Naast je blazer moet je ook een wit overhemd hebben dat je op gemakkelijke dagen kunt dragen of kunt stylen wanneer je je look wilt versterken. Het maakt niet uit naar welke gelegenheid je moet gaan, je kunt nooit fout gaan met een wit overhemd. Ze zijn ook een uitstekende keuze voor dagen met warm weer. Witte overhemden zijn ook gemakkelijk te combineren met bijna alles. Je kunt hem bovenop je jeans dragen, of je kunt hem zelfs combineren met een rok. Om ervoor te zorgen dat de look niet saai en saai lijkt, moet je hem stylen met statement kettingen. Kokerrokken staan bekend als een must-have voor kantooroutfits. Als je weet hoe je ze moet stylen, zijn kokerrokken veelzijdig genoeg om ze nonchalant te dragen. Ga voor effen kleuren en probeer het te combineren met tanktops en combineer het met een statement blazer om een gladde look te creëren. Vraag het aan iemand en zij zullen je vertellen dat het hebben van een kleine zwarte jurk essentieel is, en we waren het daar helemaal mee eens.

Een kleine zwarte jurk is ideaal voor een spontane date of een avondje uit met vrienden. Soms is de jurk alleen al meer dan genoeg voor je look - je hoeft hem niet te accessoriseren. De stijl, lengte en kleur zijn genoeg om de look compleet te maken. Als je wilt uitgeven aan je kleine zwarte jurk, waarom ga je dan niet voor de meest stijlvolle van allemaal? Sinds de jaren 1920 heeft Chanel een breed scala aan kleine zwarte jurkjes geproduceerd. Hoewel je misschien een jurkje nodig hebt voor een date, je moet ook een bescheiden jurk hebben waarop je kunt vertrouwen als je de ouders moet ontmoeten of een feest moet bijwonen waar een dresscode strikt wordt nageleefd. Voor een betrouwbare bron van bescheiden jurken heeft daintyjewells.com een breed scala aan stijlen waaruit u kunt kiezen. Ga bij het kopen van klassieke stukken altijd voor de stijl die het beste bij je persoonlijkheid past.

  • Het klassieke witte overhemd: Een goed passend wit overhemd is een onmisbaar basisstuk in elke vrouwelijke garderobe. Het kan zowel formeel als informeel gedragen worden en is gemakkelijk te combineren met andere kledingstukken, zoals een blazer, jeans of een rok.

  • De little black dress (LBD): Een kleine zwarte jurk is een tijdloze klassieker die geschikt is voor vrijwel elke gelegenheid. Zorg voor een eenvoudige, stijlvolle jurk die flatteert en gemakkelijk kan worden aangekleed met accessoires om een meer formele look te creëren, of gedragen kan worden zoals hij is voor een casual uitje.

  • Een goed passende blazer: Een blazer met een goede pasvorm kan zowel op het werk als in het weekend gedragen worden en voegt een vleugje verfijning toe aan elke outfit. Kies een neutrale kleur zoals zwart, grijs of marineblauw voor maximale veelzijdigheid.

  • Een klassieke spijkerbroek: Een mooie, goed passende spijkerbroek is een must-have voor elke vrouw. Investeer in een jeans die comfortabel zit en je figuur flatteert. Kies een donkere wassing voor een meer formele uitstraling of een lichtere wassing voor een casual look.

  • Een eenvoudige rok: Een eenvoudige, stijlvolle rok kan gemakkelijk worden gecombineerd met andere kledingstukken voor verschillende gelegenheden. Kies een rok in een neutrale kleur en een flatteuze lengte die past bij je stijl en lichaamstype. Een potloodrok, A-lijn rok of midi-rok zijn allemaal klassieke opties om te overwegen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.