Spark Trixx - de ultieme jetski voor spectaculaire stunts

De Spark Trixx jetski van Sea-Doo is ontworpen om je in een mum van tijd van beginner naar stuntexpert te brengen. Deze opvallende en wendbare machine maakt freestyle manoeuvres en hot-dogging tot een feest.

Laat je niet misleiden door het speelse uiterlijk van de Spark Trixx; deze jetski is uitgerust met geavanceerde technologie om je een optimale precisie en plezierige ervaring te bieden. Het stuur is voorzien van een verstelbare riser, waardoor het geschikt is voor verschillende rijstijlen en gebruikers. Daarnaast zorgen de stepwiggen voor extra stabiliteit tijdens het uitvoeren van stunts in staande positie.

Onder de motorkap zit een krachtige 899cc ROTAX 900 HO ACE-motor die indrukwekkende prestaties levert. De intelligente rem- en achteruitfunctie zorgt voor een veilige en leuke ervaring op het water, terwijl de VTS met uitgebreid bereik je in staat stelt om de neus van de jetski volledig uit het water te heffen.

Met een betaalbare prijs van €7.300 biedt de Spark Trixx een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding. Maak je klaar om op een geheel nieuwe manier te spelen met de Spark Trixx jetski en wordt de ster van het strand.

De Spark Trixx jetski is niet alleen krachtig en wendbaar, maar ook gebruiksvriendelijk, waardoor zelfs beginners zich snel op hun gemak zullen voelen. Het innovatieve ontwerp en de geavanceerde technologie zorgen ervoor dat je met plezier en vertrouwen op het water kunt presteren.

De lichtgewicht constructie van de Spark Trixx maakt het gemakkelijk om te manoeuvreren, zodat je moeiteloos kunt genieten van de golven en stunts kunt uitvoeren. Dankzij de stabiele en responsieve besturing zul je je al snel als een pro voelen op deze jetski.

De slimme technologieën van de Spark Trixx, zoals de iControl Learning Key, stellen je in staat om je vaardigheden op het water geleidelijk te verbeteren. Deze functie beperkt de topsnelheid van de jetski tijdens het leren, waardoor je veilig en gecontroleerd kunt oefenen.

Als je op zoek bent naar een jetski die je helpt om indruk te maken op het strand en je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen, is de Spark Trixx de ideale keuze. Deze veelzijdige, krachtige en betaalbare jetski biedt eindeloze mogelijkheden voor plezier en avontuur op het water. Waar wacht je nog op? Stap op de Spark Trixx en beleef een onvergetelijke zomer!

Sea-Doo Spark Trixx jetski

 • Motor: 899cc ROTAX 900 HO ACE, natuurlijk aangezogen
 • Vermogen: Indrukwekkende prestaties dankzij de krachtige motor
 • Gewicht: Lichtgewicht constructie voor optimale wendbaarheid en snelheid
 • Besturing: Stabiele en responsieve besturing voor nauwkeurige controle
 • Verstelbaar stuur: Voorzien van een verstelbare riser voor verschillende rijstijlen en gebruikers
 • Stepwiggen: Verbeterde stabiliteit bij het uitvoeren van stunts in staande rijposities
 • iControl Learning Key: Beperkt de topsnelheid tijdens het leren voor veilig en gecontroleerd oefenen
 • Intelligente rem- en achteruitfunctie (iBR): Biedt veiligheid en gebruiksgemak bij het navigeren op het water
 • Variabele Trim System (VTS) met uitgebreid bereik: Stelt rijders in staat om de neus van de jetski volledig uit het water te heffen
 • Ontwerp: Innovatief, fris ontwerp gericht op geoptimaliseerde precisie en plezierige ervaringen
 • Prijs: Betaalbaar prijskaartje van €7.300 voor een geweldige prijs-kwaliteitverhouding


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.